takılmamak mümkün mü umutyaylagul bir açıklama yaparsa iyi olacakerayae ' Alıntı:ben de 47 ye takıldım şimdi....
glsmtm ' Alıntı:arkadaşlar vergiden tavsiye edilen kaynaklar kazım yılmaz nurettin bilici ve eray mercan
kafam çok karıştı hangisini alıp çalışayım ben?uygulamada zorlanıyorum özellikle.hangisi uygun olur bana sizce ?acil yardıma ihtiyacım var .hemen karar verip almam ve çalışmaya başlamam gerekiyor.ACİL tavsiyelerinizi bekliyorum
glsmtm ' Alıntı:arkadaşlar vergiden tavsiye edilen kaynaklar kazım yılmaz nurettin bilici ve eray mercan
kafam çok karıştı hangisini alıp çalışayım ben?uygulamada zorlanıyorum özellikle.hangisi uygun olur bana sizce ?acil yardıma ihtiyacım var .hemen karar verip almam ve çalışmaya başlamam gerekiyor.tavsiyelerinizi bekliyorum
umutyaylagul ' Alıntı:tekrar pardon arkadaşlar .
ya buarada işin kötü tarafıda şu ben tecrübeli oalrak anlatayım.
cevaplara bakıyor ve kendi kendinize hesap yapıyorsunuz. şu sorudan şöyle gelse şundan şu gelse diyor ve ümitleniyoruz. sonra bi geliyor verilecek en düşük puanlar gelmiş.siz siz olun hesap yaparken katı düşünün bundan gelmez diyerek hesap yapın.
vergiden ar-ge sorusuna metin olarak açıklama yaptım gayet güzel oranıda %40 dedim ve o soruyu sildim. eğer 10 puan gelirse ordan geçerim. ama gelmeyecek o yüzden vergide aralıkta yine gireceğim.
bil_gin ' Alıntı:bende mesela meslek hukukundan kalırım diyorum. aslında iki soruyu tam yaptım diğer sounun da bir şıkkı tamam ama öyle bir hata yaptım ki sormayın gitsin staj başlatma dönemlerine ocak, temmuz ve aralık yazdım kendim eylül stajyeri olmama rağmen ve sırf bu sebeple bu dersten ikinci kez gireceğimden eminim. işte yapılan hatanın dereceside önemlidir bence sınav kağıdındaki. benimde böyle bir akıllığım oldu paylaşayım istedim birazda güleriz en azından
Sabır, özgüven...