Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bu ne ya ne biçim sistem bu neden düzgün cevap vermiyolar bir sürü para akıttık bu işe hiçte helal etmiyorum.altı üstü sınav sonucu soruyoruz bu kadar olmaz ya isyan ettirdiler ayıp artık

pekin81 ' Alıntı:
bu ne ya ne biçim sistem bu neden düzgün cevap vermiyolar bir sürü para akıttık bu işe hiçte helal etmiyorum.altı üstü sınav sonucu soruyoruz bu kadar olmaz ya isyan ettirdiler ayıp artık

Hiç helal et diyeceklerini sanmıyorum valla...
Forum karıştı yalnız şu hale bakın ???

ben vallahide billahide aradım arkadaşlar biilmiyoruz dediler.diğer arkadaşlara farklı demişler hangisi doğru bunu bize neden yapıyolar??

cbirhan79 ' Alıntı:
Yahu bu TESMER adamına göremi cevap veriyor, kimine yarın odadan öğrenin diyor, kimine bu hafta açıklanacak diyor, kimine bilmiyoruz diyor. Arkadaşlar bize adranelin mi veriyorsunuz TESMER in bişeyden haberi yok mu ??????????

312 444 60 60 telefonu. adrelenin şüphesi olan teyit edebilir. hatta tekirdağ odasını da vereyim oradan da teyit edebilirsiniz 0282 293 14 77

Bende Kocaeli odasını aradım dayanamadım artık, erken açıklanırsa sürpriz olur dediler. 60 gün sayın dediler. :(
Ben beklemiyorum bu hafta.

haydi tesmer haydi tesmer haydiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiii
;D

açıklan artık nolur sınav,zaten karnımda ağrı var
senin stresinle ikiye katlanıyor

arkadaşlar bende izmir odasını aradım
sınav sonuçları yarın açıklanacakmış doğrumu dedim
evet dediler
sonuçlar elimize ulaşınca kazananları arayacağız dediler :o

yook hamıle arkadaşlarım var. valla bunun stresiyle erken doğuma gidecekler :D

merhaba arkadaşlar !!!! madem yarın odanızdan öğrenin dendi ...bence bu akşam aramalar başlanıcaktır... tam olarak hatırlamıyorum ama girdiğim sınavların birinde akşam başlanmıştı aramalar .. eğer yarın aramalara başlanırsa gece 22,30 gibi nete verilir. Allah sizlere sabır versin zor bir süreç.... sınav yormuyor insanı ama beklemek kötü :(

son hakkı olanlar için en kötüsü '' herkesi aramışlar ben niye aranmıyorum'' telaşı :( soyada göre mi aramalar yapılıyor?
off vergi denetim hukuk sizden bir kurtulayııım!!!

arkadaşlar sıkıntı yapmayın yarın aranacaksınız hepiniz

Belgeyi alıp bişey yapacak olan varsa onlar dert etsin Benim gibi belgeyi alıp çerçeveleticek olanlar ne bu sıkıntı dert

sallayın gitsin

yetersınav ' Alıntı:
son hakkı olanlar için en kötüsü '' herkesi aramışlar ben niye aranmıyorum'' telaşı :( soyada göre mi aramalar yapılıyor?
off vergi denetim hukuk sizden bir kurtulayııım!!!

Arkadaşın seninde zor derslerden sıkıntın var. En çok zorlandığım ders denetim ve vergi

Murat ÖNDER ' Alıntı:
arkadaşlar sıkıntı yapmayın yarın aranacaksınız hepiniz

Belgeyi alıp bişey yapacak olan varsa onlar dert etsin Benim gibi belgeyi alıp çerçeveleticek olanlar ne bu sıkıntı dert

sallayın gitsin

Doğru diyorsun ama insan artık sınava girmek istemjiyor yoksa belgeyi ha bu gün almışsın ha yarın sana katılıyorum.

yarın açıklanıyor arkadaşlar tesmer yarın diyor odalar yarın diyor bizde aradık yarın aranmaya başlanacak dediler.Belli olan şuki yarın sabahtan aramalara başlıycaklar akşam nete verilcek hakkımızda hayırlısı.

ben telefon numaramı değiştirdim isteselerde arayamazlar artıık

evet her sınavda vergiyi hepsinden daha çok çalıştım sonuç hep aynı 40 :( nerde hata yaptığımı evet biliyorum ama işte olmayınca olmuyor. denetim tam bir çıkmaz. gerçi bu sınavda gayet iyi bir not bekliyorum ama önceki dönemlerde bu ders tam bir belaydı >:(

telefonları açmayayalım ;D