Ynt: Yeni sınav yönetmeliği
arkadaşlar iyi günler
sizlere iyi bir haberim var
bu sabah saat 10,00 da türmobdan yücel beyle görüştüm sağolsun yine sevecen ve iyi bir ses tonuyla görüştü benimle
ayın 24 dündeki görüşmelerin sonucu sordum kendisine aynen şunları söyledi
gçrüşmelerde türmobla maliye bakanlığı arasında anlaşılmayan nokta türmob yeni yasada ve hazırladıkları ve türmob yönetim kurulunda kabil edilen taşlağa göre yani öğrenvi tüm sınav haklarını kullandıktan sonra eyer başaramazsa 1 yıl bekledikten sonra kalan her ders için 2 yada 3 sınav hakkı verilmesini isyiyormuş ve taslak böyle olduğu için aksini kabul etmiyormuş bakanlık ise ne karları varsa öğrencinin 1 yıl bekledikten sonra tüm derslere yeniden girmesini istiyorlarmış
yücel bey ayın 15 ine kadar sonuçlanacağını söyledi ben kendisine aksama olurmu dedim bu yıl çıkmama ihtimali varmı diye sordum bu kesin çıkar dedi yani 15 ne kadar kasımın
arkadaşlar sorun türmobda değil sorun gelir idaresinde fosilleşmiş bırokrasi zihniyti memur zihniyeti bütün denetmenleri çok basit sorularla ymm yaptılar diğer taraftan normal ymm ve smmm adaylarının dünyayı burnundan gatiriyorlar bizim türmoba destek olamamız lazım başbakanın ve cumhur başkanıının kendilerine özel mektuplar yazın ve konuyla ilgili TEFTİŞ İsteyin neymiş bu okadar önemli olan öğrencinin 1 yıl bekledikten sonra tekrar tüm derslere tekrar girmesi konusu bunlar için niye önemli acaba kendileri yeni jenerasyon smmm stajyerleri kadar bilgileri varmın artık mesajla falan değil di