Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Yan en çok uyuz olduğumu bir dersten 65 ytl para alıyolar sınav parası ya bu ne böyle anlamıyorum basit bi kağıt için

umrunda olmasa da en azından listedeki kimseye ulaşamamış olacaklar Buda az da olsa içinde bir uhde oluşturur

Ya da telefona bakalım sesiniz gelmiyor diyelim

Zaten telefon geldiyse biliriz ki kazanmışızdır

ARKADAŞLAR TESMER 444 60 60 I ARADIM SONUÇLARIN BU HAFTA AÇIKLANACAĞINI SÖYLEDİLER.SONDERECE CİDDİYİM.SİZDE ARAYABİLİRSİNİZ.

65 ytl sadece basit bir kağıt parası için değildir.olayıa böyle bakmayın.
o kadar türmob ve tesmer çalışanı var yönetimi var bunların 2008 model arabaları var.2009 modeller çıktı mağlum.gidin bakın 2008 model arabaya binen kalmışmı?
mağlum yaz ayındayız yazlığı var bunun,kış gelir kışlığı var.çocukları özel okullarda okuyordur bunların.okullarda açılıyor.var oğlu var yazmayla bitmez.
o yüzden basit bir kağıt için demeniz bana dokundu.

teyit ettim tesmerden (444 60 60) bu hafta açıklanacağını söyledi hayatından bıkmış bir ses

Ozaman günahlarını aldık tövbe tövbe :) para azmış fazla verelim ruhsatı aldığımızda çalışır öderiz :)

yarında açıklanmayacağı belli oldu.cuma olursa olur

Bu hafta derken yani perşembe veya cuma açıklanacak o zaman yada bugün öylemii??? çok stresli ya bu ne böyle bıktırdılar.2008 in mart sınavından beri giriyorum sınavlara ama hala alışamadım bu strese.umarım bi daha girmem.

Bana da öyle geliyo cuma günü telefonla ararlar cumarteside internete verirler bu hafta açıklayacağızın mantığı bu hiç değilse artık açıklanacak gün belli telefonlarınızın şarzını kontrol edin bitirmeyin :)

ruhsatı hemen alma zorunluluğu var mı arkadaşlar?2500 ü nasıl veriym şimdi.babam vurur beni

Ya sınavı verelim ruhsatı alaya hak kazanalım ruhsatı sonrada alırız para olunca kazanılmış hak kaybedilmez bilirim

15 gün içide alma zorunluluğu var dedi bir smmm.arkadaş.hatta oda almamaış parası yokmuş türmobdab aramışlar yada yazı gelmiş hemen alın diye

arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum cuma mı açıklanacak kesin mi yani..tesmer genelde kesin bişey söylemez.. :-\

ordeal28 ' Alıntı:
ruhsatı hemen alma zorunluluğu var mı arkadaşlar?2500 ü nasıl veriym şimdi.babam vurur beni
Zaten sınav stresi yetiyor bir de para stresine girmeyelim.

az sonra açıklansa ve geçsen bu stres başlayacak.kaçış yok

Arkadaşlar stres yapmayın en geç cuma hepinizi arayacaklar

Ayrıca ruhsatı hemen alma zorunluluğu yok 2 ay sonra törenle verecekler isteyen daha sonra da alabilir

Ayrıca biçok karta 6 taksit imkanı var

:) :) :) :) :) :) :) :)

Arkadaşlar Allah ne muradınız varsa versin :D:D, Sınavların sonucu kötü yada iyi,hiç olmazsa çalışacağımız ders belli olacak erkenden.Bu arada eğer denetim veya vergiden kalmışsam Aralıkta işim zor :(

murat önder eyvallah diyorum sana .çok sağol.yine çok pahalı yav allahsız bunlar.bazı arkadaşlar bakkal açsan maliyeti var diyorda.allah aşkına aynı şey mi yılların emeğini,parasını vermişiz.bakkala benzer mi?smmm adayları böyle konuşur mu?

ARKADAŞLAR HEPİNİZ SAOLUN ŞU RUHANİ SESLİ BAYAN DAN DUYMAK GÜZEL GELDİ

''BU HAFTA BEKLİYORUM AMA KESİN DİİİL''

KESİN OLMASADA EN AZINDAN AVUTURUZ KENDİMİZİ HAFTA SONUNA KADAR:))