Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

yani gazi üniversıtesının asistanları dahamı acımasız? bu kagıtları kım okuyo arkdaslar?

BRONZİ ' Alıntı:
yusuf sürmen istifa ettiği için tesmer kağıtları gazi üniversitesi asistanlarına okutmuş gazi üniversitesi ile yusuf sürman muhasebe uygulamarı çok farklı sanırım bu yüzden döküldük (kağıtların gazide okutulduğu kaynağı çok kesindir)

yok sanmıyorum bu notları verenler sürmen ve asistanlarından başkası değil

aazakli ' Alıntı:
BRONZİ ' Alıntı:
yusuf sürmen istifa ettiği için tesmer kağıtları gazi üniversitesi asistanlarına okutmuş gazi üniversitesi ile yusuf sürman muhasebe uygulamarı çok farklı sanırım bu yüzden döküldük (kağıtların gazide okutulduğu kaynağı çok kesindir)

okutulmuş olabilir , sürmen cevap kağıdını verip öyle okutulmuştur...yine sürmenin cevaplarına göre okunmuş olabilir...ama bir şey de dikkatimi çekti önceki sınavlarda puanlar daha düşük dğeil miydi 5-20-15-25 filan şimdi 30-40 arası notlar daha yüksek gibi..ya biz oturup çalıştığımız için sürmene göre ya da bilmiyorum ya...funda arardan herkese arapsaçını gönderiyorum....

Stajım devam ediyor ve 2012 de sınava gireceğim. Muhterem hocanın istifa ettiğini öğrendiğimde çok mutlu oldum... Bize bile şimdiden işlemiş çilesi... Sınava giren arkadaşlar tez elden kurtulurlar inşallah...

nevermind ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
BRONZİ ' Alıntı:

okutulmuş olabilir , sürmen cevap kağıdını verip öyle okutulmuştur...yine sürmenin cevaplarına göre okunmuş olabilir...ama bir şey de dikkatimi çekti önceki sınavlarda puanlar daha düşük dğeil miydi 5-20-15-25 filan şimdi 30-40 arası notlar daha yüksek gibi..ya biz oturup çalıştığımız için sürmene göre ya da bilmiyorum ya...funda arardan herkese arapsaçını gönderiyorum....

hiçbir şey değişmemiş. Pala gittiyse yerine ısmarlama başka pala geldi.

arkadaşlar aramızda yücel beyle konuştuğunu söyleyen arkadaş vardı.
nerden ulaşmış yücel beye tel no varsa bizde arayıp soralım 3-5 arkadaş hepimize aynı cvp mı gelecek bakalım.

arkadaşlar yusuf sürmeni düşünmekten ders yapamıyorsunuz. Bırakın artık gitmişmi gitmemişmi derslerinize çalışın artık, kontsantre olun kendinize güvenin başaracaksınız.

bende aradım oda başkanını yusuf hoca gitmedi dedi.:( söylentılere kulak asmayın dedi

gencay07 aynen arkadaşım muhasebeden kaldım diyince utanıyorum

?0535 704 67 22 Arkadaşlar bu numara Yusuf Sürmen in numarasıymış. facebookta bir arkadaş yazmış

kartaanesi ' Alıntı:
?0535 704 67 22 Arkadaşlar bu numara Yusuf Sürmen in numarasıymış. facebookta bir arkadaş yazmış

size özelden yücel beyin numarasını yazdım bir deneyin isterseniz.

bi öyle bir böyle ya kim kandırıo gitti diyenlermi

arkadaşlar ys istifa etmiş ayrıca yeni gelen hoca yarı türk yarı isvicreliymiş dönem sonu işlemlerini seviyormuş reeskont karşılık ayırma amortisman sevdiği konularmış notuda çok bolmuş ism size göndereceğim iini öğrendiğim zaman ayrıca herkes kafasından birşeyler yazmasın oda bakanına sordum yok ayrılmamş diyen arkadaş oda isminide söyle bizde soralıl yücel bey bizi neden kandırsın herkese başarılar benimde tek dersim muhasebe ve son ii hakkım

bu işin net bi cevabı yokmu birileri ayrıldı kesin diyor birisi çıkıp hayır ayrılmadı diyor

yorumları okudum. hepinizin ortak dileği ys nin ayrılması. bende bunu sizler için canı gönülden istiyorum. umarım kurtulmuşsunuzdur. inş gelen gideni aratmaz..

en azından ys nin iyi kötü üç dönemdir soru sorma şeklini ve taktiğini nasıl ve nereye puan verdiğini çözmüştü herkes.. hatta bir arkadaş epeyce not çıkartmıştı. sağ olsun bende o notlardan faydalanıp geçen birisiyim. ama dedimya yeni gelen hocanın sürpriz kutu olduğunuda unutmayalım.

herkese başarılar...

OZZYY ' Alıntı:
arkadaşlar ys istifa etmiş ayrıca yeni gelen hoca yarı türk yarı isvicreliymiş dönem sonu işlemlerini seviyormuş reeskont karşılık ayırma amortisman sevdiği konularmış notuda çok bolmuş ism size göndereceğim iini öğrendiğim zaman ayrıca herkes kafasından birşeyler yazmasın oda bakanına sordum yok ayrılmamş diyen arkadaş oda isminide söyle bizde soralıl yücel bey bizi neden kandırsın herkese başarılar benimde tek dersim muhasebe ve son ii hakkım

Bu bilgileri daha önce burada bahsedilen üniversite ismiyle birleştirerek hocanın ismine ulaşmak imkansız değil, sadece biraz zaman alır. Aslında tahminim de var ama, duyumların kesin olduğu konusunda kuşkular giderilmeden ortaya isim atmak sınava gireceklere yarardan çok zarar da getirebilir, diye düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar şimdi gittimi bu adam tesmeri arıyanlar yok yarı türk yarı isviçreli diyenler sonra hayır gitmedi hala komsyonda diyenler türmobdan alınan teyit bilgi diyenler yok yücel bey ayrıldı dedi diyenler son durum nediir giti mi yusuf hoca