Ynt: Temmuz ve Mart'ta finansal muhasebeden geçen arkadaşlar
çok genel bi soru oldu
kime sordu acaba ;D
phoboss ' Alıntı:SENIN KAC YEVMIYEN DOGRU?
çok genel bi soru oldu

phoboss ' Alıntı:SENIN KAC YEVMIYEN DOGRU?
phoboss ' Alıntı:dehaya göre 12 dogru ama...
katılıyorumsm³ ' Alıntı:emek veren ve hak eden değil de ys nin istediği kazanıyor, çünkü puanlama ile ilgili hiçbir bilgimiz yok...
SERHAT123 ' Alıntı:forum sustu...
hıghpower ' Alıntı:Valla gerçekleri konuşmak lazım,bunlar doğru değil diyebilirsiniz ama ben en azından böyle olduğunu düşünüyorum.
Örgünler, yakın zamana kadar muhasebeciliği tercih etmiyordu da ondan .Saygınlığı ve tanınırlığı olmayan meslekti .Bu yüzden açıköğretim mezunları katip olarak çalışıyorlardı.Örgünler ,defter tutmak için bu alana yönelmiyorlar ki...Daha yeni yeni bağımsız denetim alanının oluşmasıyla örgün üniversite mezunları bu alana yönelmeye başladılar.
hıghpower ' Alıntı:valla ben üstüme alınmadım. Çünkü bir bayan olarak İstanbula üniversiteye yüksek bir puan tutturarakgeldim.Önemli bir üniversite de burslu okudum. Ayrıca üniversite de hep ilk 5 içindeydim. Staja başlamayı da ilk sefer de yine yüksek puanla verdim. Ayrıca okuldayken burs yetmediği için part time çalışmak zorunda kalıyordum . Ayrıca şu an 21 yaşındayım ve çalışıyorum. haa spk bağımsız denetim sınavını da ilk seferde verdim onu da söyleyeyim.
ayrıca söylediklerinizin tam tersini düşünüyorum Okumak daha zordur, çalışmak ise en kolayıdır.