Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

İSMMMO dan daha yeni aradılar soyismim D ile başlamasına rağmen

ölmez21 ' Alıntı:
herkes staj notunu 100 aldı bizim mali müşavir 93 eksik vermiş parayla veriyo sanki cins:)

Sen gene iyisin. Ben stajımın son 1 yılını 6/b kapsamında tamamladığım için ilk yılda odaya teslim ettiğim YMM notunu (ki 100'dü) ortalamay almayacaklarmış. Eğer bu yüzden ortalamayı tutturamadıysam odayı mahkemeye vereceğim. Bu tarz bir uygulamayı ne yasada ne de staj yönetmeliğnde gördüm.Hiç karşılaşan oldu mu?

böyle adalet olmaz ki bazı illerin sonuçları beli oldu bizimkilerin ise daha sonuçlardan haberleri yok
(ş.urfa odası)

ugur6666 ' Alıntı:
tesmerin sitesi açılmıyor.. eskişehirden de aranan arkadaş olmadı galiba... bitsin bu heyecan.... varmı siteyi açabilen

Saat 9.30 gibi İlker başkan aradı beni.Aramamışlarsa odaya telefon et, en azından merakını giderirsin sonuçlar ellerinde.

arkadaşlar tesmer sitesi açıldı daha bir şey yok bir de bizim bu offffffffffff lar birleşse sanırım tesmeri esmer yapar :o

tesmerin sayfası arada bir açılıyor sonra yine gidiyor
açıklanan bişey yok

Ya şu sınavı ösym yapsa daha iyi hiç değilse düzenli bi sistemi var bu sistemsizler bişey yapamıyolar

mehmet_kulte ' Alıntı:
ismmmo yu aradım sonuçları söylemiyorlar... saat 3'ten sonra tesmerin sitesine bakın dediler...sonuçlarını öğrenen arkadaşlar nasıl öğrendiğini sorabilir miyim...

o istanbul odası varya yalancının önde gideni..Dün de arkadaşlar aramış gece 12'den sonra verileceğini söylemişlerdi..
Saat 3'ten sonra ama ne kadar sonra..bunlar varya şeref yoksunu insanlar..Ayıp ya valla.İnsan bu kadar mı umursamaz..ulan bizim verdiğimiz vereceğimiz harçlarla,ödemelerle karnınızı doyuruyorsunuz.Zehir zıkkım olsun bee..

bunların açıklamaya niyetleri yok .nasıl daha fazla işkence yapabiliriz diye düşünüyorlardır:)

lingam ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
tesmerin sitesi açılmıyor.. eskişehirden de aranan arkadaş olmadı galiba... bitsin bu heyecan.... varmı siteyi açabilen

Saat 9.30 gibi İlker başkan aradı beni.Aramamışlarsa odaya telefon et, en azından merakını giderirsin sonuçlar ellerinde.
saol arkadaşım sen bitirdin sanırım.. hayırlı olsun.. benimde ilk girişim muhtemelen kaldığım dersler var aramadıklarına göre :) bekliyim diyorum..

ümidim kesilmişti birden telefon çaldı malatya odası başkanı tebrikler kazandın dedi heyecandan bayılacaktım darısı hepinizin başına inşallah bugün akşama kadar arayacaklarını düşünüyorum sabırlı olun diyeceğim ama :)

efemert katılıyorum haram olsun ben şahsen helal etmiyorum bu kadar kolay para kazanan yer bizim odalar galiba çok uçuk çok haram olsun

bu kadar zor mu yükelemek sonuçları ya anlam vermek güç...

HADİ YA..
ARAYACAKSANIZ ARAYIN...
TELEFONUM AÇIK...
3G BİLE AÇIK...YETERKİ ARAYIN... 8)

ARKADAŞLAR ARANMAYI BEKLEMEDEN SİZ ARAYABİLİRSİNİZ ODALARIN TAMAMINA LİSTELER ULAŞMIŞ LİSTEDEN SÖYLÜYORLAR