Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vergide çalışma yöntemini anlatırken 59 sayfalık bi nottan bahsetmişsin.gönderirsen gerçekten çok sevinirim.
tekrar teşekkürler çok güzel tüyolar var..
Arkadaşlar bahsettiğim 59 sayfalık notları ve burada daha önce paylaştığım AÖF Vergi Uygulamaları kitabını aşağıdaki linke upload ettim. Buradan indirip kullanabilirsiniz.
hepsinin çıktısını aldım şimdi. çok çok tşk.
free user ı seçtikten sonra bekle sn.ler geçsin.
downland de.tabi winrar yüklü olmalı bilgisayarında..
kolay gelsin ..
arkadaşlar
Vergi uygulamaları dosyasındaki belgeleri boş bir internet explorer sayfasına taşıyarak ya da birlikte aç deyip exploreri seçerek açabilirsiniz. bunu denedim ama olmadı yazılar okunmuyor nedendir acaba?
Ben firefox ile gayet güzel açtım açıköğretim vergi kitabının flash versiyounu birlikte aç dedikten sonra listeden internet tarayıcınızı (explorer, firefox, safari, chrome) seçiyorsunuz. Herkese iyi akşamlar bugünde bitti ve sınava tam olarak 36 gün kaldı
Arkadaşlar verdiğim link yanlızca 10 kez indirmeye müsade ettiği için dolmuş. İndiremeyen arkadaşlar için yeni bir link veriyorum. Ayrıca indiren arkadaşlarda kendileri rapide tekrar upload edip diğer arkadaşlarla da paylaşabilirler.
hazerfan kardeşim, ders notları, indirim sınırı dolduğu için rapidshare den indirilemedi. lütfen "[email protected]" mailime gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.