Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

murat özkan ' Alıntı:
sınav soru cevapları yayınlanmadan sitede sınav sonuçlarının açıklanması doğalmı önceden böyle bir uygulama oldumu sınav cevapları açıklanmadan sonuçların açıklandığı oldumu

hep öyle oldu.Ondan sonrada itirazlar yapıldı.Galiba ilk defa Mart döneminde farklılık var.Normal yani.

arkadaşlar ben 8:30 da metin polat tarafından arandım.çok mutluyum.umarım sizlerde vermişsinizdir.oda başkanı çok yoğun olduğunu söyledi

ipek_06 ' Alıntı:
arkadaşlar ben 8:30 da metin polat tarafından arandım.çok mutluyum.umarım sizlerde vermişsinizdir.oda başkanı çok yoğun olduğunu söyledi
tebrikler ipek_06

yaklaşık bir saat önce odadan benide aradılar.
oda başkanı ali metin polat görüşüyor ve artık sende bir mali müşavirsin bir isteğin olursa biz herzaman burdayız der.

bu saatten sonra aramazlar dimi :D

teşekür ederim.bu arada senide tebrik ederim stajer_2007

sedabaransel sende merak etme.unutumuş olabilirsin.çünkü yoğum ya.

Arkadaşlar

Gecenleri tebrik ederim. Kalanlar ise üzülmesin eninde sonunda oluyor. Ben de 4.hakkımda verdim. Sıkıntı yapmayın yani

yeterlilik ' Alıntı:
kerem sana hangi dersler gelmiştir ?

4 dersten geçmeyi bekliyorum Yeterlilik. Sanırım meslek vergi ve analiz kalır. Yani umarım. Nolur kötüsü olmasın. Zaten kalbim duracak

Biliyor musun 5 tane falan olursa eğer şunu yaparım şöyle yaparım diye söz vermediğim insan kalmadı :) Korkmaya başladım. 4 Tanecik başka ne isterim :) Senin bir meslek bir maliyet sanırım inş tek maliyet olur sözel kalmaz.

İnşallahta meslek notu kıtmış ondan fazla ümidim yok.Aralıkta bizim günümüz olsun artık yapacak birşey yok :D,

meslekten bende korkuyodum ama geçmişim fazla korkmayın arkdaşlar

Aynen. Şu forumda mesaj yazarken. Telefon çalsın ve 'aramıza hoşgeldin desin bir ses ' :)
İnşallah aralık.