zeyna78 ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:o değilde yukarıdaki listeden bir şahıs şu anda bizim yazdıklarımızı okuyor,aldığım bilgiye göre tesmerden bi temsilci ve komisyondan bir hocada burda yazılanları inceliyor
bu yazdığından ne anlamalıyız şimdi?
Hırsızlık, kaçakçılı, kamu düzenini bozmak, anayasaya aykırı bir suç vs gibi suçlar mı işliyoruz?
Okuyan okusun. bizlerin dönemlerinden kendileri geçmedi mi?
Velev ki bıraktılar ve SMMM Ruhsatı vermediler, ne olacak ki, ben bulunduğum işime devam ediyorum.
En fazla ne olabilir. Onlar da bizim gibi toprak olmayacak mı? Nedir yani bu şimdi?
Keşke 2 degil 200 yetkili burada bulunsa da okusa bunları...
zeyna78 ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:kız kısmına dilekçe yazdırmıcaksın hemen yumuşayı veriyor
yazdık ya kapı gibi metin. ne yumuşaması. burada sertlik yok ki yumuşama olsun.
Gayet tabi hakkımızı kullanarak sorunlarımızı yazdık. ARgo küfür hakaret vs yok.
bizler de çağdaş medeni insanlarız. Hukuk devletinde hakkımızı arıyoruz.
zeyna78 ' Alıntı:proaccount ' Alıntı:aha şimdide TBMM'yi karıştıracak![]()
Kendimi kötü hissettiremezsin
Her yol mübah ne yapalım ...
Hem onlar bizlerin vekili (şahsım adına olmasa da)
biri okumasa biri okuyacak mecburlar
suna-34 ' Alıntı:zeyna hocadan helallik istedim demişsin ne yazdın ?
Eğer sizi bilmeden incitecek bir sözüm olduysa hakkınızı helal ediniz.
![]()
zeyna78 ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:tam başbakan olacak tip var senda ama ormanlarda medeniyet ve demokrasi işlemiyor malesef.kongo havzası ormanları senden sorulur ama o kesin
Ormanla işim yok. Medeniyet çocuğuyum ben.
HaCkHaN ' Alıntı:ama helal olsun valla,tek başına kılıç kalkanı çıkardın hocalara,olmadı,tesmere,olmadı tbmm ye meydan okuyorsun. amerikaya kadar gidersin diyorum
Amerikaya gittim tekrar almasam da olur. çok istersen pasaportumu verebilirim 7 yıllık daha vizem var..
SERHAT123 ' Alıntı:Arkadaşlar biz imza toplamaya devam ediyoruz.
Lütfen dilekçemizi almak için [email protected] adresine bir mail atın.
ncllp ayrıca faxın başında ağaç oldum![]()