Sana katılıyorum kesinliklikle ama uzun süredir aynı bürodaysan eğer öğrendiklerine ne katabileceğin;büro açtığında ne kadar önce düzeni kurmanın ilerideki yıllarda faydasının ne olacağının tartışılması yapılmalı.Sunuda belirteyim al sana 15 defter deseler hemen açarsın çevre en önemli faktör pollyanacalık yapıyoruz çünkü altından kalkabileceğimizi düşenimiyoruz 3 5 defterle mali müşavir olmu7ş birisinin artık düşünmemesi gerekir unutmayınız ki bilgi sonsuzdur ona ulaşamazsınızzeynepyaroglu ' Alıntı:evetttt ben de sm mali müşavirim artıkkkasıl bundan sonrası önemliiii belgenin hakkını verebilmekkkk ...27 yaşındayım sanırım kendimi geliştirmek için baya bi zamanım var :-\ büro açma fikri çok cazip gelmiyor bana önce iice pişmek istiyorummm ...onun için şirket yerine muhasebe bürosunda kaldığım yerden devam edicem bi mühlet daha...sanırım böylesi daha mantıklı çünkü bir sürü şirketin her çeşit işi görülüyor bürolarda ....hayırlısı bakalım mevlam neylerrr neylerse güzel eylerrrr...kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
nrcn82 ' Alıntı:yepyeni smmm nurcan
güzeller güzeli istanbuldan ...