Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

2 yıl içinde her dersten ayrı ayrı 5 sınav hakkınız var.

Arkadaşlar yeni yönetmelik dedikodusu diyorum çünkü maalesef dedikodu dan ileriye gidemedi çıkalı 1 yıldan fazla oldu maalesef.Ben 2010 aralık ayında en son sınava girebiliyordum.2 yıl boyunca maalesef sadece 1 kere sınava girdim özel nedenlerden dolayı şimdi kendimi toparladım fakat beklemeye geçtim.Birçok kez burda yazdım maalesef 2013 Mart döneminde sınava girebiliyorum.Birçok yeri aramıştım ve yönetmelik çıktı çıkıcak falan denmişti.Çok üzülsekte maalesef dedikodu olarak kalıcak galiba.Hürriyet yazarlarından Şükrü Kızılota yaşadığımız bu sıkıntılarla ilgili bir mail atsak ve yayınlamasını istesek.Kendisinin uzun süredir yazılarını takip ediyorum duyarlı biri belki sesimizi duyar ne dersiniz.Edebiyatı iyi ve yaşadıgımız sıkıntıları net olarak anlatıcak arkadaşlardan destek istiyorum sesimiz çıkmadıgı sürece bu yönetmelik çıkmıycak galiba 2 yıl gerçekten çok uzun.........

gelin birlik olalım her yola başvuralım bana dokunmayan yılanı beslemeyelim o yılan döner bir gün sizide sokar o yılan büyümeden bizler başını ezelim

ne yapacağız.3 yıldır bu formda yazılmayan kalmadı ama sonuç yine hüsran

öyle oldu galiba.. bakıyorumda buraya yazanlar 3-5 kişi kalmışız malesef..

REKLAM YASAKTIR UYARI 4 .. bu dilekçeyi imzalayıp paylaşalım lütfen. ayrıca facebook ve twitter dan da paylaşabilirsiniz..

az önce türmobu aradım. maliye bakanlığının kabul etmediği maddelerle ilgili bir değişiklik var mı diye sordum.hala aynı şekilde dediler..resmen dalga geçiyorlar .. ne yönetmelikmiş bi çıkaramadılar..

Merhaba arkadaşlar bir şey sorucam bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Şimdi odanın kursuna gidince staj süresi 3 ay kısalıyorya. Bekleme durumunda olanlar bizler de odanın kursuna gidersek bekleme süremiz kısalır mı acaba? Şu yüzden soruyorum İSMMMO bana mail atmış odanın kuslarına katılın diye.

öyle birşey olacağını sanmıyorum. bence mail size yanlışlıkla yollanmıştır. mail de tam olarak ne yazıyor daha açık yazabilirmisiniz..

Artık çıldırma noktasına geldim,ne olucak sözde yeni yönetmelik,2 yıllık sürem dolucak zaten,hala ders çalışmaya başlayamadım,tek ders için hepsine sil baştan,gerçekten haksızlık bu,bizle dalgamı geçiyolar anlamadım kii...

bu türmobun beceriksizliğine bakın sucu bakana atıyorlar adama sormazlarmı madem bakan istemiyorsa siz bir yönetmelikle getirin ek sınav hakkınıda görelim ne kadar doğru olduğunuzu ama sizde bu iş becerme kabiliyeti nerde sizler ancak stajerlerin parasını nerde nasıl yeriz hesabını yapıyorsunuz yazıklar olsun böyle zihniyete

çok haklısınız. ek sınav hakkını kendileri bir yönetmelikle çıkarabilirler. en son 2000 yılında böyle bir uygulama yapılmış. 12 yıl gecmiş aradan. bence tam zamanı böyle bir yönetmeliğin. türmob canının istediğini gecirecek istemediğini bekletecek...var mı böyle adaletsizlik..

rapunzell ' Alıntı:
REKLAM YASAKTIR UYARI 4 .. bu dilekçeyi imzalayıp paylaşalım lütfen. ayrıca facebook ve twitter dan da paylaşabilirsiniz..

hakkımızı aramak için imza kampanyası paylaşmıştım. bunun neresi reklama giriyor anlayamadım.

ne uyarısında bahsediyorsun kardeşim imza kampanyasının neresi reklam yoksa sendemi türmobun uşağısın daha fazla yazıpta insanların canını sıkma ya sus yada hakkını arayanlara destek ol köstek olma

DOĞAN545 ' Alıntı:
ne uyarısında bahsediyorsun kardeşim imza kampanyasının neresi reklam yoksa sendemi türmobun uşağısın daha fazla yazıpta insanların canını sıkma ya sus yada hakkını arayanlara destek ol köstek olma

Bana bak kendini beğenmiş hiçbir konuda bilgisi olmadan fikri olan adam,

Sizin kampanya diye başlattığınız o websitesi, sizi reklam amacı olarak kullanıyor. Bunun açık örnekleri 4-5 farklı kullanıcı adıyla foruma üye olup mesaj yazmasıdır. Ne hikmetse bu üyeliklerin 2 mesajından birisi o siteye link vermek olmuş. Hatta bir üyeliğinde sadece link vermek için mesaj atmış.

Önce forum kurallarını okuyacaksın, ardından burada huzur ve saygının ön planda olduğunu unutmayacaksın. Yöneticilere hakaret etmeye hakkın yok... Forum'dan seni 90 gün uzaklaştırıyorum. Kayıtlara baktığımda daha öncede hakaret etmişsin üyelere. Bu son uyarıdır.
eee.png
benim email adresim. Özür dilemek istersen buraya email atarsın.

kusura bakmayın ama ne demek istediğinizi tam anlayamadım.4-5 farklı üyelik derken kimden bahsediyosunuz sorabilir miyim? çünkü linki ben paylaşmıştım ve sadece 1 üyeliğim var benim. zaten kullandığım ip adresinden de bunu görebiliyorsunuz sanırım.

rapunzell ' Alıntı:
kusura bakmayın ama ne demek istediğinizi tam anlayamadım.4-5 farklı üyelik derken kimden bahsediyosunuz sorabilir miyim? çünkü linki ben paylaşmıştım ve sadece 1 üyeliğim var benim. zaten kullandığım ip adresinden de bunu görebiliyorsunuz sanırım.

Sayın rapunzell,

Yukarıdaki mesajı DOGAN545 nickli üyeye özel gönderdim. Bahsi geçen sitenin daha öncede tespit ettiğimiz reklam çalışmaları olduğunu farkettik ve bu sitenin adı geçen tüm mesajlarını sildik. Sildiğimizin ertesi günü tekrar bir üyelik oluşturuldu ve bu sitenin reklamı tekrar yapıldı.

Mademki başka üyeliklerle bu siteye reklam yapıldığı bilinmiyor, ozaman moderatörlere saygısızca mesajların atılmaması gerekirdi (ki bu ikinci saygısızlığıdır üyenin).

Unutmayın ki Alomaliye.com Forum'da en önemli şey forum kurallarına uyulması, saygı çerçevesinin korunması ve huzurun sağlanmasıdır. 11 Yıldır bunun için çabalıyoruz.

Lütfen forumun kirlenmemesi adına istek, görüş ve şikayetlerinizi özel mesaj yolu ile bildiriniz.