Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ASMMMO'yu aradım bi hanfendi çıktı ismimi söyledim hemen yok dedi iki defas aradım hemde aralıklarla 4 dersim vardı ve iyi geçmişti isminiz yok dedi peki ordakiler kazananlar mı dedim evet dedi

hukuktan geçtiysem evet puanlama cömertmiş bencede. geri kalanından geçmeyi zaten bekliyordum. beklediğim puanların üstünde aldığım varmı bilmiyorum daha henüz.

gitarist34 ' Alıntı:
Puanlama konusunda bu kez bize iyi davrandılar. Bende 1 dersten kalabilirdim
ama geçmişim.

Sabah sabah İSMMMO ca arandım, her dersi vermişim hala şoklardayım, rüya mı gerçek mi?O kadar mutluyumki anlatamam, darısı başınıza...

Meslek Hukuku ve Temel Hukuk' dan % 90 geçerim diyordum, o aptal ders Analiz yine muammaydı, ama evet ondan da geçmişim, geçTİM, bitirdim, bittim...

ya sonuçlar nezaman nete verilecek onu merak ediyorum. ok geçmişiz artık ama insan kaçla geçtiğini merak ediyor. vergi ve denetimden girmiştim. denetim iyiydi ama vergi çok kötüydü. bir sorum tamamiyle yanlıştı 75 üzerinden demekki en az 50 almışım.
artık bir boşluk hissi var bende. sizde de o şekildemi geçenlerrr

İSMMMO dan beni arayan numarayı vereyim, belki birinin işine yarar.

0533 690 10 59

öyle öyle :D çalış bakalım artık ders, ne çalışacaksan, dersler bile kabul etmeyecek artık seni (beni)

Allah derslerini veremeyenlere yardımcı olsun, İstanbul odası aradı hayırlı olsun dedi.

odeal28 hiç boşuna bekleme doğudaki odaların hiçbiri aramamış daha doğrusu ellerine gelen birşey yok.

arkadaşlar biraz daha sabırlı olalım ne de olsa sabır ayındayız büyük bir ihtimalle öğleden sonra açıklanır.

;D Arkadaşlar çok şükür 7/7 yaptım. Özellikle meslek hukuku ve analiz den şüphelerim vardı. Diğerleri çok iyi geçmişti. Özellikle meslek hukuku nun cevap anahtarını çok merak ediyorum. Darısı umarım sizin başınıza. bu arada beni arayan İSMMMO İhsan beydi. aramıza hoşgeldin söyledi. Dehaya falan gitmedim tamamen ezberci öğretim. Şirinevler Tesmer kursuna gitmiştim. ve bence 1 aylık iyi bir çalışma dönemi 7/7 yapmak için yeterli.

Darısı diğer aday arkadaşların başına. Umarım bugün aranmayı bekleyenler aranırlar. Fatih Y.

odalar önceden insanları arayınca insanların da sabretmesi azalıyor. herkes merak ediyor geçtim mi diye. mesela ben 2. kere aynı merak içerisinde bekliyorum, umarım sonuç güzel olur. tek dersim kaldı çünkü :)

ilk hakkında 5 ders verdi, geçen sınavda da 2 dersi çok iyi geçmişti hatta bir tanesinden
100 bekliyor ama aranmadı. Tabiiki morali bozuldu.

Herkese günaydın,

İstanbulda aramalar daha bitmedi. Beni 10 dakika önce aradılar, müjdeyi vermek için. Akşam üzeri açıklanacağı söylendi. Sanırım aramaların bitmesi beklenecek.

Kazanan tüm arkadaşları canı gönülden kutlar, meslek yaşantılarında başarılar dilerim. Bizede kısmet olur elbet :)

kazanan arkadaşları tebrik ediyorum meslek yaşantılarında başarılar dilerim darısı bizim başımıza muğla odadan da aranan arkadaşım var

istanbul odasından aranan arkadaşların soyadlarını öğrenebilirmiyim

dostum, karışık arıyorlar, soyisim sırası yok

Beni dün saat 17 de İSMMMO dan ihsan bey aradı, tebrik etti, nihayet 4.cü hakkımda tamamlamış oldum.

Darısı belge almayı bekleyen tüm arkadaşların başına.