Temmuz ve Mart'ta finansal muhasebeden geçen arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deryaö
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz ve Mart'ta finansal muhasebeden geçen arkadaşlar

şimdi öğrencilerinin söylediği şöyle de bir durum var, y.s. nin nerden puan kırdığını ve neye puan verdiğini kimse bilemez diyolar, artık ne kadar doğru bilemiycem, benim bildiğim 10-11 doğru ile temmuzda 37 martta 39 aldığım ve kağıt düzenimin iyi olduğu...

Hocam tamam ama o kadarda değil. Adam 45-48 alan adamın kağıdı temizdir düzgündür diye geçirebilir bunu vergi hocasıda adam işi bildiğini hissettimi 50 ile geçiriyor. Ama sürmen bile gidipde 18 soruda 17 doğrusu olan adama 50 vermezzzz.
Kayıtlar doğru olduktan sonra puan falan kıramaz kağıt düzenini sadece 43-45-48 gibi rakamları geçirmek için kullanır gidipde sadece düzenden adam geçirmez ancak bütün yevmiyeleri doğru olan birinede kağıt düzeni içinde gidip 50 vermez o kadarda değil.

Bende öğrencisi ile konuştum, bunun öğrencisi arkadaşımın muhasebe müdürü ve adam diyor bu adam kağıt düzenine çok önem verir kritik bir durumda geçireceksede kağıt düzeninden yüksek ihtimal geçirir dedi. Ama adam gidipde kağıt düzeninden puan kırar demedi kayıt doğru ise düzen hikaye ama 18de 17 doğru = 50 puanda bana göre hikaye. Bu sınavda sadece 1 hatası olan 1 tane adam varmı bu sitede yada çevrenizde ozaman topluca kaldık, başarı oranıda %1 bile çıkmaz.

yevmiye 54 puan, 54/18 = 3 puan bir yevmiye, 17 doğru 17*3=51 puan, ha 50 ha 51 8)

sm³ ' Alıntı:
yevmiye 54 puan, 54/18 = 3 puan bir yevmiye, 17 doğru 17*3=51 puan, ha 50 ha 51 8)

Kebirleri ne yaptın be hocam 16 puanda orda var. 17 doğru demek kapanışlar yanlış bile olsa kebirlerin temiz %70 i doğru demek.
16 puan kebir onunda %70 i = 11,2 puan eder yani 51+11,2 = 62
Hadi kebirlerin %60 ı doğru olsun 16 * 0,60 = 51+9,6 = 60,60
olmadı olmazya %50 si doğru olsun 16*0,50 = 51+8 = 59 eder

yani hiçbir şekilde 17 doğru 50 etmezzzzz ve adamın 1 doğrusu varmış 50 almış biz battık diyede moral bozmayada gerek yok çünkü bu sınavda matematiksel olarak 17 doğru = 50 puan imkansızz

ya yevmiyeleri kebirlere geçirmediyse :D

neyse boşverin, 40 küsür gün kaldı, işte o zaman neyin ne olduğu anlaşılacak, en azından artık y.s.nin puanlama sistemini öğrenmiş olucaz...

güzel bi çalışma elinize sağlık, yanlız şöyle bir durum var, bizim yansıtmalarda ve kapanışlarda kullandığımız hesaplar doğru ancak rakamlar yanlış, hakeza kapanış kaydı da öyle, bunları nasıl değerlendiricez doğru mu sayıcaz ?

sm³ ' Alıntı:
güzel bi çalışma elinize sağlık, yanlız şöyle bir durum var, bizim yansıtmalarda ve kapanışlarda kullandığımız hesaplar doğru ancak rakamlar yanlış, hakeza kapanış kaydı da öyle, bunları nasıl değerlendiricez doğru mu sayıcaz ?

yanlış hatırlamıyorsam hocaya bu soru mail yoluyla sorulmuş ve hoca rakamlara bakmadığını hesapların doğru olup olmadığına baktığını söylemiş.

