Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bende analize takıldım kaldım hergün düşünüyorum sadece dikey yüzde sorusundan eminim ve diğerleri gerçekten bir muamma zaten ticari borçlar sorumda yanlış sizce 50 alabilme şansım nasıl :)

tülayy ' Alıntı:
bende analize takıldım kaldım hergün düşünüyorum sadece dikey yüzde sorusundan eminim ve diğerleri gerçekten bir muamma zaten ticari borçlar sorumda yanlış sizce 50 alabilme şansım nasıl :)
kelin merhemi olsa başına sürer :D :D

Allah iyiliğini versin :P stajyer2007 ben çaresini buldum yüksek sesle müzik dinle

tülayy ' Alıntı:
Allah iyiliğini versin :P stajyer2007 ben çaresini buldum yüksek sesle müzik dinle
yüksek sesle müzik mi dinlesem yüksek bir yerden mi atlasam yok en iyisi beklemek. inşallah sonuçlar iyi olur

Şimdilik kesin hukukdan kalacağım... Diğerleri komisyonun insafına kalmış. İyisi mi ben yavaş yavaş hukuk çalışmaya başlayım :-[

aturkan ' Alıntı:
Şimdilik kesin hukukdan kalacağım... Diğerleri komisyonun insafına kalmış. İyisi mi ben yavaş yavaş hukuk çalışmaya başlayım :-[
istersen sana temel hukuk notlarımı yollayabilirim ben sadece o notlara çalıştım.

stajyer2007 ' Alıntı:
aturkan ' Alıntı:
istersen sana temel hukuk notlarımı yollayabilirim ben sadece o notlara çalıştım.

banada banada lütfen [email protected]..şimdiden tşk ederim

Ebrulimm ' Alıntı:
Merhaba,

Bnce o notları foruma koyarsanız daha bir makbule geçer:)

Teşekkürler
nasıl yapacağımı bilmiyorum

arkadaşlar hukuktan arif kocamanın kitabı yeterli değilmi sadece ona çalışın bence...

Sanırım ben stajyer2007'nin yerine yaptım...

Şu adresden bir deneyin arkadaşlar... Teşekkürler stajyer2007

Ebrulimm ' Alıntı:
Merhaba,

Teşekkürler

aturkan ' Alıntı:
Tabi adres vermeyi unutmuşum kusura bakmayın....

http://rapidshare.com/files/254177422/TEMEL_HUKUK_DERS_NOTLARI_1_..rar.html

aturkan ' Alıntı:
Sanırım ben stajyer2007'nin yerine yaptım...

Şu adresden bir deneyin arkadaşlar... Teşekkürler stajyer2007

Ebrulimm ' Alıntı:
Merhaba,

Teşekkürler
arkadaşlar bu notları arif kocamanın kitabından ben çıkardım size tavsiyem sadece bu notlara bağlı kalmayın tüm sorular burdan gelecek diye birşey yok. bu dönem çıkan soruların 3'ü vardı notlarımda ona göre çalışın

amanin herkes hukuktan kalmış ki sistem çökmüş:) Tekrar ekler misiniz arkadaşlar. Ben bu dersten geçtim sayıyoruım ama tesmer bu belli olmaz :)

kerem81 arkadaşım sınavı yapan tesmer değil türmob yapıyor. Tesmer eğitim veren bir kuruluş. Sınav türmoba bağlı komisyon tarafından yapılıyor.

hakid ' Alıntı:
kerem81 arkadaşım sınavı yapan tesmer değil türmob yapıyor. Tesmer eğitim veren bir kuruluş. Sınav türmoba bağlı komisyon tarafından yapılıyor.

Gerçekten mi :) Eh o zaman türmob bu belli olmaz ;D

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI BEKLENENİN ÇOK ALTINDA KALDI HUKUKTA SON BEŞ YILIN SORULARINDAN ÇIKAN DAHİ OLMADI YAZIK İNŞALLAH GEÇERİZ