Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

gitarist34 ' Alıntı:
7 de 7 yapanlar için tesmer fazladan 1800 TL alacakmış.

Çünkü sen ilk hakkında verdiğin için ( ortalama 4 hak ) kasasına az para girmekteymiş.

Bu sebeble onu ruhsat başvurusunda alacaklarmış.. ;)

iyi valla :)

ya bak güzel mantık. şimdi üzüldüm onlar adına. ozaman vaz geçiyorum ben pazarlık yapmayacağım. Allaha yakın bana uzak olsunlar. :):)

gitarist34 ' Alıntı:
7 de 7 yapanlar için tesmer fazladan 1800 TL alacakmış.

Çünkü sen ilk hakkında verdiğin için ( ortalama 4 hak ) kasasına az para girmekteymiş.

Bu sebeble onu ruhsat başvurusunda alacaklarmış.. ;)

ilk girenler hariç benim gibi birden fazla girenelr için önemli olan geçip geçmediğini öğrenemkti. çoğu arkadaşımız öğrendi zaten. sınav sonuçlarını açıkcası çok da merak etmiyorum artık. ilk giren arkadaşlarımız heyecanlı tabi 7 ders kolay değil ama onlarda da büyük bir başarı var gördüğüm kadarıyla.
yalnız öğleden önce açıklanacağını sanmıyorum, gerçi tesmere girilmiyor ama... :-\

kerem81 ' Alıntı:
Arkadaşlar hepimiz aynı anda giriyoruz açılmaz tabi. Çıkın ordan :) Bırakın ben gireyim herkese söylerim tek tek ;D

hadi ben çıktım siteden. sen gir de bari öğrenelim artık sonuçları :)

tülayy tebrikler.

arkadaşlar başarı yüksek görünüyo. Acaba bi temizlik mi var böyle yoksa çok mu çalıştık ondan mı:)

hayalişçisi ' Alıntı:
tülayy tebrikler.

arkadaşlar başarı yüksek görünüyo. Acaba bi temizlik mi var böyle yoksa çok mu çalıştık ondan mı:)

SM'leri SMMM yapacaklar ya bizede kıyak geçiyolar kesinlikle...

Arkadaşlar, Site açılmadığına göre büyük ihtimalle 11.00 de açıklayacaklar. Bu arada kazanan arkadaşları özelliklede 7/7 yapanları tebrik ediyoruz. Sanırım benim bu sefer olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

belgeyi alan herkesi tebrik ediyorum.umarım herkes güzel sonuçlarla karşılaşır.

balabanhan ' Alıntı:
hayalişçisi ' Alıntı:
tülayy tebrikler.

SM'leri SMMM yapacaklar ya bizede kıyak geçiyolar kesinlikle...

hep bu konuda israr ediyodum ama onlara farklı bir sınav sistemi eğitim v.s. düzeni koymuşlar. o düzen içinde onları halledecekler. Onlar da haklı canım ya 40/50 yaşındaki insana şu girdiğimiz sınava tabi tutmak da yanlış olur. Ortalığı toz duman etmeden bi orta yolla bunu hallediyolar gibi.

tesmerın ana sayfasına gırebılıyorum ama sınav sonucları bolumunde takılı kalıyor

selam arkadaşlar.
dün saat 18.00 itibariyle arandım.4 dersim vardı hepsini vermişim.artık meslek mensubuyum.
tekirdağ odası :D

arkadaşlar insan sonuçları görmeden emin olamıyo ya.
şöyle bişey olabilri mi acaba
dün aradılar beni mesela ya yanlışlık olduysa sonuçlar açıklanınca geçemediğini görürsen ne yapmalı ne dersiniz.

şimdi odayı aradım arkadaşlar bende artık bir smmm yim

Bir de yeni ttk çıkınca denetim yapanlar çoğalsın diye vidaları gevşetmiş olabilirler.