kelin merhemi olsa başına sürertülayy ' Alıntı:bende analize takıldım kaldım hergün düşünüyorum sadece dikey yüzde sorusundan eminim ve diğerleri gerçekten bir muamma zaten ticari borçlar sorumda yanlış sizce 50 alabilme şansım nasıl![]()
yüksek sesle müzik mi dinlesem yüksek bir yerden mi atlasam yok en iyisi beklemek. inşallah sonuçlar iyi olurtülayy ' Alıntı:Allah iyiliğini versinstajyer2007 ben çaresini buldum yüksek sesle müzik dinle
istersen sana temel hukuk notlarımı yollayabilirim ben sadece o notlara çalıştım.aturkan ' Alıntı:Şimdilik kesin hukukdan kalacağım... Diğerleri komisyonun insafına kalmış. İyisi mi ben yavaş yavaş hukuk çalışmaya başlayım :-[
stajyer2007 ' Alıntı:istersen sana temel hukuk notlarımı yollayabilirim ben sadece o notlara çalıştım.aturkan ' Alıntı:Şimdilik kesin hukukdan kalacağım... Diğerleri komisyonun insafına kalmış. İyisi mi ben yavaş yavaş hukuk çalışmaya başlayım :-[
nasıl yapacağımı bilmiyorumEbrulimm ' Alıntı:Merhaba,
Bnce o notları foruma koyarsanız daha bir makbule geçer
Teşekkürler
Ebrulimm ' Alıntı:Merhaba,
Teşekkürler
aturkan ' Alıntı:Sanırım ben stajyer2007'nin yerine yaptım...
Şu adresden bir deneyin arkadaşlar... Teşekkürler stajyer2007
Teşekkürler
arkadaşlar bu notları arif kocamanın kitabından ben çıkardım size tavsiyem sadece bu notlara bağlı kalmayın tüm sorular burdan gelecek diye birşey yok. bu dönem çıkan soruların 3'ü vardı notlarımda ona göre çalışınaturkan ' Alıntı:Tabi adres vermeyi unutmuşum kusura bakmayın....
http://rapidshare.com/files/254177422/TEMEL_HUKUK_DERS_NOTLARI_1_..rar.html
aturkan ' Alıntı:Sanırım ben stajyer2007'nin yerine yaptım...
Şu adresden bir deneyin arkadaşlar... Teşekkürler stajyer2007
Teşekkürler
hakid ' Alıntı:kerem81 arkadaşım sınavı yapan tesmer değil türmob yapıyor. Tesmer eğitim veren bir kuruluş. Sınav türmoba bağlı komisyon tarafından yapılıyor.