Sevgili tanca,
Günde foruma neredeyse 5-6 tane soru yazıyorsunuz ve arkadaşlarımız büyük bir sabır göstererek sorularınızı yanıtsız bırakmamaya çalışıyor.(böyle bir zorunluluğumuz olmamasına rağmen) Sizde bunun farkındasınızdır. Ancak,gerçekten bu üslubunuzu,en azından yazım dilinizi artık değiştirmeniz lazım.Çünkü ortaya ciddiyetsiz bir görüntü çıkıyor.Ben şahsen sorularınızı okurken yoruluyorum.Siz soruyu yazarken ciddiyet ve önemi bir kenara bırakırsanız,alacağınız yanıtlarında bu seviyede olacağı muhakkaktır.Sorularınıza genelde sırf bu sebepten cevap yazmamaya çalışıyorum.Ayrıca bu üslub konusu yeni bir konuda değildir.Gerek ben,gerekse diğer arkadaşlar mütemadiyen bu uyarıları size geçmişte yaptık.Fakat nedendir bilinmez, ısrarla bu tutumunuza devam ediyorsunuz.Uzun zamandır aramızdasınız.İnşallah daha da uzun süre aynı ortamı paylaşırız.Fakat şu dil sonunu artık çözelim.Kısaca,siz bizi ciddiye alırsanız,bizde sizi ciddiye alır ve yolumuza ve birlikteliğimize gayet güzel devam ederiz.
Gelelim sorunuza..
Bu soruyu buraya yazmadan evvel,işvereninize sormanız gerekir.Çünkü yazarkasa pos dediğiniz cihaz,her istediğinizde gidip marketten alabileceğiniz,sonra da olmadı değiştirmek istiyorum diyebileceğiniz bir eşya değil.Bu işlemin belli bir uygulaması ve prosedürü var (ki bunu bildiğinizi varsayıyorum).İşvereniniz bunu nasıl başarmış,önce bunu öğrenmeniz lazım.Önce bu ayrıntıları öğrenelim,sonrasında çözüm yollarını tartışırız..
Saygılar