Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi Süre Uzatımı

Ynt: 2009 Yılı Yıllık Gelir Vergisi beyannemesi süre uzatımı

Bu saatten sonra uzaması zor ihtimal. Bu mesleği seçtiğim günü hiç unutmayacam.

bende unutmucam ilk defa bu kadar zor durumda kaldım ama uzatmadılar iş ne ise ama babam hastanede iken vergi yapmak zorunda kalmak çok zor bişeymiş.teşekkürler maliye bakanı.

elifcetin ' Alıntı:
bende unutmucam ilk defa bu kadar zor durumda kaldım ama uzatmadılar iş ne ise ama babam hastanede iken vergi yapmak zorunda kalmak çok zor bişeymiş.teşekkürler maliye bakanı.

Sayın Elifçetin
GEçmiş olsun. Allah şifalar versin. Ama helal olsun bizim bu örgüte.

rıza özbek ' Alıntı:
elifcetin ' Alıntı:

Sayın Elifçetin
GEçmiş olsun. Allah şifalar versin. Ama helal olsun bizim bu örgüte.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.evet dediğiniz gibi helal olsun.Söylencek başka söz yok..

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin sayın elifcetin.

Merhaba ;

Benim esas teşekkürüm ;

MB lığı ile devamlı dirsek temasında bulunarak 23-24 ve 25 Mart günlerinde bizleri yalnız bırakmayan ,destekleri ile bizlere güç veren değerli birliğimize !!!

NOT : Bir açıklama olsa " biz müracaatımızı yaptık ama işleme alınmadı " gibi ,bu da yok.

Dost acı söyler diye bir laf vardır, dün moralinizi bozmaktan çok tedbirinizi alın diye uzamayacak yazmıştım. Artık bakanlık tarafında bir sorun olmadıkca herhangi bir uzama beklentisi içine girilmemeli. Ayrıca daha önceki uzatmalarında bizim karakaş kara gözümüz için yapıldığını hiç sanmıyorum, tamamen maliye bilgisayarlarının yoğunluğa cevap veremeyecek kritik düzeye gelmesinden yapıldığına inanıyorum.

Son dakika
"2009 Yılı Yıllık Gelir Vergisi Beyannameleri Saygıdeğer Birliğimizin çok yoğun çabaları sonucunda sonsuza kadar uzatılmıştır." :)

Merhaba ;

2013 takvim yılına ilişkin Yıllık Gelir Vergisi Beyanının uzatılmasına dair ;

Maliye Bakanlığı, gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresini 28 Mart Cuma gününe kadar uzattı.

ANKARA

Maliye Bakanlığı, yoğun talep üzerine gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresinin 28 Mart'a uzatıldığını bildirdi.
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, yoğun iş yükü konusunda Bakanlığa iletilen sorunlar nedeniyle bugün akşama kadar verilmesi gereken gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresi, 28 Mart 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldı.
Açıklamada, beyanname verme süresinin uzatılmasının ödeme süresini etkilemeyeceği, bu nedenle mükelleflerin beyan etmiş oldukları vergileri kanuni süresinde ödeyecekleri kaydedildi.

NOT : AA dan alıntıdır.