Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kerem81 ' Alıntı:Ebrulimm ' Alıntı:Bu Deha'nın yayınları ile ilgili ben de cevap bekliyorum uzun zamandır.İzmir'de olsa gidip kendim bakacağım ama yok mu bir cengaver arkadaş İst'da bizzat kendisi inceleyecek ve önerecek?
Sevgilerimle
ben mart 2009 sınavı ıcın Deha nın kursuna gitmiştim. arkadaş tavsıyesı ıle deha ya yazıldım.Diğer kursları bılmedıgımden , karsılastırma yapamam. Ancak sınava dogru satmak uzere cıkarılan yenı basım kıtaplarından da verdıler bıze. Analiz ve denetimi cok bedendim. Vergi ve hukuk kııtapları nıspeten cok sayfalı ama konuların ozu geregı guzel ozetlenmıs denebılır. Meslek hukuku kıtabı kanun + tum yonetmelıklerı bır arada toplamıs (turmobun sıtesınde de toparlanabılır).
sınavda 7/6 verdım , temmuz sınavında analızden gırecegım. Mart sınavı gecmıse gore sozel dersler acısından kolaydı gercı ama sınıf genelınde 7/7 yapanlarda az degıldi.
Vergi , Analiz , Hukuk , Denetim kıtaplarını tavsıye ederim. Malıyet muh. kıtabında cok ca basım ve yazım ve orneklerde hatalar var , malıyet ıcın yurdakul çaldağ ın kıtabını , genel muhasebe ıcınde Ercan Beyazıtlının kıtabını önerırım.
tabi kitap almakla bitmiyor, acıp calısmak ve denetım , vergi , hukuk gıbı derslerde özellikli konuları ezberlemek de gerekıyor.
hakankrl ' Alıntı:Ankara için kurs tavsiyesi verebilir misiniz.Bir de maliyet ve analiz için kitap tavsiyesi lütfen.Ama sıfırdan anlatacak konuları.
hakankrl ' Alıntı:Bende Yurdakul Çaldağ'ın kitabı var ama açmamla kapatmam bir oldu daha çalışamadım hiç,bir de karışık geldi,sırf konuları bilenlere yönelik soru var gibi.Ben hiç bilmeyen birine baştan anlatacak bişeyler istiyorum.Deha'nın kitabını tavsiye ediyorsanız alayım. Analiz için ne dersiniz.
Ebrulimm ' Alıntı:Herkese günaydın,
İzmir Tesmerin kursuna giden var mı arkadaşlarrr??????
Ebrulimm ' Alıntı:Rainface kitaplar gelince bana da haber verir misin nasıllar diyeBi ikimiz varız herhalde bu dehaya takan.
Şimdiden sağol