Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yapmayın be dostlar hem ramazan günü hem sınavlar açıklanıyor herkes gergin. gönül kırmayın derim
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
bu arada evde patates soy
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

sinir oldum yine :(

ne fesat adamsın sen ya bende evde ders calıstım sana ne ;Dsıgortayı yatırmıyorlar maas vermıyorlar nıye gıdıp mılletın hamballıgını yapıyım oturur dersımı calısırım.

fesatlıkla ne alakası var ben zaten dişimle tırnağımla kazımışım fesat diyemezsin bari saygı duy
nıye kardesım sen catır catır maasını alıyorsun sıgortan yatıyor sonra gelıp evde nıye calısıyorlar dıyorsun.senın gıbı maas alsak sıgortamız yatsa bızde evde ders calısmaz stajımızı adam gıbı yaparız

sizde bilmeden ahkam kesmeyin ben ilk 5 ay maaş almadan çalıştım sadece sigortamı yatırdı patron

biraz öğrendim işi staj başladıktan 8 ay sonra başka büroya 600 TL maaşla işe başladım siz staj yapmak isteyin iş öğrenmek isteyin heryerde öğrenirsiniz

senden bılmeden ahkam kesıyorsun bende 9 ay calıstım sıgortam dahı yatmadı bılmeden konusma patates soyuyorlarmıs yok ders calısıyorlarmıs mılletın derdı senı mı gerdı ısıne bak kendı ısıne durumuna napcaksın mıllet napmıs

siz neden alınıyorsunuz 200 kişi forumda var bir cevap veren sizsiniz yarası olan gocunur

carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

ne fesat adamsın sen ya bende evde ders calıstım sana ne ;Dsıgortayı yatırmıyorlar maas vermıyorlar nıye gıdıp mılletın hamballıgını yapıyım oturur dersımı calısırım.

fesatlıkla ne alakası var ben zaten dişimle tırnağımla kazımışım fesat diyemezsin bari saygı duy
nıye kardesım sen catır catır maasını alıyorsun sıgortan yatıyor sonra gelıp evde nıye calısıyorlar dıyorsun.senın gıbı maas alsak sıgortamız yatsa bızde evde ders calısmaz stajımızı adam gıbı yaparız

sizde bilmeden ahkam kesmeyin ben ilk 5 ay maaş almadan çalıştım sadece sigortamı yatırdı patron

biraz öğrendim işi staj başladıktan 8 ay sonra başka büroya 600 TL maaşla işe başladım siz staj yapmak isteyin iş öğrenmek isteyin heryerde öğrenirsiniz

senden bılmeden ahkam kesıyorsun bende 9 ay calıstım sıgortam dahı yatmadı bılmeden konusma patates soyuyorlarmıs yok ders calısıyorlarmıs mılletın derdı senı mı gerdı ısıne bak kendı ısıne durumuna napcaksın mıllet napmıs

laf 9 ay sigortası yatmamış webden yatıyormu yatmıyormu takip etseydiniz onudamı bilmiyorsunuz
siz neden alınıyorsunuz 200 kişi forumda var bir cevap veren sizsiniz yarası olan gocunur

yo benım yaram yok martta oldum smmm ;Dsenın var gıbı demek baksana mılletın ders calısması senı germıs ;D

tartışma gereksiz herkes sonuçta kendi hayatı içi mücadele ediyor. eşit şartlarda olacak diye bir kaide yok. herkes ekmeğinin peşinde... orta noktada buluşalım yeter ki..

bizim ASMMMO da bi hasan abi var. başkan pazarlık yapmaya gelsede o gelmez. +3 falan dinlemez o direkt çeker. bence 3 taksittir kesin. ayrıca garanti pos makinası var odada parayı çekiyor okadar ama puan bile vermiyor +3 mü verecek.

bil_gin ' Alıntı:
3M_FS promosyon şart yoksa benim belge baya bir beklemiş olacak :)
[/quote]
[/quote]
bil_gin ' Alıntı:
beklerim her zaman. yalnız taksit derken öyle bonusa +3 falan değildir sanırım ismmmo da yapıyor dediler sadece 3 taksit :)
3M_FS ' Alıntı:
kredi çekicem ben. alıyım belgeyi sonra şehrine gelicem dostum. bizim oda taksit yapıyomuş. öyle biyerden duymuştum sanırım. anamın dediği gibi pazarlıkmı yapsamki :):):)

bil_gin ' Alıntı:
bil_gin ' Alıntı:
beklerim her zaman. yalnız taksit derken öyle bonusa +3 falan değildir sanırım ismmmo da yapıyor dediler sadece 3 taksit :)
3M_FS ' Alıntı:
kredi çekicem ben. alıyım belgeyi sonra şehrine gelicem dostum. bizim oda taksit yapıyomuş. öyle biyerden duymuştum sanırım. anamın dediği gibi pazarlıkmı yapsamki :):):)

bil_gin ' Alıntı:
bil_gin ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:

bil_gin ' Alıntı:

proaccount ' Alıntı:
Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının Sitesinde yayımladığı yazıya göre, Odalar ellerine ulaşan belgeleri 27/08/2009 günü yani bugün askıya çıkarmalılar.

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Elinde sonuçlar olduğu, kazananları bu sonuçlar vasıtası ile aradıkları halde Sonuçları Odada askıya çıkarmak suretiyle yayınlamamıştır.

