Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

Arkadaşlar bugün de açıklanmazsa Fox tv de sabah programı yapan Fatih Portakal a mail atıp yayınlatmayı düşünüyorum adam canlı canlı okuyor valla ...

5 te açıklanacağına göre aramalar olurmu sizce?

Bugün 5'ten sonra sisteme verilecekse aramaların başlaması gerekmiyor mu?Yoksa direk sisteme mi verilecek notlar,bilgisi olan var mı?

btoydas ' Alıntı:
arkadaşlar telefondan arandığını felan okumuştum.
sadece tüm derslerden geçenlerimi arıyorlar? bide direkt tesmerden mi yoksa smmm odalarından mı aranıyor. bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Sadece tüm dersleri verip meslek mensubu olma hakkını elde edenleri bağlı oldukları odalar arıyorlar

Off Off be arkadaş geçen hafta burda ne güzel ki derslerden kalmışım sizlerle beraber bu sınava girmişim diyenler bile vardı.
Bizim ülkemizde birlik beraberlik denilen şey pamuk ipliğine bağlı işte şeref yoksunu biri yalakalık olsun diye bir yere gider 1 tane mail atar,sonrada forumda haliyle 400 sayfa yazı silinir ve o yazıları yazanlarda haliyle tepki göstererek üyeliklerinin silinmesini ister. Yazıyı silenmi haksızdır üyeliğinin silinmesini isteyenmi derseniz bence herkes kendine göre haklı.

Şu ülkede fırıncılar yada kasaplar kadar bile birlik olabilsek yapamayacağımız şey yok ama yok olamıyoruz işte. Hiç akla hayale gelmeyecek fırıncılar bile bu memlekette 2 tabe Başbakana kafa tuttular,zamanında fiyatları indir talimatına uymadılar, mühürü vururuz dediler sıkıysa gel sen indir dediler ve o 2 koskoca Başbakan bile hiçbirşey yapamadı çünkü adamlarda birlik beraberlik vardı.

Yapacak birşey yok ne yapayım sadece üzülüyorum. Her ne kadar en ufak bir inancım dahi olmasada sınav sonucu bugün açıklanırsa belge alanlara iş hayatlarında başarılar diliyorum inşallah onlar bizim gösteremediğimiz birlik ve beraberliği meslek hayatlarında gösterirler.

Arkadaşlar Staj notum bu sabah ekrana girildi. Daha önce yoktu.
İlk somut bilgi galiba.

Aday grubu Stajyer
Staj Notu 90

Sayın alomaliye, nguroy, ferhat, Tamer Başkan, ebru şener, ZİNDAN..

Neden sizlerden biri bir açıklama yapmıyor?

Konunun içinde her zaman bir mod. olurken bugün neden yok?

Hackhan ve Fener_1907'nin sizleri savunmasına ihtiyacınız mı var?

ESER ARKADAŞIMIZIN BAHSETTİĞİ STAJ NOTUNA NASIL BAKIYORUZ BEN İLK DEFA TEMMUZ SINAVINA GİRDİM

topiç ne oldu be cumartesi pazar yokyuk neler olmuş

KTB ' Alıntı:
btoydas ' Alıntı:
arkadaşlar telefondan arandığını felan okumuştum.
sadece tüm derslerden geçenlerimi arıyorlar? bide direkt tesmerden mi yoksa smmm odalarından mı aranıyor. bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Sadece tüm dersleri verip meslek mensubu olma hakkını elde edenleri bağlı oldukları odalar arıyorlar

arkadaşı odalar tarafından aranıyorsa odalara notların önceden gitmesi gerekmezmi? ozaman odalardan bilgi alabilirmiyiz

notlar odalara ulaştı , odadan öğrendim 3 dersim kalmış arakdaşlar

bursa odasını aradım henüz ulaşmadı dedi

odalara mail gelmiş arkadaşlar 3 ders vermişim denetim notu çok kıt

Ben az önce ismmmo nı aradım aramalar başlamadı bugun yarın sınav sonucları acıklanacak dıye aynı seylerı sayıklayıp duruyorlar