Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASMMMO'yu aradım bi hanfendi çıktı ismimi söyledim hemen yok dedi iki defas aradım hemde aralıklarla 4 dersim vardı ve iyi geçmişti isminiz yok dedi peki ordakiler kazananlar mı dedim evet dedi
hukuktan geçtiysem evet puanlama cömertmiş bencede. geri kalanından geçmeyi zaten bekliyordum. beklediğim puanların üstünde aldığım varmı bilmiyorum daha henüz.
gitarist34 ' Alıntı:
Puanlama konusunda bu kez bize iyi davrandılar. Bende 1 dersten kalabilirdim
ama geçmişim.
ya sonuçlar nezaman nete verilecek onu merak ediyorum. ok geçmişiz artık ama insan kaçla geçtiğini merak ediyor. vergi ve denetimden girmiştim. denetim iyiydi ama vergi çok kötüydü. bir sorum tamamiyle yanlıştı 75 üzerinden demekki en az 50 almışım.
artık bir boşluk hissi var bende. sizde de o şekildemi geçenlerrr
;D Arkadaşlar çok şükür 7/7 yaptım. Özellikle meslek hukuku ve analiz den şüphelerim vardı. Diğerleri çok iyi geçmişti. Özellikle meslek hukuku nun cevap anahtarını çok merak ediyorum. Darısı umarım sizin başınıza. bu arada beni arayan İSMMMO İhsan beydi. aramıza hoşgeldin söyledi. Dehaya falan gitmedim tamamen ezberci öğretim. Şirinevler Tesmer kursuna gitmiştim. ve bence 1 aylık iyi bir çalışma dönemi 7/7 yapmak için yeterli.
Darısı diğer aday arkadaşların başına. Umarım bugün aranmayı bekleyenler aranırlar. Fatih Y.
odalar önceden insanları arayınca insanların da sabretmesi azalıyor. herkes merak ediyor geçtim mi diye. mesela ben 2. kere aynı merak içerisinde bekliyorum, umarım sonuç güzel olur. tek dersim kaldı çünkü
İstanbulda aramalar daha bitmedi. Beni 10 dakika önce aradılar, müjdeyi vermek için. Akşam üzeri açıklanacağı söylendi. Sanırım aramaların bitmesi beklenecek.