yansıtırken kısa vadeli uzun vadeli ayrımı yapılmadıysa 631-771 bir kayıt gitti, sonra 649 yerine 679 yazıldıysa veya 602 yazılmadıysa 690 gelir gitti, kapanışta da 373 yoksa o da gitti, hadi rakam yanlışsa tamam da hesap eksikse de puan verecek değil ya...

ama martta yaptığım doğru sayısını girdim doğru sonuç verdi 10 doğru 2 de yansıtma yazdım 39,01 hesapladı, ben de zaten 39 almıştım, tablo çok mantıklı, tekrar teşekkürler wady35...

sm³ ' Alıntı:
ama martta yaptığım doğru sayısını girdim doğru sonuç verdi 10 doğru 2 de yansıtma yazdım 39,01 hesapladı, ben de zaten 39 almıştım, tablo çok mantıklı, tekrar teşekkürler wady35...

rica ederim inşallah bol bol geçer notlarınızı hesaplar :)

wady35 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

rica ederim inşallah bol bol geçer notlarınızı hesaplar :)

Elinize sağlık güzle çalışma olmuş. Benim notu 57,04 gösteriyor bakalım doğru çıkacak mı .

stonhand hocam sizden de bi yorum alsak, nasıl tablo mantıklı değil mi ?

arkadaşlar puanlama böyle olursa yevmiyelerden 10 11 doğru yapan ve dönem sonu kayıtlarını yapan geçer arkadaşların dediği gibi yevmiyelere bakıp tutarlarına bakmıyosa oda avantaj yada 1 2 puan dahi verse iyi

10 değil de 12 doğru yapan dersek daha uygun olur, çünkü 10 doğru ile 39 aldım ve kaldım...

Tablo mantıklıda hocam ancak bir kaç hata var. O tabloda kapanışı kaydını yapan bilanço ve gelir tablosunu tam yapmış gibi puan alıyor yani hepsi doğru dedimmi not 85 oluyor ancak bu adam bilanço ve gelir tablosunu yapmayana puan veriyormu bu bir soru işareti ?

Temmuza göre aslında bu tabloda ortalama bizim dediğimize geliyor ortalama 3,38 puan veriyor bende temmuz sınav sonucuna göre 3,22 çıkarmıştım yani gene bizim dediğimize geliniyor.
17 doğru +1 de yansıtma tabloda = 60,09 puan
bana göre 17 doğru * 3,22 = 54,7 puan
sizin sonuca göre 17* 3,8 = 64,6 puan

Bakalım benim sonuçta 57 çıkıyor ama sürmen ne yapacak merakla bekliyoruz. Normalde ben bu sınavdan güle oynaya geçmeliyim ama adam kafamı allak bullak etti yani sınavdan kalsam bile açıklansada şu stresten kurtulsam önüme bir bakabilsem.

aynen hocam, her gece finansal kabusu görmekten bıktım, en az 40-50 arası bekliyorum ama rüyamda 28 geliyo kafayı yiyorum, psikoloğa mı gitsem ???

tablo güzel olmuş da ne alıcaz sınavdan diye düşünmekten bu hale geldik.
ben 48 le kalıyorum 12 doğru yevmiye 3 de yansıtma dedim. allah rızası için sözellerime 2 puan verse bari....
kağıt düzeni iyi değil 50ye tamamlamaz. ama ümit etmeye devam...

stonhand sen geçersin için rahat olsun bence.

aynen şu stresten kurtulsak bi de türmobun cevaplarına göre daha fazla yanlış olursa o zaman çalışmaya başlıycam şimdi hiç içimden gelmiyor. turuncu mavi ne renk kitap bulursam çalışcam artık.

sm³ ' Alıntı:
aynen hocam, her gece finansal kabusu görmekten bıktım, en az 40-50 arası bekliyorum ama rüyamda 28 geliyo kafayı yiyorum, psikoloğa mı gitsem ???

işe yaramaz.
psikaytra git. ilacı al kurtul
risperdal olur, solian olur iyi gider bu kokteyl