Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

Arkadaşlar sınav yönetmeliğinin son durumu hakkında bilgi sahibi olan varmı duyan varsa ses versin lütfen

Geçen gün Yücel Bey ile görüştüm. Yeni Yönetmelik ne oldu diye sordum. Billinen aynı şeyleri söyledi. Maliye Bakanlığı kabul etmiyormuş. Maliye ye baskı yapın felan diye söyledi. Yani anlaşılan bu yönetmelik kadük hale geldi..

arkadaşım keşke yücel beye bir de vergi mevzuatını sorsaydın..belki bir tüyo verirdi..:(

hyuksel42 ' Alıntı:
Geçen gün Yücel Bey ile görüştüm. Yeni Yönetmelik ne oldu diye sordum. Billinen aynı şeyleri söyledi. Maliye Bakanlığı kabul etmiyormuş. Maliye ye baskı yapın felan diye söyledi. Yani anlaşılan bu yönetmelik kadük hale geldi..

maliye ye baskı yaptık diyelim yine de kabul etmediler bu sefer yücel bey ve turmob a baskı yapıp ek sınav yada af sınavı talebinde bulunsak kendileri nasıl bi karar alır acaba çok merak ettim. sonuçta ek sınav ya da af sınavı turmobun yetkisinde olan birşey. çıkaracakları bir yönetmelikle maliyenin istemediği yönetmelik maddelerini kendileri çıkarabilirler. bence topu maliyeye atıp işin kolayına kaçıyorlar. maliyeye ve ilyas geldi beye tekrar mail attım 2 gün önce. herkes bikez daha atsın lütfen.

arkadaşlar son durum ne böyle oturarak keyiflerinimi bekleyeceğiz.mahkeme sürecinde bir gelişme varmı?

yönetmelikten umudunu kesti artık insanlar..bir sonuç yok malesef..

arkadaşlar mahkeme ne durumda şu an yapacak bir şeyimiz kalmadımı yani

arkadaşlar biraz sabırlı olun.Ben dava açtım mahkeme martta diğer arkadaşlar ne durumda bilmiyorum.

arkadaşlar bu nasıl adalet anlamadım gitti yeni giren arkadaşlar maliyetten geçmişler.çoğuda 100 almış

Sınav süresinin başladığı dönem 2011/3
Sınav süresinin bittiği dönem 2013/3 (DAHİL)
teos sistemindeki bu not sizinde dikkatinizi çektimi .sınav hakkımız çoğalmış gibi geldi normalde 5 hak değilmiydi. sanki burada 7 ye çıkmış gibi ???

YUBUCU ' Alıntı:
Sınav süresinin başladığı dönem 2011/3
Sınav süresinin bittiği dönem 2013/3 (DAHİL)
teos sistemindeki bu not sizinde dikkatinizi çektimi .sınav hakkımız çoğalmış gibi geldi normalde 5 hak değilmiydi. sanki burada 7 ye çıkmış gibi ???

Sınav süresinden kastı; sınavlara girebileceğiniz 2 yıllık süre.
Bu toplam 7 dönemin 5' ini kullanabileceksiniz. Sınav hakkı 7 'ye çıkmış diye birşey yok. Yani 5 sınav hakkınızın hepsini kullanmak istediğinizde; 2 sınav dönemini atlatabilirsiniz.

Heyecan yapmışsınız.

arkadaşlar ben umudumu yitirdim.en son sınava 2011 1.dönem girmiştim.şimdi ne zaman girmem gerekecek

HANZADE ' Alıntı:
arkadaşlar ben umudumu yitirdim.en son sınava 2011 1.dönem girmiştim.şimdi ne zaman girmem gerekecek

2011 mart döneminde girmişsiniz. sonuçlar 60 günde açıklandığına göre en erken 2011 mayısta açıklanmıştır. siz de 2013 mayısında 2 yıllık süreyi dolduruyorsunuz. yani 2013 temmuz döneminde girebiliyorsunuz sınava. yönetmelik çıkar inşallah da beklemeyiz bu kadar. 2 yıl beklemek değilde geçtiğimiz derslerden tekrar sınava girmek işin en kötüsü.

HANZADE ' Alıntı:

Soruyu daha net sorabilir misiniz?

Anladığım kadarıyla 2 sınav dönemi sınava girmemişsiniz. 2 yıllık süre içerisinde 5 sınav hakkınızı da (son hakka kalmamanızı temenni ederek) kullanabilmeniz için Mart 2012' ye girmelisiniz.
Teos'da sınav süresinin bittiği dönem yazıyordur. O dönemde dahil olmak üzere Mart'tan itibaren sınavlara girmeniz gerekir. Siz ben 5 hakkımı kullanmayacağım, hazır değilim Mart sınavına, boşuna para yatırmayayım, sonra ki dönemden birisine girerim de diyebilirsiniz ama toplam 5 hakkınızı kullanabileceğiniz bir dönem kalmaz. Tercih.

nickname ' Alıntı:
HANZADE ' Alıntı:

Soruyu daha net sorabilir misiniz?

Anladığım kadarıyla 2 sınav dönemi sınava girmemişsiniz. 2 yıllık süre içerisinde 5 sınav hakkınızı da (son hakka kalmamanızı temenni ederek) kullanabilmeniz için Mart 2012' ye girmelisiniz.
Teos'da sınav süresinin bittiği dönem yazıyordur. O dönemde dahil olmak üzere Mart'tan itibaren sınavlara girmeniz gerekir. Siz ben 5 hakkımı kullanmayacağım, hazır değilim Mart sınavına, boşuna para yatırmayayım, sonra ki dönemden birisine girerim de diyebilirsiniz ama toplam 5 hakkınızı kullanabileceğiniz bir dönem kalmaz. Tercih.

forumdan takip edebildiğim kadarıyla hanzade rumuzlu üyenin dosyası yanmıştı. kendisi tek dersten bekleyenlerden.tekrar ne zaman sınava girebileceğini soruyor. bende buna göre cvp vermiştim.umarım dogru anlamışımdır.

gerçekten kendi kendimizi kandırmamızın bir faydası yok.ben stajerken çıkacaktı bu yasa ben stajı bitirdim 2 yıl sınava girdim.1yıldır bekliyorum daha çıkacak daha çıkacak bunlar bizi oyalıyorlar

bence türmob topu maliye ye atarak oyalıyor bizi. maliye bakanlığındakilerin bizim bir dersten ya da bütün derslerden sınava girmemizle ilgilendiklerini hiç sanmıyorum.işin kolayına kaçıyorlar.maksat aynen oyalamak.

madem maliye bakanlığı kabul etmiyor niye kendileri bir af sınavı çıkarmıyorlar? en azından tek dersten bekleyenler için böyle birşey yapılabilir? onca insan bekliyor hiç umurunda değil kimsenin.

resmen dalga geçiyorlar karşımıza geçip gülmedikleri kalıyor.kimine bedavan veriyorlar kimine kolay soruları sorup geçiriyorlar.bizimlede dalga geçiyorlar.başka açıklaması yok.
yani stajerliği kazandığımız güne nalet edip duruyoruz

merhabalar
her ders için ayrı ayrı 5 hakkımız mı var? yoksa bütün derslerden sınava girmek için 5 hakkımız var ?