Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

bugün tekrar aradım tesmeri,bu hafta bekliyoruz dediler.Değerlendirme aşamasındaymış.İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.

peki geçenleri arıyolar mı? tek dersi olanları mesala

bende maliyetten itiraz ettim ... sınava 2 ay kaldı vergi ve maliyete giricem.... itirazdan sonuç cıkarsa maliyeti vermiş olurum.... herkesin bildiği gibi maliyet 1 .sorusu çok şüpeli bir soruydu.... kesin geçerim dediğim bir dersti ve bu dersten kalmayı hazmedemiyorum .... o nedenle sonuç acıklanmadan maliyete çalışmaya başlayamıyorum... vergide sözel olduğundan kasıma bıraktım.... hocalar insanflı çıksada ya soruyu iptal etseler yada dehanın çözümünüde kabul etseler ... :-\

ne yapıyolar peki zamanını bile bilmiyoruz bir ay doldu ama açıklamada yok

ee haber yokmu itiraz sonuclarından :)

daha haber yok, galiba bugünde açıklamayacaklar, ama herkes cuma gününe kadar açıklanır diyo, hakkımızda hayırlısı ,inşallah hep beraber geçeriz

Kendimden pek umutlu değilim ama inşaallah diğer arkadaşlardan güzel ve mutlu haberler alırız. ve aralıktaki sınavlarda bu iş biter. Herkese başarılar

kendimden umutluyum ama okuyanlardan hiç değilim,aynı notlar geleceğini tahmin ediyorum.Ama yine de ya olursa diyorum.Bu hafta kesin açıklanıyor.Haftaya pazartesi bende yavaştan çalışmaya başlayacağım.İnşallah sevinen biz oluruz.

İnşaallah. Hangi derslerden itiraz ettiniz ve hangi derslerden aralıkta sınavlara gireceksiniz.Kolay gelsin...

2 dersten itiraz ettim temel hukuk ve meslek hukuku ikiside 40 tı belki birinden birini geçirirler :(

yeterlilik ' Alıntı:
2 dersten itiraz ettim temel hukuk ve meslek hukuku ikiside 40 tı belki birinden birini geçirirler :(

akkaya rumuzlu arkadaş temel hukuk sınavım çok kötü geçmesine rağmen geçmişim diye yazmıştı, sen ise hatırladığım kadarıyla o kadar kötü bir kağıt vermediğini söylemiştin. ilginç bir durum. bu tip vakalar hep oluyor çünkü bunun bir standardı yok, bir kere okuyanlar farklı kişiler. yani bu tip durumlarda her bir kağıdı 2 kişi okumalı. yani türkiye genelin 100 hoca okuyorsa şu an, 200 hoca okusun ama yeter ki adaletli olunsun.

temel hukuk'ta temmuz'da çoğu kişi geçirildi, sorular da zaten 2 dönemdir kolaydı (yani normaldi), o yüzden aralık zor olacak. geçmen iyi olur bu itiraz sonucunda :)

Kesinlikle dediğin gibi.Tesmer cevapları açıkladı kendime daha da güven geldi.Yapacak birşey yok,en fazla aralıkta bir daha gireceğim ama nefretle gireceğim.Hayırlısı ile bitirelimde inşallah ilerde bu gibi sınavlara mahkum olmayız.

arkadaslar online işlemlerden not durumu görüntüleme yapıoz ya
yahu bu itiraz sonucunun acıklandıgını nerden anlıcaz yani bi yerde acıklandı vs yazıo mu
( biliom eger notum deiştiyse acıklandı ee ya deişmediyse ben hala acıklancak die beklersem :D )
mesela itiraz basvuru durumu görüntüleme var ordan bişe yazar mı
tecrübeli arkadaslar cevap lütfen :)

tesmer in sitesinde itiraz sonuçlarının açıklandığına dair ilan veriliyor, genelde telefon ile öğrenmek gerekiyor.

ilan verilene kadaaaaaaaar :D biraz gec yayınlıolar ilanı
telefonla ögrenen olursa haber versinde bizde arayalım

arkadaslar tesmeri arayan var mıı