Ebrulimm ' Alıntı:
Bu Deha'nın yayınları ile ilgili ben de cevap bekliyorum uzun zamandır.İzmir'de olsa gidip kendim bakacağım ama yok mu bir cengaver arkadaş İst'da bizzat kendisi inceleyecek ve önerecek?
Sevgilerimle
ben mart 2009 sınavı ıcın Deha nın kursuna gitmiştim. arkadaş tavsıyesı ıle deha ya yazıldım.Diğer kursları bılmedıgımden , karsılastırma yapamam. Ancak sınava dogru satmak uzere cıkarılan yenı basım kıtaplarından da verdıler bıze. Analiz ve denetimi cok bedendim. Vergi ve hukuk kııtapları nıspeten cok sayfalı ama konuların ozu geregı guzel ozetlenmıs denebılır. Meslek hukuku kıtabı kanun + tum yonetmelıklerı bır arada toplamıs (turmobun sıtesınde de toparlanabılır).
sınavda 7/6 verdım , temmuz sınavında analızden gırecegım. Mart sınavı gecmıse gore sozel dersler acısından kolaydı gercı ama sınıf genelınde 7/7 yapanlarda az degıldi.
Vergi , Analiz , Hukuk , Denetim kıtaplarını tavsıye ederim. Malıyet muh. kıtabında cok ca basım ve yazım ve orneklerde hatalar var , malıyet ıcın yurdakul çaldağ ın kıtabını , genel muhasebe ıcınde Ercan Beyazıtlının kıtabını önerırım.
tabi kitap almakla bitmiyor, acıp calısmak ve denetım , vergi , hukuk gıbı derslerde özellikli konuları ezberlemek de gerekıyor.