Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hakankrl ' Alıntı:
Meslek hukukundan kalmayı bekleyip geçen var mıdır

ben şükür 7/7 yaptım.
meslek hukuku kötü geçmişti. şükür ki geçirmişler. ;D
şçyle ki; oda üye aidatları sorusu boş yani değerlendirme 80 üzerinden. ayrıca 1. sorunun tek şıkkı doğru düştük 70 e. staj dönemleri kısmen doğru düştük 60 a. Disiplin ile ilgili 5. soru yarım doğru düştük 50 ye. e demek ki yazdığım herşeye tam puan vermişler. o yüzden sonuçlardan çok cevap anahtarını merak ediyorum. ;D

darısı tüm aday arkadaşların başına. Bu arada 7/7 yapanlara hiç promosyon teşfik v.s. yok mu ruhsat alımında.
hani olurya sen 7/7 yaptın sana ruhsat % 20 indirimli gibi. ;D bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D ;D :o ;D ;D ::)

ordeal28 ' Alıntı:
hukuk drken vergi hukuku mu?

genel hukuk arkadaşım. İyi puan bekleyin bu dersten. saolsun okuyanlar sağlam not vermişler. notumu bilmiyorum ama 7/7 yapmışım dün aradılar beni. Bu dersi de geçmeyi hiç düşünmüyodum. sonuçlar açıklanıncaya kadar belki bu konuda rahatlatır.

arkadaşlar bende ilk defa girdim temmuzda...adana smmmo aradım sonuçlar gelmiş ve ben denetim, meslek huk , fin muhasebe,finansal tab.analizi ni vermişimm......kalan 3 dersin 2sine girmemiştim zaten vergidende 19 almışım ama sınavda iyi geçtiğini hissettiğimm dersleri vermişimm..bence hakedene hakettiği notu verioolar....

hayalişçisi ' Alıntı:
ordeal28 ' Alıntı:
hukuk drken vergi hukuku mu?

genel hukuk arkadaşım. İyi puan bekleyin bu dersten. saolsun okuyanlar sağlam not vermişler. notumu bilmiyorum ama 7/7 yapmışım dün aradılar beni. Bu dersi de geçmeyi hiç düşünmüyodum. sonuçlar açıklanıncaya kadar belki bu konuda rahatlatır.
hadı bakalım hayırlısı olsun. peki ben hangisinden kaldım anlamadım ki. yani çok kötü de değildi sınavlarım. kafayı yiiicem gerçekten >:( bir bende mi notlar kıtlaştı anlamadım ki

ankara odasından aradılar dün akşam saat 9 da.
soyadım y ile başlıyor. sanırım sonlara doğru.

Notlar bolsa acaba ben ortalamaya mı takıldım ;D ;D ;D çünkü 2 ders riskti 40 gelir diyordum ama listede adım yokmuş.Hadi artık açıklansın yahuuuuuuuuuuuuu

arkadaşlar odayı aradım ve sonucu öğrendim. artık ben de smmm'yim :)

MALİMÜŞ ' Alıntı:
VERGİYE NASIL ÇALIŞTIN ARKADAŞIM

bana soruyosan hiç çalışmadım vergiye. büroda uzun süredir çalışanlar için sorun diil di vergi hukuku. bir de genel hukuka hiç bakmadım ama kursa falan gitmiştim mart dönemindeki zaman. ozaman derste duyduğum aklımda kalmış artı staja başlama zamanında epey ugraştım ozamandan kalmış bilgiler. artık sınav büro çalışanlara yönelik olmaya döndü.
Ama diğer derslere din iman çalıştım:) makineyi yakacaktık neredeyse:)

yeterlilik ' Alıntı:
Notlar bolsa acaba ben ortalamaya mı takıldım ;D ;D ;D çünkü 2 ders riskti 40 gelir diyordum ama listede adım yokmuş.Hadi artık açıklansın yahuuuuuuuuuuuuu

bak ortalamayı bende hiç düşünmedim. stajyer notum 90. eğer ortalamaya takıldıysam 10 puanı nasıl sorarım artık bılmem :D

Bende onu düşünüyorum dünden beri acaba ortalamaya mı takıldık diye

hadi hayırlı olsun darısı başımıza artık ;D

herkes staj notunu 100 aldı bizim mali müşavir 93 eksik vermiş parayla veriyo sanki cins:)

tesmerin sitesi açılmıyor.. eskişehirden de aranan arkadaş olmadı galiba... bitsin bu heyecan.... varmı siteyi açabilen

daha meslege baslamadan nefret ettirdiler
hadi ama artik ya

ismmmo yu aradım sonuçları söylemiyorlar... saat 3'ten sonra tesmerin sitesine bakın dediler...sonuçlarını öğrenen arkadaşlar nasıl öğrendiğini sorabilir miyim...