hyuksel42 ' Alıntı:Geçen gün Yücel Bey ile görüştüm. Yeni Yönetmelik ne oldu diye sordum. Billinen aynı şeyleri söyledi. Maliye Bakanlığı kabul etmiyormuş. Maliye ye baskı yapın felan diye söyledi. Yani anlaşılan bu yönetmelik kadük hale geldi..
YUBUCU ' Alıntı:Sınav süresinin başladığı dönem 2011/3
Sınav süresinin bittiği dönem 2013/3 (DAHİL)
teos sistemindeki bu not sizinde dikkatinizi çektimi .sınav hakkımız çoğalmış gibi geldi normalde 5 hak değilmiydi. sanki burada 7 ye çıkmış gibi ???
HANZADE ' Alıntı:arkadaşlar ben umudumu yitirdim.en son sınava 2011 1.dönem girmiştim.şimdi ne zaman girmem gerekecek
HANZADE ' Alıntı:arkadaşlar ben umudumu yitirdim.en son sınava 2011 1.dönem girmiştim.şimdi ne zaman girmem gerekecek
nickname ' Alıntı:HANZADE ' Alıntı:arkadaşlar ben umudumu yitirdim.en son sınava 2011 1.dönem girmiştim.şimdi ne zaman girmem gerekecek
Soruyu daha net sorabilir misiniz?
Anladığım kadarıyla 2 sınav dönemi sınava girmemişsiniz. 2 yıllık süre içerisinde 5 sınav hakkınızı da (son hakka kalmamanızı temenni ederek) kullanabilmeniz için Mart 2012' ye girmelisiniz.
Teos'da sınav süresinin bittiği dönem yazıyordur. O dönemde dahil olmak üzere Mart'tan itibaren sınavlara girmeniz gerekir. Siz ben 5 hakkımı kullanmayacağım, hazır değilim Mart sınavına, boşuna para yatırmayayım, sonra ki dönemden birisine girerim de diyebilirsiniz ama toplam 5 hakkınızı kullanabileceğiniz bir dönem kalmaz. Tercih.