the accountant
Katkı Sunan Üye
Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
4 eylül'e kadar beklememek lazım. o tarihten sonra her an açıklanabilir.
4 eylül'e kadar beklememek lazım. o tarihten sonra her an açıklanabilir.
şafak 10ipek_06 ' Alıntı:şafak 17
hayalişçisi ' Alıntı:benim ki biraz süre olarak uzun ya idare edin kendim de inanmamaya başladım![]()
şafak 23
stajyer2007 ' Alıntı:Bu ne ya.. askerliğimin son günlerinde bile bu kadar şafak saymadımm
oooo eğer öyle bişey varsa biz yandık ilk girişimiz diye bırakacaklar mı yanii daha neler duyacağızhasan başar ' Alıntı:acaba adayın kaç dersi kaldığına yada kaçıncı hakkı olduğuna bakılıyor mu?
stajyer2007 ' Alıntı:oooo eğer öyle bişey varsa biz yandık ilk girişimiz diye bırakacaklar mı yanii daha neler duyacağızhasan başar ' Alıntı:acaba adayın kaç dersi kaldığına yada kaçıncı hakkı olduğuna bakılıyor mu?
vallahi yeter artık isyan geliyoorrrrrrrrrrrrr.yeterlilik ' Alıntı:sınav komisyonu 7 kişiden oluşur.görevleri sınav kağıtlarını okuyacak olan asistanların motivasyonunu sağlamak olup,genel başarı oranına göre türmoba döner sermaye sağlamak için, ortalama 3 ders bıraktırmak ve bu kurala uymayan asistanların görevine son vermektir.![]()
![]()
![]()
![]()
yeterlilik ' Alıntı:Allahın izni ile öyle yada böyle alacağız,bu günlerde anı olarak kalacak.Hepimizin amacı aynı,en geç aralıkta bitirmek.İçimden bir ses Aralık sınavının çok kolay olacağı.Hep güncel bilindik konulardan geleceği.Çünkü artık junnier SM'ler var![]()
tülayy ' Alıntı:aralığa kalmayız inşallah geçen kasım sınavı çok zordu ve bu belirsizlik çok kötü piskolojim bozulmaya başladı arkadaşlarım ailem artık bu stresimden sıkıldı inşallah hayırlı olur herşey.