Vah! Galatasaray Vah!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İrem35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vah! Galatasaray Vah!

Tarihi Galatasaray yazıyor, Fenerbahçe de tekrar ettiriyor :) Tarih tekerrürden ibaret gerçekten çok doğru söz:)

10610230.jpg

Siz de alışkanlık haline gelmiş yıllar önce de kendinizi şampiyon sanmışsınız :D :D Yine çok güldüm:) En eğlencelisi de buymuş :) 16 Mayısı daha öncede yaşamışsınız aslında :)

bak canımm tarih sayfalarında bir buket sunuyorum bende :)

manset8nz0.jpg

İtina ile aslan terbiye edilir.

İŞTE , ŞAMPİYON OLMADAN ŞAMPİYONLUK TURU ATILAN O SEZONUN HİKAYESİ:

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe ligin son haftasına kafa kafaya girerler?

29. haftanın sonunda Galatasaray?ın 40, Fenerbahçe?nin 39 puanı vardır?

30. ve son hafta Galatasaray Ankara deplasmanında PTT ile karşılaşırken, Fenerbahçe kendi seyircisi önünde Beşiktaş?la karşılaşacaktır?

Büyük gün gelir çatar?

Pazar günü maçlar aynı saate başlar?

Şampiyonluk umudunu son haftaya ve Galatasaray?ın kaybedeceği puana bağlayan Fenerbahçe taraftarı heyecan içindedir?

Aksilik bu ya, TRT radyosunun link hatlarında beklenmedik bir arıza yaşanmakta, Ankara?ya bir türlü bağlanılamamaktadır?

Fenerbahçe gol için bastırmakta, ancak kalesinde devleşen Beşiktaş kalecisi Şükrü?yü geçememektedir?

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanır?

İkinci yarıda heyecan daha da artmıştır?

Son 20 dakikaya da golsüz beraberlikle girilir?

İşte o sıralarda Ankara?dan gelen haber dalga dalga Mithat Paşa stadyumuna yayılır: ?Galatasaray Ankara'da 2-0 yenik durumda ?!?

Haber Fenerbahçe taraftarını daha da gayrete getirir? ?Fener? Fener?? tezahüratları iyiden iyiye yükselir?

Beşiktaş takımının da bu haber karşısında direnci zayıflamış gibidir?

Ve beklenen o gol kısa bir süre sonra gelir:

Dakikalar 81?i gösterirken topu kapan Ogün Altıparmak, Beşiktaş defansından Mehmet Özcan ve Barbu?nun arasından sıyrılır? Topu, kaleci Şükrü?nün solundan Beşiktaş ağlarına yollar? 1-0?

Fenerbahçe taraftarı sevinç içindedir? Stat ?Şampiyon?Şampiyon?? sesleriyle inlemektedir?

Geriye kalan birkaç dakika geçmek bilmez?

Ankara?dan yeni bir haber de gelmemiştir?

Fenerbahçe Başkanı Faruk ILGAZ da heyecanını yenemeyerek sahaya iner? Yedek kulübesinin yanından futbolcularına eliyle kalan dakikaları işaret etmektedir: ?Dayanın çocuklar? Birkaç dakika kaldı?!?

Asbaşkan Emin Cankurtaran da yerinde duramamakta, kenardan futbolculara bağırmaktadır: ?Az kaldı? Az? Şampiyonuz? Galatasaray hâlâ 2-0 mağlup??

Hakem Ertuğrul Dilek?in bitiş düdüğüyle saha ana baba gününe döner?

Sahaya giren taraftarlar Fenerbahçeli futbolcuların formalarını ?şampiyonluk hatırası? olarak almak için yarışmaktadır?

?Şampiyon Fener? Şampiyon Fener?? tezahüratlarıyla şampiyonluk turu atılmakta, ŞAMPİYONLUK KUTLANMAKTADIR?

Kutlamalar 10 dakika kadar coşkuyla sürer?

Sonunda link hatlarındaki arıza giderilmiş, TRT İstanbul Radyosu ile TRT Ankara Radyosu arasında bağlantı sağlanmıştır.

Ankara Radyosu?nun spikeri her zamanki heyecansız, resmi ses tonuyla PTT-Galatasaray karşılaşmasının sonucunu anons etmektedir:

?Az önce Ankara 19 Mayıs stadyumunda sonuçlanan karşılaşmada PTT?yi 7-1 mağlup eden Galatasaray futbol takımı 1970-71 sezonu lig şampiyonu oldu!!! Galatasaray?ı Metin (2) Ahmet(3), Büyük Mehmet ve Ergün?ün ayağından gelen goller şampiyonluğa taşırken, PTT Haydar?ın ayağından tek golünü kaydetti??

