Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

mart sınavında sınavdan 1 hafta sonra açıklamışlardı diye hatırlıyorum. mart sınavı zaten nasıl bişeydi giren çıkan herkes şaşırmıştı ya ondandır mart2009 döneminde bir kıyak zamanı gelmiştir ondandır :) şansı olan o dönemde girdi zaten

hayriye boşuna bişey olmaz mutlaka faydasını görmüşsündür hiç faydasını görmediysen en azından kurs sayesinde ders çalışmaya başlamış sayılırsın evde çalışmasan bile.
sınavın nasıl geçti kaçta kaç geçersin

sanırım haklısın hiç faydası olmadı değil aslında,,
başlangıç yapmış oldum kaldığım dersleri çalışırken fazla zorlanmam
sınav kötüydü umarım 7/4 ya da 7/5 alırım ama vergi ve hukuktan büyük ihtimal kaldım..

tablolar ve analizde borç ödeme süresini internetten de baktım formülünü de ezberledim sınavdan önce nasılsa her tekrarda bakıyodum bi. benim ezberlediğim formü

(satıcılar+borç senetleri)/günlük peşin satışlar

sonuçlar da aşağı yukarı yılın biri ortalama 49 diğeri 51 civarı falan çıkıyodu farklı yöntemlerle bu sonuca ulaşanlar var ders notlarımda bu formül var internette de bi yerde gördüm herkes farklı diyor deha farklı sonuç çıkarıyor anlamadım gitti yorumu olan ?

arkadaşlar rüyamda denetimden 02 aldığımı gördüm nasıl yorumlamam gerek bunu :)

-2. girişinde geçeceksin
-98 alacaksın
-20 alacaksın
-02 alacaksın
-54 alacaksın (bunun rüya ile alaksı yok ama Allah yazdırıdı.)

hayra yormak gerenk de bu gece gördüysen hiç hayra yormaya gerek yok diye düşündüm bir an şimdiden çalışmaya başla istersen:) :) :)

ooyyyooyyy evet dün kandildi kelepçe bencede başla çalışmaya yada çalış başlamaya;)

kelepçe kardeşim ruyanı hayır tarafına çek karamsar olma inş 60 alırsın

teşekkürler arkadaşlar inşallah hayır olur herkesin sonucu ....e.smmm.a , ikinci girişim ve tek ders kalmıştı ve benim içimden de 54 geçiyor :))

2. girişin ve tek sınavın kalmış muhtemeldir ki çalışmışsındır bu derse. 52 alır geçersin en kötü. Rüya seni korkutmasın :)

rahatlatın beni sağol hayalişçisi, ancak sadace 5 gece zaman ayırabildim çok çalışamadım sadece çıkmış sorulara baktım...ilk girişim kasımdı.martta askerde olduğum için giremedim şansızlık işte marrta güzel bir temizlik yapılmış yada herkes çok çalışmış sınava.en azından şu tarihta sınav sonuçları açıklanır diye bilgilendirseler de herkesin kafası rahat olsa...

4 veya 11 eylülde açıklanır ama bana 11 eylül gibi geliyor. O dediğini yapmazlar şu gün açıklancak falan diye. Süründürmeleri lazım biraz.

Bence 60 günlük yasal süreyi aşmazlar, Kasım sınavında çok tepki aldılar. En kötü ihtimal Eylül ayının ilk haftası açıklanır. Ama bana göre 28 Ağustos'da açıklanır. Önemli olan geçmemiz arkadaşlar. Umarım iyi notlar alırız hepimiz.

geçti desinler tamam açıklamasınlar başka bişey istemeyiz :)

sonuçları beklemekten şarkı besteledim. Orhan gencebayın şarkısıda cuk diye oturu verdi.
Aklımda sınav sonuçları dilimde şarkı. Mevlam hayır eyle sonu

Burası İSMMO burası dünyam
Bırakıp gidemem burada ÜMİTLERİM
Ahh bir garip MUHASEBECİYİM yücedir sevdam
SINAV SONUCUNU Beklemek ZULUMDÜR

Ne ettiyse bana İSMMMO etti
Kurduğum hayaller SINAV SONUÇLARIYLA bitti
Ahhh ruhum SINAVLARA gitti

RUHSAT RUHSAT RUHSAT RUHSAT
Hım hım hım hımm hımm hımm

SMMM benim RUHSAT benim hasret benimdir
Al PATRON al RUHSAT senindir
PARACIK Ahhh birgün buluşuruz mevlam kerimdir
Beklemek ibadet gitmek ölümdür

burdan şu anlaşılıyor hakid arkadaşım lütfen şiirlerden uzak dur :D:D:D:D

orhan gencebaydan böyle birşey çıkacağına ihtimal vermiyorum kendin oturup yazdıysan eyv.:) Yeterliliğe katılmamak elde değil. :)

son 2 hakkım ve hukuk /denetim/ vergi duruyor.tavsiyesi olan var mı?çok ümitsizim....