Ynt: YMM lere muafiyet tanındı
- neden 20 yıldır aynı adamlar yönetimleri parsellemiş?
-turmob disiplin kurulu kararlarına göz atınca göreceksiniz; ceza alanlar hep Sm ve ruhsat numarası küçük olanlar, yönetime ve turmoba yakınsanız ceza almaz yada kınama gibi küçük cezalarla kurtulursunuz.cezaya itiraz eden üye savunma vs gibi sebeplerle aynı suçu işlemeye devam ediyor.
-peki biz genç meslektaşlar ne yapıyoruz.?
sorunları herkes görüyor kimse birşey yapmıyor !!!bir şey yapan varsa desteklemeye hazırım.
saygılar...
Dünkü yazınızı da okudum. ama yazacak fırsatım olmadı. Sorunları herkes görüyor niye kimse oda ve Turmob Temsil sistemi, seçim sistemini değiştirmek için birşey yapmıyor?şulem01 ' Alıntı:Dün buarada bazı şeyler yazmıştım ve herkes üstüme gelmişti.
Nedense 10 yıllık smmm deneyimini hiçe sayıyorlar.
ben 2005 ve öncesinin iyi bir şekilde eğitimden geçmesi gerektiğini söylediğimde elma armut misali bebek öyküleri anlatıyorlardı.
85 bin smmmnin içinde eminim 55 bini 10 yıldan fazla deneyime sahiptir ve 55 binin 35 bini serbest muh. olarak özel smmm sınavıyla ticaret lisesindeki muhasebe öğrencilerine bile sorulmayacak basit sorularla smmm olmuşlardır.
Bakalım siz sustukça desteksizce ölümsüz smmler her daim bu işin kaymağını yer.
Gelde 3 yıl staj yapmak için staj başlatma sınavında dosya yakanların o sınavı kazanıp yeterlilik sınavında dosya yakanların haline veya kazanıp smmm olmak için ödenen paraların...
kimse ses çıkarmıyor ama 10 yıllık smmm denetimi dendiğinde uçu kendilerine dokununca hepsi bir yandan sallıyor yönetime...
Bu davul bu tokmakla olmaz arkadaşlar...
- neden 20 yıldır aynı adamlar yönetimleri parsellemiş?
-turmob disiplin kurulu kararlarına göz atınca göreceksiniz; ceza alanlar hep Sm ve ruhsat numarası küçük olanlar, yönetime ve turmoba yakınsanız ceza almaz yada kınama gibi küçük cezalarla kurtulursunuz.cezaya itiraz eden üye savunma vs gibi sebeplerle aynı suçu işlemeye devam ediyor.
-peki biz genç meslektaşlar ne yapıyoruz.?
sorunları herkes görüyor kimse birşey yapmıyor !!!bir şey yapan varsa desteklemeye hazırım.
saygılar...