YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

Ynt: YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

evettt arkadaşlar bende burdayım demekten büyük bir keyif alıyorum bendeniz
yeni smmm Sanırım iskenderun'dan üye olan kimse yok.
Hatay odası

bundan sonraki süreç nasıl işliyor arkadaşlar biz mi oda ya direk başvuruda bulunacağız yoksa odadan her hangi bir evrak geliyor mu ?

evetttt ben de sm mali müşavirim artıkkk :D asıl bundan sonrası önemliiii belgenin hakkını verebilmekkkk ...27 yaşındayım sanırım kendimi geliştirmek için baya bi zamanım var :-\ büro açma fikri çok cazip gelmiyor bana önce iice pişmek istiyorummm ...onun için şirket yerine muhasebe bürosunda kaldığım yerden devam edicem bi mühlet daha...sanırım böylesi daha mantıklı çünkü bir sürü şirketin her çeşit işi görülüyor bürolarda ....hayırlısı bakalım mevlam neylerrr neylerse güzel eylerrrr...kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum

zeynepyaroglu ' Alıntı:
evetttt ben de sm mali müşavirim artıkkk :D asıl bundan sonrası önemliiii belgenin hakkını verebilmekkkk ...27 yaşındayım sanırım kendimi geliştirmek için baya bi zamanım var :-\ büro açma fikri çok cazip gelmiyor bana önce iice pişmek istiyorummm ...onun için şirket yerine muhasebe bürosunda kaldığım yerden devam edicem bi mühlet daha...sanırım böylesi daha mantıklı çünkü bir sürü şirketin her çeşit işi görülüyor bürolarda ....hayırlısı bakalım mevlam neylerrr neylerse güzel eylerrrr...kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Sana katılıyorum kesinliklikle ama uzun süredir aynı bürodaysan eğer öğrendiklerine ne katabileceğin;büro açtığında ne kadar önce düzeni kurmanın ilerideki yıllarda faydasının ne olacağının tartışılması yapılmalı.Sunuda belirteyim al sana 15 defter deseler hemen açarsın çevre en önemli faktör pollyanacalık yapıyoruz çünkü altından kalkabileceğimizi düşenimiyoruz 3 5 defterle mali müşavir olmu7ş birisinin artık düşünmemesi gerekir unutmayınız ki bilgi sonsuzdur ona ulaşamazsınız

kanımca sınavlar eksik kalıyor uygulamada yetersiz kalıyor birileri türmobun yeterliliğini ölçsün

kazanan arkadaşları tebrik ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim. mersin odası. nihayet uzun süredir sabırsızlıkla beldediğimiz oldu ve artık smmm ünvanını aldık sıra büro açmaya geldi smmm için banka kredisi varmış bundan yararlanmayı düşünüyorum. bugüne kadar sıtajyer olarak çalıştığımız yerde muhasebeci idik ve çalışmamız buna yönelikti artık mali müşavir olduk, büro kurduktan sonra müşavirlik yapma fırsatımız doğacak.

tebrikler hangi banka acaba bilgin var mı

bende geldim arkadaşlar.büyük bir emek ve zorlu bir bekleyiş sonrasında burdayım.allah hepimizin yolunu açık etsin inş.bundan sonrada bu mesleği hakkıyla yerine getiririz inşallah daha güzel yarınlarda,SAYGILAR İSTANBUL

Kazanan arkadaşları tebrik ederim...
Bende sonuda Mali Müşavir oldum
Bekir Alişoğlu
Bursa Odası

kazanan herkezi tebrik ederim bende varım bursa

ben de artık bır smmm yım bursa kazanan tum arkadaşları tebrık ederım

bense mali müşavirim arkadaşlar süper bir duyguymuşşşşşşşşş

bende varım arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ederim.istanbul

yepyeni smmm nurcan

güzeller güzeli istanbuldan ...

;)

bir smmm kolay yetişmiyor :)))

cemaat safları sık ve düzgün tutalım. bi yerde bana çıkarmı? cemal Ankara dan...

Bende aldım belgeyi dün aksam aradılar ismmmo'dan

Bütün yeni SMMM olan meslektaşlarımızı en içten dileklerle kutluyorum.
Bundan sonraki meslek ve özel hayatınızda hem kendiniz hem de ülkemiz için başarılı üstün ve fark yaratanlar olmanızı da yürekten diliyorum.