Yaklaşık 40 yıl evvel yaşananları bir yerden hatırlıyorr gibiyim :D Yazık ama ya çok yazık bunlara :D Aslan abileriniz yine mi üzdü sizi :)

Fotomaç'tan manşet başlık:

Kadıköy ağlıyor
Palamut rengi formayla sahaya çıkan Fenerbahçe, Buca'ya Kadıköy'de yenilip gruptan çıkma şansını mucizelere bırakınca Aykut Kocaman'ın ve taraftarların üzüntüden gözleri buğulandı. :D

Dinime küfreden Müslüman olsa bari diye çok güzel bir laf var hatırladınız mı :)

millet almış başını gidiyor. gs ile fb de burda birbirlerini yiyiyor. ama illede bu günümüze bakmak gerekirse bence galatasaraylılar bir sonraki sezona kadar konuşmasalar iyi olur. mesela fenerbahçe bugün KÜMEDE KALMA mücadelesi verse açıkcası ben ortaya çıkıp sağa sola laf atamam. adama hem suçlusun hem de güçlü derler :)

:D :D :D :D :D

holden17 ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
ama hayatım, geçmişe bakmamak gerekmez mi?, 30 yıl evvel oynanmış bir maç işte :) :)

hep ileriye bakmalıyız, geleceğe bakmalıyız. :D

ben bakıyorum Galatasarayda bir gelecek göremiyorum :D :D

istersen gel canım arkadaşım, senide Fenerbahçeli yapalım :D :D
gel bakalım puan durumuna; aramızda 10 puan fark var bitanem :) yani galatasarayın 9.culuğu ayıp, vallahi ayıptır.. karda kışta seyirciyede ayıp.. ilk yarıyı 9.cu kapamış takım, bide stad yaptırmış bilemem nerede :) 9.cu sıradaki takıma hiç yakışmamış :D :D

işte bende bundan çok keyif alıyorum :) canımm benim ;)

Yani evet "hayatım, "canım arkadaşım", "bi tanem", "canım benim" sözcüklerini içeren bir futbol muhabbetini okumak hayli ilginç oluyor.

;)

bi culio yu almışınız.. teknik direktörünüzün haberi yok, o kim diyor.. :D
kazım gelmiş, hagi diyorki iyi hoşgelmiş, neydem diyor :D

hagi, yönetimden 2-3 transfer bekliyorum diyor. ama ne bir oyuncu izliyor, ne bir rapor veriyor yönetime, şunu istiyorum diye.. tipik Adnan Polat ın istediği gibi bir antrenör tipi.. ağzı var ama dili yok..
hagi ye yazık oluyor.. :D

15 ocaktaki açılış maçınıza hani almanya kamplarına gittiğinde galatasaray, Türkiyemspor gibi takımlarla hazırlık maçı yapıyordu yada yurdumsporla... bu takımlarla açılışı yapsaydı keşke.. hollanda takımı fark atmasın şimdi galatasaray :D :D :D

Vahh ki Vahh :D :D

Ameleydi, Aslan oldu!

6szx45.jpg

İşte Galatasaray'ın yeni transferinin hayat hikayesi !

Futbol alt yapısı olmayan ve 19 yaşına kadar inşaatlarda sıva ustası olarak çalışan Arjantinli Culio"nun rüyası gerçek oldu. Romanya'da Cluj'da parlayan Tangocu, Hagi'nin referensıyla G.Saraylı oldu.

Galatasaray, ara transferde Romanya'da Cluj forması giyen Juan Emmanuel Culio'yu renklerini bağladığını açıkladı.

Anderlecht'te forma giyen bir başka Arjantinli Biglia için süren pazarlıklardan bir sonuç çıkmaması üzerine Hagi, "Transferde vakit kaybetmeyelim. Culio ile görüştüm. Gelmek istiyor" dedi ve Sportif Direktör Adnan Sezgin, Cluj kulübünün istediği 3 milyon Euro bonservisi 2 milyona indirmeyi başardı. Galatasaray'da yarım sezon için 250 bin Euro alacak olan Culio, 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. G.Saray, oyuncuya önümüzdeki sezon 600 bin, sonraki iki sezon ise 700'er bin Euro ödeyecek. Culio bu sezon maç başına 8 bin, gelecek 3 sezon boyunca 10 bin Euro alacak.

"TEKLİFİ HEMEN KABUL ETTİM"

1zg73hd.jpg

Sol kanat ve forvet arkasında oynayabilen Culio, Galatasaray'ın Kolombiyalısı Pino gibi "El Mago" (Sihirbaz) ve "El Zurdo" (Solak) lakabıyla tanınıyor. Bükreş medyası Culio'nun transferini "Hagi, Romanya'dan futbolcu aldı ama Rumen değil" manşetiyle duyurken, dün İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Culio akşam Antalya kampına katıldı. Culio, yaptığı açıklamada "Herşey çok hızlı gelişti. Menajerim 'Türkiye'ye gidiyoruz' dedi. Teklifi hemen kabul ettim. Hagi'nin bana olan güveninin karşılığını futbolumla vereceğim" diye konuştu.

SABAH

Şimdi Anlaşıldı

Türk Telekom Arena nın kalan sıva işini yapmak için transfer edilmiş :D

Ali Samiyen'e Son Golü Fenerbahçe Attı (Kazım Kazım :D :D :D) Sanki Özellikle Onun İçin Transfer Ettiler :D

Türk Telekom Arena 15 Ocak 2011'de Açılıyormuş,

Bir FENERBAHÇE li Olarak Büyük Sevinçle Karşıladım Bu Durumu

Şimdi Diyeceksinizki Neden ?

