Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

gambler ' Alıntı:
rapunzell ' Alıntı:
volkan_ik ' Alıntı:
Gördüğünüz gibi TÜRMOB yönetim kurulunun almış olduğu karar. Hani Maliye bakanlığının onayı. isteseler bir genelgeyle AF sınavı yapabilirler.

evet aslında af sınavı yapablirler bu kendi insiyatiflerinde olan birşey..benim bildiğim kadarıyla en son 10 yıl önce böyle bir af sınavı olmuş galiba.. ek sınav hakkından gectim bari 1 defaya mahsus af sınavı çıkarsalar.

arkadaşlar( bende beklemedeyim bilgi olarak) .Şunu unutmayalım Odamız bizi İSTEMİYOR. işin gerçeği bu. topu Maliye Bakanlığına oraya buraya atıyorlar.Oda isteseydi bu iş olurdu.
Hepimiz bu mesleği yapıyoruz şöyle bit düşünün SMMM'leri YMM'leri ve alt elemanları hangimiz hak ediyoruz af sınavını hiçbirimiz veya daha gerçek y,azayım, hangimiz SMMM YMM unvanını hak ediyorz yuzde olarak cok az işini gerçekten bilen kendini guncelleyen var.,Bunuda heres biliyor ama ucret ama başka sebeplerden eyvallah diyorlarr.Bosuna ugras surdaki alt baslık.Eğerki bizler malesefki duzgun bir durusumuz olsaydı bu meslek boyle ayaklar altında olmazdı ( işin ne muhasebe ci )
kendimiz ettik kendimiz bulduk
sonuç ;
oturcaz çalışcaz sınavı vericez belgeyi alıcaz oda yönetimine giricez düzeni değiştircez budur

sen af sınavını haketmediğini düşünüyosan eger olurda çıkarsa af sınavı başvurma o zaman

arkadaşlar sizlere bir önerim olacak gelin ankarada toplanalım maliye bakanıyla bir randövi alalım görüşelim gerçekten maliye bakanımı istemiyor yoksa bizim haklarımızı savunmakta aciz olan türmob yönetimi mi hem maliye bakanıyla birebir görüşmüş oluruz derdimizi anlatmış oluruz daha somut bir yol çizmiş oluruz eğer görüşürsek kimsenin bahanesi kalmamış olur vede süreci hızlandırmış oluruz. randövi işini ben hallederim bende varım diyenler isimlerini foruma yazsınlar ona göre ankaraya gideceğimiz günü belirleyeceğim ne kadar çokluk olursa okadar iyi olur hatta basın mensuplarınıda davet edeceğim türkiyeyi meşkul edecek bir gündem oluşturalım

sevgili arkadaşım günü belirle saat söyle hemen yanındayım
ha birde geçici bir telefon al cep buraya yaz herkes seni bu telefondan arasın
allah kolaylık versin rastgele

kimler gelecek önce onu göreyim ona göre randövi alacam yinede cep numaramı vereyim 05358644932 arkadaşlar işi cittiye alalım.

sevgili kardeşim
sen işleri ayarla tarih ve saat ver ben ordayım
ha birde geçici bir cep numarası al buraya yaz diğer arkadaşlar seni bu telefondan arasın gelemeyenler vekalet versin mahkemeye dava açmak için bilmem ne dersin acaba

korkmaz bey sizin yazdıklarınızı uygulayacağız önce bir katılım durumunu görelim

Bende varım. Konya da ikamet ediyorum. Hüseyin Doğan kardeş ile birlikte hareket edmemiz gerekir. Yeni Yönetmelik le ilgili görüşelim maliye bakanlığı ile. İşin aslını bir öğrenelim. Son sınav için de dava acalım birlikte; acacağımız bu dava Ankara da olsun.Ankara dışında olan benim gibi arkadaşlarda vekalet versinler.Toplu bir şekilde acarsak davada mutlaka bir netice alırız diye düşünüyorum.