Kendilerini protesto ediyor. Yönetmelikte sınav sonuçlarının Askı ile bildirileceği yazılı olduğundan, bu odaya bağlı sınava giren adayların itiraz sürelerinin 28/07/2009 tarihinden itibaren başlatılmasını arz ediyorum.

canım kardeşim antalyadan sınava giren adayla istanbuldan giren adaylar arasında sayı olarak dağlar kadar fark vardır. biraz daha sabredelim yaklaşık 2 aydır bekliyoruz şurda saatler kalmış kardeşim Allahın izniyle bu badireyide atlatacağız inşallah. hani bu iftarda son dakikaların geçmemesi gibi bişey. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

erayae ' Alıntı:
tartışma gereksiz herkes sonuçta kendi hayatı içi mücadele ediyor. eşit şartlarda olacak diye bir kaide yok. herkes ekmeğinin peşinde... orta noktada buluşalım yeter ki..

haklısın herkesın durumu farklı bılmeden konusmak basarısız ınsanların kendını aklama cabasından baska bısey olmamalı ;D

bu ne ya 3 taksit. belki bu forumun tartışma noktası değil kusura bakmasın arkadaşlar ama gerçekten çok az. geçenlerde kombine almak için stada gidiyorum neymiş 4 taksit ama birisi peşin yok canım :) . birilerinin bu arkadaşları uyarması ve dünyadaki global ekonomik dalgalanmadan bilgilendirmesi lazım sanırım

esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:

laf 9 ay sigortası yatmamış webden yatıyormu yatmıyormu takip etseydiniz onudamı bilmiyorsunuz

yo benım yaram yok martta oldum smmm ;Dsenın var gıbı demek baksana mılletın ders calısması senı germıs ;D

bu gecikme hepimizi çok gerdi arkadaşlar anlıyorum sizi ama birbirimizi kırmayalım fani dünya bilmeden hakkımız geçiyor birbirimize. biraz daha sabredelim inşallah hayırlısı olacaktır hakkımızda.

3M_FS ' Alıntı:
bizim ASMMMO da bi hasan abi var. başkan pazarlık yapmaya gelsede o gelmez. +3 falan dinlemez o direkt çeker. bence 3 taksittir kesin. ayrıca garanti pos makinası var odada parayı çekiyor okadar ama puan bile vermiyor +3 mü verecek.

ASMMMO da Hasan abi ; 8)

arkadaşlar birbirimizi anlayışla karşılayalım,problemlerimizi tesmere veya türmoba iletelim bence
onlar daha iyi açıklamayı yaparlar diye düşünüyorum,sizin haksızlık olarak gördüğünüz
bir olay toplum için belki normaldir,kendi kendimize insanları yargılamayalım

Arkadaşlar birbirinizi kırmayın, herkesin kendine göre bir yapısı var, algılaması, çalışması,
yaşam koşulları, ve sahip olduğu olanakları var. Kimse kimseye benzemez. Bu yüzden o bayanmış, bu 7 yapmış, yok onlar daha muhasebeye uğramamışlar gibi incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler söylersek haksızlık ederiz. Mesela bazılarının çok geniş çevresi vardır, işi çok iyi bilmesede yanında bilenleri çalıştırır, çok geniş çevresi vardır ve defterler ona adeta akar...
Bu aileden ve çevreden gelen etkilerde önemlidir. Şanssız bir insansak hiçbirşey yapamayabiliriz, veya ailemizden ve çevremizden en ufak bir yardım bile göremeyiz.

bizim gaizantep smmmo dada nalan hanım var.yeminle ağzıyla hediye istiyor.şöyle diyor çok yorucu oluyorsunuz yaa.imalı imalı hatta biri bişey almıştı verdi hediye mecbur kaldı

sana torpilmi geçer diosun:))) giderken benide al yanına :))) bu para bizi bozar

hakankrl ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:

ASMMMO da Hasan abi ; 8)

Bir de şunu söylemeliyim, İSMMMO başkanı Yahya Arıkan ruhsat töreninde şunları söyledi.

Artık klasik muhasebecilik ortadan kalkacak, denetim ve mali danışmanlık ve bunların uzmanlıkları
gündeme gelecektir. Ona göre kendinizi hazırlayın, çünkü internet ortamında takvime bağlı işlemler
ileri tarihlerde otomatikman yapılabilecek.

Kendimizi yetiştirip yeni ortamlara hazırlamalıyız....

gitarist34 ' Alıntı:
Bir de şunu söylemeliyim, İSMMMO başkanı Yahya Arıkan ruhsat töreninde şunları söyledi.

Artık klasik muhasebecilik ortadan kalkacak, denetim ve mali danışmanlık ve bunların uzmanlıkları
gündeme gelecektir. Ona göre kendinizi hazırlayın, çünkü internet ortamında takvime bağlı işlemler
ileri tarihlerde otomatikman yapılabilecek.

Kendimizi yetiştirip yeni ortamlara hazırlamalıyız....

banane doğru diyorsun ben zaten kazanmışım tekniğide uygulamayıda biliyorum kendimi yetiştirmeye devam boşuna kasıyorum sinir işte post kastım boşuna millet kusura bakmasın ;D

taş atmayalım sakin olalım hayat o kadar kısa ki keyfini çıkaralım arkadaşlar

esesli ' Alıntı:
erayae ' Alıntı:

haklısın herkesın durumu farklı bılmeden konusmak basarısız ınsanların kendını aklama cabasından baska bısey olmamalı ;D