bil_gin ' Alıntı:Arkadaşlar rica etsem şu denetim sınavının ilk sorusunun c şıkkını tartışabilir miyiz? Ne anladınız o sorudan merak ediyorum
umutyaylagul ' Alıntı:valla ben dehanın cevaplarına göre maliyet ve analizden geçemiyordum ama ikisinden de 50 ile geçtim. komisyona bırakın kendinizi sonuçları hep birlikte göreceğiz. zaten itirazlardan da pek iyi haber alamıyoruz. o yüzden şafak saymaya devam
bil_gin ' Alıntı:bende karşılık ayırabilmek için gerekli olan şartları belirttim bunları sağlayamadığı için karşılık ayıramaz dedim reeskont doğrudur ama borç senedine de reeskont ayırmalı dedim. yani çok yuvarlak bir soru vadesi geçmiş demiyor senet için. birkaç yazı karıştırdım onlarda genel kanı şu eğer bir alacak senedi için bir karara dayanarak karşılık ayrılmışsa reeskont uygulanamayacağı konusunda birleşiyor. bu açıdan bakınca benim vardığım sonuç doğru gibi geliyor çözemedim gitti![]()
stajyer2007 ' Alıntı:Heralde herkesin analiz sınavı iyi geçti hiç tartışılmıyor. ters köşe yaptılar resmen borç devir hızı 15 puan gitti.
stajyer2007 ' Alıntı:Heralde herkesin analiz sınavı iyi geçti hiç tartışılmıyor. ters köşe yaptılar resmen borç devir hızı 15 puan gitti.