smmm42 ' Alıntı:
arkadaşlar dava dilekçelerinde: 1- soruların hatalı, gelişi güzel olduğu, (çünkü daha önceki türmob sorularına bakarsanız direk işçilik giderlerinde sabit değişken diye bir ayırım olmadığını, bunun yanında damga vergisi hatası vs. vs. görürsünüz.) 2- özel smmm (formalite sınavı) sonucu dağıtılan belgelerde maliyet muhasebesinin yanından bile geçilmediği, artı bu sınavlara giren muhasebecilerin cevap kağıtlarının nasıl değerlendirildiği (çünkü hiç kalan yok, herkeze bedava, ilkokul mezunu biri nasıl smmm olur?) 3- daha önce verilmiş olan bir dersten tekrar sınava girmenin, iki yıl beklemenin, tekrar tekrar haraç kesmelerin, hakla hukukla bağdaşır hangi yanının bulunduğu ve buna benzer aklımıza gelen bir sürü, rezil kepazeliklerden bahsetmemiz, gerekirse konuyu anayasa mahkemesine götürmemizin kaçınılmaz olduğu kanaatindeyim. Özellikle ve özellikle özel smmm sınav cevap kağıtlarının yeniden incelettirilmesi konusu mutlaka gündeme gelmelidir. Torpille geçirilen arkadaşlarınız, tanıdıklarınız, bildikleriniz varsa bunların da mutlaka cevap kağıtlarının incelettirilmesini sağlamalıyız.
herkesin çevresinde mutlaka vardır torpille geçen.ben şahsen torpille gecen iki kişiyi biliyorum.özellikle de birisi sm den smmm ye geciş yaptı. ama önemli olan bunların isimleri degil de torpili yapanı bilmek lazım. üstelik 1 değil 2 dersi birden geçirdiler.

bu davalar ne kadar sürede sonuçlanır bilen varmı

arkadaşlar dava açmak isteyenler lütfen acil olarak benimle irtibata gecin istanbulda efsane hoca toplu dava açacakmış ne kadar çok katılım okadar iyi sonuç diyor. alanında uzman bir avukatla bu gün görüşmesi olacak sonucu bana bildirecek avukat savcılıkta ayrılma vede hakimlerle arası çok iyiymiş kesin bu davayı kazanırım demiş ona göre bu bizim son fırsatımız acil toplanalım kimler dava açmak istiyor görelim bakalım nasıl ve ne şekilde dava açılacağını daha sonra yazarım avukatla görüşeyim durumu burda paylaşacağım

bukadar yaygara koparıpta dava açmak isteyen yokmu topluca dava açmak isteyen adını buraya yazsında bi göreyim kimlermiş

Birinciliği ben alayım. İsmim Hüsamettin Yüksel.Toplu bir şekilde acalım davayı. Ankara veya İstanbulda olsun farketmez.

efsane hoca beni de aradı bugün avukatla görüşmeye gittiğini söyledi. dava açma konusunda fikrimi aldı.. ben de sonuna kadar varım dedim.bu hafta içerisinde dava açılacak herhalde. inşallah sonunda güleriz. forumda sadece yazarak olmuyor. gücümüzü birlikteliğimizi hem kendimize hem de hakkımızı gasp edenlere gösterme günüdür.

arkadaşlar yücel beyle görüşen oldumu bir gelişme varmı yönetmelik hakkında

pazartesi yücel beyle bizzat yüzyüze oda başkanı görüşmüş ona ,biz gelir idaresine sınav hakları ve süre konusunu sunduk fakat onlar onaylamadılar.ama biz yinede bekliyoruz,talebimizi geri çekmedik.bizde bir sorun yok onlar olumsuz demiş.

ayıptır ya bunlarda hiç vicdan kalmamış.Kaç aydır hatta sene oldu bekliyor millet.Bu maliye bakanlığı ek sınava neden takılmış ben anlayamadım.Telefon açıyorum sürekli çalıyor, açan yok.aranızda (0312) 415 2900 numaradan başka maliye bakanlığı telefonunu bilen var mı?açıp bi soralım.aslı nedir.

arkadaşlar başbakana ve diğer kurumlara şikayet dileçesi yazın

Arkadaşlar son durum nedir. Mahkeme ile ilgili yeni bir gelişme varmı...