Yeni Stajyer Yönetmeliği ve Getirdikleri

Ynt: Yeni Stajyer Yönetmeliği ve Getirdikleri

uamrım öyle olur.tek dersım fınansal muhasebe ve son hakkım.sınav sürem dolmadagından mart dönemıne gırmıyecegım.gittimi gitmedimi tartısmlarından baya bi korktum.riske atmak ıstemıyorum.bekleyelım bakalım.

ne deyim sende haklısın bu işin riski büyük. benim iki hakkım var bu hakkımda gireceğim herkesi temizlerler diye düşündüğüm için giriyorum baktım olmadı iki dönem bende girmeyeceğim seneye marta kadar çünki iki yıllık için gelmişse komisyon vede değişmemişse martada bunu görürsem iki dönem son hakkımı bekleteceğim hem yeni yasa çıkarsa oda var beklemek lazım

bende gecen dönem temızlıyecekler , yok ys gitti dedıkodularına ınanarak gırdım.yıne sonuş hüsran.3 kere gırdım bu hocanın sınavına.mart sınavını görmeden ınanmam bu hocanın gıttıgıne:)

benimde aklımda ya gitmediyse diye bi soru işareti var fakat derse çalışıyorum daha önceki dönemlerde çalışmamıştım işin aslı diğer derslere ağırlık vermiştim finansalı bi şekilde yaparım diye düşünmüştüm. Diyelim ki gitmedi zaten derse çalışıyoruz soracağı sorularda aşağı yukarı belli tarzıda öyle tutupta bana osmanlı tarih soracak değilya ben martta gireceğim gitmediysede geçeceğim bu sınava başkayolda çarede yok tek hefef finansaldan 50 alıp ruhsatı almak

ys gitti bitti hala ys nın muhabetıne devam edıyoruz takıntı haline geldi
ben bizzat tesmerden yücel beyle görüştüm gitti dedi hala forumda yok gırmedıyse şu veya bu şekilde olur yorumları millete muhabet lazım:))

hala ses yok arkadaslar bu yönetmelıkten.varmı duyum alan?

Ses yok, gürültüye devam...

Bir yönetmelikten bahsedildi... sonra unutuldu gitti...

Yokmu bu konuda hala bir bilgi...

Ne yayınlanmaz yönetmelikmiş... Hayret.

sorunuzun cevabı tesmerin sitesinde mevcut
16.10.2009 tarih ve 2009/4 sayılı TESMER Genelgesi gereği yapılmakta olan MAZERET SINAVLARI ?Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliği?ndeki değişiklik çalışmaları sonuçlanıncaya kadar yapılmayacaktır.

anlıyacağın çalışma devam ediyor ...onay bekliyor...

Yeni yönetmelik inşallah çıkmazzzzz!!!!!!
Maliye bakanlığında imzalayacak olan kişi de bir gram vicdan varsa zaten o yönetmeliği imzalamaz .Ama nerdeee
onca emek verenleri, gecesini gündüzüne katarak ders çalışanları ,işinden zaman ayırmaya çalışarak tüm sosyal yaşamı altüst olanları,eşi ve çocuklarına zaman ayıramayanları es geçen bir yönetmelik çıkarmak hangi aklı evvelin aklına gelir ki!!!!
oh ne ala 2 yıl da kolay sınavlarda dersleri vereme son gün ders çalış ,şansına geçmeye çalış,sonra da son hakkım yönetmelik ne zaman çıkacak dee..
bu yönetmeliği hazırlayanlara hakkımı helal etmiyorum!!!!!!!!!!!!!

Son maliyet sınavının kolay olduğunu söyleyenin aklından şüphe ederim...

KEMALİST ' Alıntı:
Bir yönetmelikten bahsedildi... sonra unutuldu gitti...

Yokmu bu konuda hala bir bilgi...

Ne yayınlanmaz yönetmelikmiş... Hayret.

sınav günü bir hocamdan aldığım duyuma göre yönetmelik çıkacakmış. tabiki kesin bir bilgi değil. bekliyoruz..inşallah yönetmelik çıkarda bizim yaşadığımız sıkıntıları bizden sonraki arkadaşlar yaşamaz..

stajyerzade ' Alıntı:
Maliye bakanlığında imzalayacak olan kişi de bir gram vicdan varsa zaten o yönetmeliği imzalamaz .Ama nerdeee
onca emek verenleri, gecesini gündüzüne katarak ders çalışanları ,işinden zaman ayırmaya çalışarak tüm sosyal yaşamı altüst olanları,eşi ve çocuklarına zaman ayıramayanları es geçen bir yönetmelik çıkarmak hangi aklı evvelin aklına gelir ki!!!!
oh ne ala 2 yıl da kolay sınavlarda dersleri vereme son gün ders çalış ,şansına geçmeye çalış,sonra da son hakkım yönetmelik ne zaman çıkacak dee..

Hak değirmende olur !!!

stajyerzade ' Alıntı:

Bu düşüncesinden dolayı, kendisine yönetmeliği bekleyen insanların, hakkında, içinden söyleyeceği eylemleri düşünmek bile bu kıza sonsuz mutluluk veriyor.. Allah sonunu hayır etsin.

stajyerzade ' Alıntı:

burda böyle yırtınmaya hiç gerek yok gideceksin ankaraya diyeceksin bu sm ler nasıl smmm oldu onun cevabını alacaksın sonra gelip burda haykıracaksın ok

Stajyer34 arkadaşımı gönülden destekler sevgiler sunarım.

lise mezunlarını mali müşavir yaptılar ...bosuna yuksek lısans fılan yapmısım..

kaya34 ' Alıntı:
lise mezunlarını mali müşavir yaptılar ...bosuna yuksek lısans fılan yapmısım..

Hangi lise :D :D ilkokul o ilkokulll okuma yazma bilmen kafi 4 işlem desen zaten hesap makinesi var , ne lisesi ne yüksek lisansı ;D ;D ;D
Bir grup var sayı artıyor diye bir tarafını yırtar ama bu SM lerin belge almasına sesleri çıkmadı hatta ne güzel oldu meslekte birlik oldu bile dendi yahu bunlar nereye kime yaranıyor onuda bilmiyorum kendi içlerinde tezatlar bir kere

Kaliteyi artırmak adına yapılmış en kötü uygulamadır...
Hali hazırdaki SMMM stajyelerine vurulmuş en büyük darbedir. Kaliteyi artırmak adına yapılan düzenlemelerin özü kendisiyle çelişmektedir. İlkokul, Lise mezunlarına SMMM olma hakkı vermek mi kaliteyi artırmaktadır. Hiç bir görüş zıttının haklılığını savunamaz... Gerçek şudur; Kalite artmak yerine azalmıştır...Niye ? Çünkü ilkokul mezunu smmm var bu ülkede.... Daha nasıl izah edelim bilmiyorum, bilemiyorum...

Bari insanları yanlış bilgilendirmeyin...

Hani bir atasözü vardır hani; "Görünen köy kılavuz istemez" Nokta