Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

deşifre kelimesini,'kimlikler ortaya çıkartıldı' diye düzeltsem herşey düzelecek mi?

herşeyde bir isyan,herşeyde bir muhalafet,herşeyde sivrilme ve gruplaşma.yaptığınız mesleği sevmiyorsunuz,bırakıcam diyorsunuz , peki bu yapmak istemediğiniz mesleği neden ölümüne savunuyorsunuz?
bu mesleği seven,bir çok idealist ve belli bir yerlere gelerek meslek adına birşeyler yapmak isteyen ve doğru yolu izleyen binlerce meslektaşımız var.

zeyna hanım siz bildiğiniz yoldan gittiniz,ama demek ki isminizi ve mailinizi kullanarak,sizin adınızla tesmere yazı yazıp,hakaret yağmuruna tutan kişinin arkasındaymışsınız ve onu destekliyormuşsunuz,sizin gibi insanlar mağdur olmasın diye burda birşeyler yapılıyor ve siz bunada isyan ediyorsunuz,helal olsun size gerçekten.
madem doğru birşeylerin peşinde koşmak,yanlışa tavır almak istiyorsunuz öncelikle sizin adınızı kullanan kişiye tavır alın ve ona tepkinizi (sözel,yasal) gösteriniz.

iyi günler

methiyeler dizdiğiniz forumda siyaset konuşuldu,hakaretler edildi,laf atmalar,rencide edici sözlerin hatta hesabı yok,dil basileştirildi,yerlere çekildi,samimiyet adı altında cıvıklaşıldı. bunların hiç birine tepki vermeyip,sessiz kalırken,şimdi silinen sayfanızımı savunacağını tuttu ?

özel meselesi olan ( ben not paylaşmıştım,silinmiş,ben fikirlerimi beyan etmiştim siliniş vs) admine şikayetini özelden bildirir ve eminim bir açıklama yapılır,adminin bu sayfada konuyla ilgili açıklama yapıp,yapmayacağı ihtiyaridir.
duygusallık zamanı değildir,meslektaş olarak birlik olma zamanıdır..

saygılarımla

arkadaşlar kaos yaratıyorsunuz , sonra üyelik iptaliyle gövde gösterisi yapıyorsunuz.

buraya 'Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı ' başlıklı bir sayfa açılmış,konunun dışına sapıyorsunuz,adminin şuan itibariyle burda olmadığı bile bile açıklama bekliyorsunuz.

emin olun yarından itibaren sadece sınava yönelik bu sayfalar , çok özel bir durum olmadığı sürece açık kalacaktır ve yine yüzlerce insan katılacaktır.

hepinize hayırlı sonuçlar ve sağlıklı günler diliyorum.

allah yar ve yardımcınız olsun

yarın büyük gün Allah çalışmış ve kağıdı kritik arkadaşların yardımcısı olsun ..

kaya34 ' Alıntı:
yarın büyük gün Allah çalışmış ve kağıdı kritik arkadaşların yanında olsun ..

ne güzel söyledin

hakketten çalşıp,hakkettiğime inanıyorum

inşallah hakkeden kazanır,sayılı saatler kaldı

Arkadaşlar telefon ve bilgisayarın başında nöbete başladım ben haydi hayırlısı hepimiz için

yıldız 38 haklısın çok üzücü bizler için sadece bizim meslekte değil aslında her mesleki teşekkülde bu tür sorunlar yaşanıyor aslında ama bizim meslekte biraz fazla...

İSO 2001 ' Alıntı:
(Sizleri özleyeceğim arkadaşlar
Hatta en çok tartışma yaşadığım sm3 sizi bile
Kendinize iyi bakın
Hoşçakalın

siz de kendinize iyi bakın, Allaha emanet olun...

Buradayım, eğer beni arayan olursa ilk ben yazacağım.

benim anlamadığım bu kadar arkadaş yöneticileri ve konuyu kapattıranları eleştirmiş, neden sadece fener_1907 nikli arkadaş bunlara cevap veriyor, yoksa bu arkadaş smmm adayı değil de avukat adayı mı, eğer avukat adayı ise burda ne işi var ? saygılar...

arkadaşlar arananlar odalara beni arasın diye notmu bırakıyor?yoksa kazananlar otomatik olarakmı aranıyor?

Arkadaşlar Tesmeri aradım sınav sonuçlarını bugün 5'ten sonra sitede yayınlayacaklarmış.

sinem81 ' Alıntı:
Arkadaşlar Tesmeri aradım sınav sonuçlarını bugün 5'ten sonra sitede yayınlayacaklarmış.

inş. öyledir, bunların sözüne güvenilmez ama neyse...

şaşkınlık içerisindeyim o kadar emek herhangi birşey karşısında en büyük deiliimiz olan yazılar silindimi yani ilan yayınlandı diyemi oldu bütün bunlar yoksa tesmer sizi arayıp bizi susturmanızımı istedi sayın yöneticiler burası Türkiye malumunuz bu kadar insanı hemen çöpe atar ya baştakiler burdada siz bizi çöpe atın bizi benide silin oldu olacak

sm³ ' Alıntı:
sinem81 ' Alıntı:

bende aradım aynı cevabı banada verdiler. bunların 2 kişiye aynı cevabı verdikleri görülmediği için bugün açıklanabilir diye düşünüyorum.

gencay07 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
sinem81 ' Alıntı:

bende aradım aynı cevabı banada verdiler. bunların 2 kişiye aynı cevabı verdikleri görülmediği için bugün açıklanabilir diye düşünüyorum.
aynı cevabı banada verdiler arkadaşlar herkes için hayırlısı...

Hadi arkadaşlar hepimize hayırlısı ama bugün inanın zaman geçmiyor bir cebime bakıyorum bir bilgisayara

arkadaşlar telefondan arandığını felan okumuştum.
sadece tüm derslerden geçenlerimi arıyorlar? bide direkt tesmerden mi yoksa smmm odalarından mı aranıyor. bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.