Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Sınav açıklanacak inşallah kazanacağız stajyer sorunlarından smmm sorunlarına transfer olacağız. yani bu sorunlar bitmiyecek gibi..

inşallah gerçekten şu sınavı kazanırsam söyleyecek çok şey var.

şafakta az kalmış. bi bizde stres azalmadı. bu arada bilgin soruna cvp veremiyorum 1 saatte 5 mesaj hakkımı doldurmuşum o nedemekse.

Arkadaşlar tanıdığınız iyi bir falcı varmı benim denetim ve analizin sonucunu tahmin etse

3M_FS ' Alıntı:
şafakta az kalmış. bi bizde stres azalmadı. bu arada bilgin soruna cvp veremiyorum 1 saatte 5 mesaj hakkımı doldurmuşum o nedemekse.

Cidden sen stresli misin? Gerçi sen olmayacaksında ben mi olacağım 7/7 yapma olasılığın var :).İnşallah sen bari kurtulursun.Benim meslek hukukuna başlamam lazım acilinden.....

yeterlilik ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:

Cidden sen stresli misin? Gerçi sen olmayacaksında ben mi olacağım 7/7 yapma olasılığın var :).İnşallah sen bari kurtulursun.Benim meslek hukukuna başlamam lazım acilinden.....

kitaplarımı bir arkadaşıma sattım bile inşallah ona uğur getirir. bendeki stres başka birşey aslında. yoksa saçma bir düzenin getirdiği saçma sorularla sınanabileceğimi sanmadığım için onların bana verdiği puana dair bi stresim yok. onları beklemeye dairde stresli değilim. . belki şöyle açıklayabilirim. bu belge ile belki hayallediklerimi yapamıycam Allah nasip etmez ise . ama erkeklerde askerlik gibi insanın önüne ket vurulan bişi. insan belge olmayınca kendini yarım hissediyor. birkere girmişsin bu mesleğe geri dönüşü yok. onuda en güzeliyle taçlandırmak lazım ve bir iş değişikliği yapmak istiyorum acilen o yüzdende bu belgenin varlığı ile başlamak istiyorum bu isteğimi gerçekleştirmek için önümde tek engel bi belgemi alsaydım oluyor. yoksa belgesizde aynı işe başlayabilirim. ama bulunduğum ortama layıkıyla giriyim istiyorum. stres yapıyorum artık bulunduğum şehirden bıktım çünkü.

3M_FS ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:

kitaplarımı bir arkadaşıma sattım bile inşallah ona uğur getirir. bendeki stres başka birşey aslında. yoksa saçma bir düzenin getirdiği saçma sorularla sınanabileceğimi sanmadığım için onların bana verdiği puana dair bi stresim yok. onları beklemeye dairde stresli değilim. . belki şöyle açıklayabilirim. bu belge ile belki hayallediklerimi yapamıycam Allah nasip etmez ise . ama erkeklerde askerlik gibi insanın önüne ket vurulan bişi. insan belge olmayınca kendini yarım hissediyor. birkere girmişsin bu mesleğe geri dönüşü yok. onuda en güzeliyle taçlandırmak lazım ve bir iş değişikliği yapmak istiyorum acilen o yüzdende bu belgenin varlığı ile başlamak istiyorum bu isteğimi gerçekleştirmek için önümde tek engel bi belgemi alsaydım oluyor. yoksa belgesizde aynı işe başlayabilirim. ama bulunduğum ortama layıkıyla giriyim istiyorum. stres yapıyorum artık bulunduğum şehirden bıktım çünkü.
Bende bıktım bulunduğum şehirden ve ortamımdan sınav sonuçları hayatımı baya değiştiecek gibi görünüyor inşallah iyi yönde değiştirir yoksa halim yaman..

bir dua var. çok severim. paylaşmakta sakınca görmüyorum. stajer 007 özellikle sana. denetim ve analiz için falcı sormuşsun ya. benden sana gitsin.

Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın yada hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kılsın.

3M_FS ' Alıntı:
bir dua var. çok severim. paylaşmakta sakınca görmüyorum. stajer 007 özellikle sana. denetim ve analiz için falcı sormuşsun ya. benden sana gitsin.

Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın yada hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kılsın.

ben çok severim bu sözü. Yeri ayrıdır bende. Birazcık farklısı anlam aynı :)

Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle...

mrb arkadaşlar benim de ilk girişimdi uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyodum bugün yaziim bişeyler dedim.
Benim de gönlümden 7/5 geçiyor
Hakkımda da en az 7/5 olur inşallah
vergi muallakta biraz ya olsun onu 7/5 e koymayalım. Geçersek seviniriz kalırsak üzülmeyelim.

11 eylülde bakarız nolacak :)

beladan uzak durun...

merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza ;)
sınav sonuçları ne zaman açıklanır acaba... :-\

11 eylülü bulur diye düşünüyorum ben mimkin olduğunca uzun tutmaya çalışıyolar arayı diğer sınav tarihi ile de yakın olmasına çaba sarfediyolar gibi her dönem.

Tesmer hala soruların cevaplarını açıklamadı geçen sınavda sınavdan sonra 1 hafta sonra vermişti hala dehanınki ile idare ediyoruz bilgi sahibi olan var mı?

beladan uzak durun...

Evet Arkadaşlar,herkesin istekleri olur inşallah.Hayal işçisi senle aynı fikirdeyim.İnşallah 5 tane vermişimdir.2 tane kalsın aralıkta gönül rahatlığı ile hallederiz.

yeterlilik tesmer cevapları nie açıklamadı bi bilgin var mı geçen sınavdan sonra hemen açıklamışlardı yine de onların cevapları daha yol gösterici noktaya yakın olur.

beladan uzak durun...

hayalişçisi ' Alıntı:
yeterlilik tesmer cevapları nie açıklamadı bi bilgin var mı geçen sınavdan sonra hemen açıklamışlardı yine de onların cevapları daha yol gösterici noktaya yakın olur.

beladan uzak durun...

Sınavlar açıklandıktan sonra cevaplar açıklanıyor.Sonra da itiraz ediliyor.

bilmiyorum ama daha mantıklı sonuçlardan snra yayınlarlar...