Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

helal olsun walla,yakışır.dün gece bir ara baktım netteydiniz gece yarısı.Olsun o kadarda değil mi :D

yeterlilik ' Alıntı:
helal olsun walla,yakışır.dün gece bir ara baktım netteydiniz gece yarısı.Olsun o kadarda değil mi :D

Ne bi arası sabah 1 - sonra 3 - sonra 5 en son 7 :)
Sen sor ben söyliyim ;D

tekraradan merhaba. artık aralık 2009 smmm diye bir formda buluşuruz gerçi ama ben şimdiden yazayım, aralık temel hukuk ve malıyetten gırecek olan var mı? ilk girecekler harıç lutfen

Ben temel hukuk ve Maliyetten gireceğim..

yetersınav ' Alıntı:
tekraradan merhaba. artık aralık 2009 smmm diye bir formda buluşuruz gerçi ama ben şimdiden yazayım, aralık temel hukuk ve malıyetten gırecek olan var mı? ilk girecekler harıç lutfen

ocelik ' Alıntı:
Maliyetten 25 alanlara bende katıldım. Maliyet ve temel hukuk kaldı aralığa...

Maliyet nasıl 25 geldi bende anlamadım..85 alan arkadaşla 1.sorum aynı kafadan 40 puan..ikinci soru 1.dağıtım ok.. 50 alırım diyorken 25 ile çaktık ??? hayret bi şey ya..

Neyse uzulmek yok Aralıkta maliyeti temizlerler ;D birde maliyet çalışacak arkadaşlar safha maliyet bu sefer garanti

beraberız.kolay gelsin :D

selamlar,ben gircem her ikisinden de ,ama diyorum ki itirazda bulunayım.Sonuç çıkmasa bile umut işte.Çünkü ben kesinlikle 40 beklemiyordum hukuktan.Meslektende 40 geldi zaten.İkisindende itiraz etmeyi düşünüyorum.

sanırım, hukuk sınavında cevaplara verilen notlar düşük gelmiş

yetersınav ' Alıntı:

Beraberce veririz Aralıkta inşallah..Bizide ararlar..Bu arada sınavı kazanıpta aranmayan arkadaşlarımda var.
yetersınav ' Alıntı:
ocelik ' Alıntı:
Maliyetten 25 alanlara bende katıldım. Maliyet ve temel hukuk kaldı aralığa...

Maliyet nasıl 25 geldi bende anlamadım..85 alan arkadaşla 1.sorum aynı kafadan 40 puan..ikinci soru 1.dağıtım ok.. 50 alırım diyorken 25 ile çaktık ??? hayret bi şey ya..

Neyse uzulmek yok Aralıkta maliyeti temizlerler ;D birde maliyet çalışacak arkadaşlar safha maliyet bu sefer garanti

beraberız.kolay gelsin :D

yeterlilik seni gördüğüme kendi adıma sevindim. şu kısa zamanda alıştım bazı nicklere :D yani aralıka yabancı insanlarla girmiicem hadi hayırlısı :D

aralık son hakkım >:( bu ıkı dersi vermem lazım: hukuk ve malıyet....hukuk ok 40 bekliyordum ama herkes fazla notları degınce umutlandım ama nafile. maliyet ise tam elimde patladı:25 :D insan 70-80 beklerken nasıl kalır anlamadım

bende katıldım..korkulu ruya MALIYET. sınav yerı gayet tenhaydı. demek gozlerıne battı. gereklı temızlemeler yapılmıs yanı zamanında

yeterlilik ' Alıntı:
benim kağıt düzenim iğrençti,ama bilanço filan tutmuştu.Banada gelen 70
benim kagıt düzenimde harikaydı cetvelle cizdim düşün yani
neye dayanarak 50 verdiler
ki yazımda cok güzeldir.

maliyet için önereceğiniz kurs, hoca adı varsa paylaşırsanız sevinirim.

sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
benim kağıt düzenim iğrençti,ama bilanço filan tutmuştu.Banada gelen 70
benim kagıt düzenimde harikaydı cetvelle cizdim düşün yani
neye dayanarak 50 verdiler
ki yazımda cok güzeldir.

Ortalama sorunun yoksa fazla takılma,yapacak birşey yok.Geçmişsin nasıl olsa.Ama kesinlikle hak edilen not verilmemiş onu söyleyebilirim.

o zaman sana önereceğim tek hoca istanbul odasından Mustafa hoca,forumda illaki dersine giren vardır sorabilirsin hünerlerini.yutturur sana maliyeti.Sen niye kaldın dersen tekrar yapamadım 4 ay önce gittiğim bilgilere güvendim ve sınavdan çıkınca hiç üzülmedim çünkü çok iyi temel atıyor mustafa hoca,Aralıkta hakkını vereceğime canı gönülden inanıyorum.

yeterlilik ' Alıntı:
o zaman sana önereceğim tek hoca istanbul odasından Mustafa hoca,forumda illaki dersine giren vardır sorabilirsin hünerlerini.yutturur sana maliyeti.Sen niye kaldın dersen tekrar yapamadım 4 ay önce gittiğim bilgilere güvendim ve sınavdan çıkınca hiç üzülmedim çünkü çok iyi temel atıyor mustafa hoca,Aralıkta hakkını vereceğime canı gönülden inanıyorum.

mustafa çanakçıoğlu. tek kelimeyle süper evet. stajda maliyetı sevdırmıstı ancak yeterlılıkte tek ders ıcın odaya gıdebılır mıyım

Evet gidebilirsin,bizim zamanımızda da vardı denetim,vergi ve maliyet dersinde sınıf full oluyordu.Ama muhakkak sor,iki hoca geliyor çünkü maliyete.Mustafa hoca hangi günlermiş öğrenirsin

teşekkürler. tek ders verirse oda neden gitmeyeyim ki.super olur.

Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlar da inşallah bir sonraki sınavda bu bekleyişten kurtulurlar. Hepinize başarılar diliyorum.