Eeeee Nede Olsa Yuvayı Dişi Kuş Yaparmış :D :D :D

Ynt: Ali Samiyen'e Veda

Şanımıza yakışır bir vedaydı :)

A L İ S A M İ Y E N 1964 - ?

Ayrıca Kazım, attığı gol sonrası Galatasaray armasını öptüğünün belirtilmesi üzerine, ''Benim ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe'de oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm'' dedi. :)

Yeni stadımızda da büyük başarılara imza atacağız :)

gamze_ ' Alıntı:

Ayrıca Kazım, attığı gol sonrası Galatasaray armasını öptüğünün belirtilmesi üzerine, ''Benim ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe'de oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm'' dedi. :)

İzle Bakalım Gamze Hn.
Kazım Formayı Öpüyormu Yoksa Tapıyormu O Zaman Anlarsın ;) ;) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ahnpuS8zvIM

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
gamze_ ' Alıntı:

İzle Bakalım Gamze Hn.
Kazım Formayı Öpüyormu Yoksa Tapıyormu O Zaman Anlarsın ;) ;) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ahnpuS8zvIM

:D :D :D Bu Güzeldi

Ama Galatasaraylılar için Üzüntü Verici Ne Biliyormusun Bizim Formamızı Öpen Bi Oyuncunun Ali Samiyende Veda Maçında Son Golü Atarak Tarihe Geçmesi Ben OLsaydım Son Golü Ardanın Attığı Golle Bırakırdım Kaptanlarına Yakışırdı Ama Fenerbahce Bu İşte Yaptı Yine Yapacağını :D :D :D

Eklediğiniz video açılmıyor :) Eklediğiniz video Fenerbahçe ile ilgiliyse açılmaz, Fenerbahçe'nin olduğu videolara virüs gözüyle bakıyor bilgisayarım, açmıyor :)

Kazım yanlış yoldaydı (takımdaydı), doğru yolu buldu sonunda :)

Niye ben açtım ilk seferinde gayet güzel izledim. Tapıyor üçleme yapmış (teslis) Bilindiği gibi hıristiyan dünyası böyledir. Kazımda her halde isevi :D . Baksana hala Türkçe konuşamıyor. Kaç sene geçti hala ingilizce konuşup tercüman kullanıyor :D

gamze_ ' Alıntı:
Eklediğiniz video açılmıyor :) Eklediğiniz video Fenerbahçe ile ilgiliyse açılmaz, Fenerbahçe'nin olduğu videolara virüs gözüyle bakıyor bilgisayarım, açmıyor :)

gamze_ ' Alıntı:

Yeter ki İsteyin, Upload Ettim Bile Sizin İçin Gamze Hn.
Gerçeklerle Yüzleşme Yetisine Sahipsinizdir Umarım :D

vou3ol.jpg

Kazımı Şimdi Daha Çok Seviyorum Doğru Yolu Bulup Galatasarayın Tarihine Fernerbahce Forması Giyen Biri Olarak Geçtiği İçin.

Aslında İşin Özeti Şuydu Hagi Maça Başlarken Kazımı Oynatmadı Düşüncesi Şuydu Biz Bu Maçı Nasılsa Alırız En azından Tarihe Geçen Galatasaraylı Oyuncular Olsun Neme Lazım Kazım Gol Falan Atar :) Baktıki Maç Elden Gidiyor:) Tarihe Kara Bi Leke Gelicek Kurtarıcı Olarak Kazımı Aldı Kazım Maçı Kurtardı Ama Unuttukları Birşey Vardı Oda Kazımın Alisamiyen Sevgisini Fenerbacelilik Budur İşte Her Fenerbahceli İçin Ali Samiyen Başkadır :D :D :D

Kazım'ı o kadar sahipleniyorsunuz ama bakın formayı öptüyse (ki inanmıyorum) kendi ağzından çıkan sözler o kendisi bile Fenerbahçe'nin formasını öpmüş olmaktan utanıyor ki söylemiyor :) Kazım hani sizin işinize yaramıyordu Galatasaray forması giyen futbolcumuzu bu derece sahiplenmeniz de ilginç :)

gamze_ ' Alıntı:
Kazım'ı o kadar sahipleniyorsunuz ama bakın formayı öptüyse (ki inanmıyorum) kendi ağzından çıkan sözler o kendisi bile Fenerbahçe'nin formasını öpmüş olmaktan utanıyor ki söylemiyor :) Kazım hani sizin işinize yaramıyordu Galatasaray forması giyen futbolcumuzu bu derece sahiplenmeniz de ilginç :)

Biz Sahiplendik Dedikmi İçindeki Fenerbehce Sevgisinden Bahsediyoruz Adam Halen Ali Samiyene Aşık Okadar Ali Samiyen İçin Motive Olmuşki Tarihe Geçti:)

gamze_ ' Alıntı:

Ya Kazımın Neyini Sahipleneyim Allah Aşkına

Asıl Kazımın FENERBAHÇE li Olmaması Daha Büyük Bir Gurur Kaynağıdır Benim İçin