Ant Z ' Alıntı:Yani burdaki herkes tam tutarlar uzerinden damga vergilerini odedi mi
sozlesme tarihine 1 mart dersem ilk 2 ay beyannamelerini nasil Verdin demezler mi?
Bana ne mükellefin kayıtlı olduğu odadan veya sicil numarasından. İş takipçisimiyim meslek mensubumuyum? Keserse kessin cezayı.İrem35 ' Alıntı:bu elektronik sözleşmede yer alan bütün satırları doldurmak gerekiyor mu?
Her satırı doldurup öyle mi? göndereceğiz? ticaret odası no su vb. bilgiler tamam yazılırda.. mesela diş hekimi diş tabibleri odasına bağlı.. numara mı araştıracağım şimdi
gerçi eksik ve yanıtıcı bilgi, cezayı gerektiriyormuş amaburadaki eksik bilgi yada yanıltıcı bilgiden kasıt sanırım hizmet sözleşme tarih ve numarası ön planda gibi? yoksa her satırı didik didik dolduracakmıyız..
kurumlarda sorun yokda, gerçek kişiler farklı mesleki odalara kayıtlı ve sicil numarası istiyor..
boş mu? geçsem, karar veremedim.
rooniin ' Alıntı:Bana ne mükellefin kayıtlı olduğu odadan veya sicil numarasından. İş takipçisimiyim meslek mensubumuyum? Keserse kessin cezayı.İrem35 ' Alıntı:bu elektronik sözleşmede yer alan bütün satırları doldurmak gerekiyor mu?
Her satırı doldurup öyle mi? göndereceğiz? ticaret odası no su vb. bilgiler tamam yazılırda.. mesela diş hekimi diş tabibleri odasına bağlı.. numara mı araştıracağım şimdi
gerçi eksik ve yanıtıcı bilgi, cezayı gerektiriyormuş amaburadaki eksik bilgi yada yanıltıcı bilgiden kasıt sanırım hizmet sözleşme tarih ve numarası ön planda gibi? yoksa her satırı didik didik dolduracakmıyız..
kurumlarda sorun yokda, gerçek kişiler farklı mesleki odalara kayıtlı ve sicil numarası istiyor..
boş mu? geçsem, karar veremedim.
rooniin ' Alıntı:Formun zaten altında
(*) Adi ortaklık şeklindeki mükellefiyetlerde ortaklığa ait bilgiler yazılacaktır.
.............
yazıyor
ZİNDAN ' Alıntı:İsmmmo ilk açıklamasından sonra değişikliklere gitti, onlarda bizim gibi yeni yeni öğreniyorlardır.
Bence Tek hizmet sözleşmesine, 3 adet Ek-3 yapılması en uygunudur.Sonuçta ortakların gelir ve geçici beyanamelerinden dolayı da sorumluluğumuz vardır.3 adet Ek-3 de tek hizmet sözleşmesinin numara ve tarihinin kullanılması en mantıklısı gibi geliyor bana.