Ynt: Yeni sınav yönetmeliği
sen af sınavını haketmediğini düşünüyosan eger olurda çıkarsa af sınavı başvurma o zaman
gambler ' Alıntı:rapunzell ' Alıntı:volkan_ik ' Alıntı:Gördüğünüz gibi TÜRMOB yönetim kurulunun almış olduğu karar. Hani Maliye bakanlığının onayı. isteseler bir genelgeyle AF sınavı yapabilirler.
evet aslında af sınavı yapablirler bu kendi insiyatiflerinde olan birşey..benim bildiğim kadarıyla en son 10 yıl önce böyle bir af sınavı olmuş galiba.. ek sınav hakkından gectim bari 1 defaya mahsus af sınavı çıkarsalar.
arkadaşlar( bende beklemedeyim bilgi olarak) .Şunu unutmayalım Odamız bizi İSTEMİYOR. işin gerçeği bu. topu Maliye Bakanlığına oraya buraya atıyorlar.Oda isteseydi bu iş olurdu.
Hepimiz bu mesleği yapıyoruz şöyle bit düşünün SMMM'leri YMM'leri ve alt elemanları hangimiz hak ediyoruz af sınavını hiçbirimiz veya daha gerçek y,azayım, hangimiz SMMM YMM unvanını hak ediyorz yuzde olarak cok az işini gerçekten bilen kendini guncelleyen var.,Bunuda heres biliyor ama ucret ama başka sebeplerden eyvallah diyorlarr.Bosuna ugras surdaki alt baslık.Eğerki bizler malesefki duzgun bir durusumuz olsaydı bu meslek boyle ayaklar altında olmazdı ( işin ne muhasebe ci )
kendimiz ettik kendimiz bulduk
sonuç ;
oturcaz çalışcaz sınavı vericez belgeyi alıcaz oda yönetimine giricez düzeni değiştircez budur
sen af sınavını haketmediğini düşünüyosan eger olurda çıkarsa af sınavı başvurma o zaman