Balbal ' Alıntı:Denetimin ilk sorusunu nasıl yaptınız arkadaşlar
Balbal ' Alıntı:b şıkkında çıkan yangında zayi olan mal bunun için vergi dairesine takdir komisyonuna başvurulmalıdır dedim
ahududu ' Alıntı:arkadaslar ben o soruyu sadece 632 den 689 a attım ve sonucun donem karını etkılememekle bırlıkte genel uretım gıderlerının oldugundan fazla gorunmesıne olandısı gıder ve zararı oldugundan daha az gorunmesıne neden olur dedım sanırım ındırılecek kdv de hesaplanan kdv ye atmam gerekıyordu cunku vuk gore zayı olan mallara aıt kdv yı gıder olarak ındıremez ama emın olamadım yapmadım 3.sık ıcınse ısscılere hedıye vb. adlarla verılenler ısletmeden cekılmıs sayılır ve kanunen kabul edılmeyen gıderdır ve yaptıgı ıslem dogrudur dedım olmadımı sımdı puan alamazmıyım yanı![]()
ahududu ' Alıntı:arkadaslar karsılık ayırmıs dedık te dava ıcra safasında oldugunu sayarsak zaten bız onu supelı tıc alacakalar hesabına attıkdan sonra karsılık ayırmıyormuyuz yanı once alacak sen ayırıyoruz bıde bu acıdan dusunmek lazım o soruyu sınavda hersey gelmıyor ınsanın aklına hele bıde yanlıs cevapların kagıdımızı degerlendırırken etkılı oldugunu dusununce dogru oldugunu dusunsende yazamıyorsun ben fın tab.analız 5.sorusunu sırf bu yuzden bıldıgım halde ya degılse ya yanlıssa dıye yapmadım kagıdın basındakı acıklama korkuttu benı