Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

arkadaşlar gelin hep beraber cumhurbaşkanına başbakana içimizde geldiği gibi derdimizi anlatarak mektup yazalım üşenmeyelim ançak sesimizi böyle duyururuz

cumhurbaşkanlığının adresi tc cumhurbaşkanlığı genel sekreterliği 06689 çankaya/ankara

başbakanın adresi :vekaletler caddesi başbakanlık merkez binası 06573 kızılay /ankara

Başbakan Cumhurbaşkanı bizimle ilgilenmez. Bence hepimiz (312) 232 54 30 numaralı tlf dan meslekte birlik derneğini arayalım derdimizi anlatalım. onların bakanlıkla arası iyi. Bu derneğe göre yönetmelik hazırlıyor maliye bakanlığı. Bunlar bakanlığa af sınavını kabul ettirebilir. Herkes ararsa olur bence...

tarkan0333 ' Alıntı:
yav gelde isyan etme ulan bu ülkede herkes herşey affedildi unutuldu teröristler katiller affedildi nerdeyse apo bile affedilecek adamlar bizim tek derse mi takmışlar.şimdi gelde sövme gelde şiddete başvurma.Lan ne maliyet muhasebesiymiş beeee elalem yanından bile geçmeden mali müşavir oldu.O zaman nerdeydi bu diretenler.Bu ülkede hala maliyet muhasebesini hayatında hiç görmeyenler mali müşavir olmaya devam ediyorlar.

ne güzel söylemişsiniz valla.
biz sürünelim ,başkaları affedilsin

volkan_ik ' Alıntı:
Gördüğünüz gibi TÜRMOB yönetim kurulunun almış olduğu karar. Hani Maliye bakanlığının onayı. isteseler bir genelgeyle AF sınavı yapabilirler.

evet aslında af sınavı yapablirler bu kendi insiyatiflerinde olan birşey..benim bildiğim kadarıyla en son 10 yıl önce böyle bir af sınavı olmuş galiba.. ek sınav hakkından gectim bari 1 defaya mahsus af sınavı çıkarsalar.

bekle bekle davul olduk valla.. bir gelişme oldumu acaba bilgisi olan var mı?

Kimsenin haberi yokmu yeni yönetmelikten bilen duyan varsa haber versin lütfen meraktan ölduüm valla

yeterliliğe mesleki ingilizce sınavı eklenecekmiş. baraj dersi olacak

jm ' Alıntı:

Onlar önce özel smmm olayına çözüm bulsunlar ilkokul mezunu smmmlere

jm ' Alıntı:
betul77 ' Alıntı:
jm ' Alıntı:

Umarım bu şakadır

şaka şaka , rahat olun , sadece bir temmenni :)

valla bu yönetmelik konusunda şaka kaldırıcak durumum kalmadı bir arkadaş konuşmuştu yücel bey 15 kasımı bulmaz demişti acaba 2012 yılınımı kasteddi :(

sevgili arkadaşım
onu söyleyen benim
yücel beye aynen şöyle sordum
üstad bu yönetmelik 2012 ye sarkarmı dedim
kesinlikle 2011 de sonuçlanır dedi
bende aynen senin gibi gerildim valla
saygılarımla

arkadaşlar biriniz yücel beyi arayabilirmisiniz ya hep ben arıyorum adam artık beni tanıyor ondan dolayı ben sık sık arayamıyorum. sonuç ne oldu acaba

yücel beyin cep numarası saklamak gibi bir niyeti olsaydı staj sınavının seminerinde kendisi binlerce kişiye cep numarasını vermezdi. meslek adaylarının sorunlarını dinlemeye açık saygıdeğer biridir.

nguroy'a soruyorum sen Yücel Akdemir'in avukatı mısın? eğer öyleysen bi zahmet şu stajyerlerin neler çektiğini özel smmm yi ve geçen sene bizlere verdiği ek sınav sözünü hatırlatın bi zahmet, eğer değilsen çekil aradanda işimizi kendimiz halledelim.Bu forumda dikkatimi çeken şey Türmob veya tesmer aleyhine bir durum oluştumu hemen birileri savunmaya geçiyor.Acaba gizli bir yapılanmamı var.sömürüye ortak mısınız acaba.

tarkan0333 ' Alıntı:
nguroy'a soruyorum sen Yücel Akdemir'in avukatı mısın? eğer öyleysen bi zahmet şu stajyerlerin neler çektiğini özel smmm yi ve geçen sene bizlere verdiği ek sınav sözünü hatırlatın bi zahmet, eğer değilsen çekil aradanda işimizi kendimiz halledelim.Bu forumda dikkatimi çeken şey Türmob veya tesmer aleyhine bir durum oluştumu hemen birileri savunmaya geçiyor.Acaba gizli bir yapılanmamı var.sömürüye ortak mısınız acaba.

Merhaba

Lütfen moderatörlere karşı daha saygılı olalım. Henüz 20 günlük üyeyken forumu erkenden terketmenizi istemeyiz.