3M_FS ' Alıntı:
şafakta az kalmış. bi bizde stres azalmadı. bu arada bilgin soruna cvp veremiyorum 1 saatte 5 mesaj hakkımı doldurmuşum o nedemekse.
Cidden sen stresli misin? Gerçi sen olmayacaksında ben mi olacağım 7/7 yapma olasılığın var

.İnşallah sen bari kurtulursun.Benim meslek hukukuna başlamam lazım acilinden.....
kitaplarımı bir arkadaşıma sattım bile inşallah ona uğur getirir. bendeki stres başka birşey aslında. yoksa saçma bir düzenin getirdiği saçma sorularla sınanabileceğimi sanmadığım için onların bana verdiği puana dair bi stresim yok. onları beklemeye dairde stresli değilim. . belki şöyle açıklayabilirim. bu belge ile belki hayallediklerimi yapamıycam Allah nasip etmez ise . ama erkeklerde askerlik gibi insanın önüne ket vurulan bişi. insan belge olmayınca kendini yarım hissediyor. birkere girmişsin bu mesleğe geri dönüşü yok. onuda en güzeliyle taçlandırmak lazım ve bir iş değişikliği yapmak istiyorum acilen o yüzdende bu belgenin varlığı ile başlamak istiyorum bu isteğimi gerçekleştirmek için önümde tek engel bi belgemi alsaydım oluyor. yoksa belgesizde aynı işe başlayabilirim. ama bulunduğum ortama layıkıyla giriyim istiyorum. stres yapıyorum artık bulunduğum şehirden bıktım çünkü.