BRONZİ ' Alıntı:yusuf sürmen istifa ettiği için tesmer kağıtları gazi üniversitesi asistanlarına okutmuş gazi üniversitesi ile yusuf sürman muhasebe uygulamarı çok farklı sanırım bu yüzden döküldük (kağıtların gazide okutulduğu kaynağı çok kesindir)
aazakli ' Alıntı:BRONZİ ' Alıntı:yusuf sürmen istifa ettiği için tesmer kağıtları gazi üniversitesi asistanlarına okutmuş gazi üniversitesi ile yusuf sürman muhasebe uygulamarı çok farklı sanırım bu yüzden döküldük (kağıtların gazide okutulduğu kaynağı çok kesindir)
yok sanmıyorum bu notları verenler sürmen ve asistanlarından başkası değil
nevermind ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:BRONZİ ' Alıntı:yusuf sürmen istifa ettiği için tesmer kağıtları gazi üniversitesi asistanlarına okutmuş gazi üniversitesi ile yusuf sürman muhasebe uygulamarı çok farklı sanırım bu yüzden döküldük (kağıtların gazide okutulduğu kaynağı çok kesindir)
yok sanmıyorum bu notları verenler sürmen ve asistanlarından başkası değil
okutulmuş olabilir , sürmen cevap kağıdını verip öyle okutulmuştur...yine sürmenin cevaplarına göre okunmuş olabilir...ama bir şey de dikkatimi çekti önceki sınavlarda puanlar daha düşük dğeil miydi 5-20-15-25 filan şimdi 30-40 arası notlar daha yüksek gibi..ya biz oturup çalıştığımız için sürmene göre ya da bilmiyorum ya...funda arardan herkese arapsaçını gönderiyorum....
kartaanesi ' Alıntı:?0535 704 67 22 Arkadaşlar bu numara Yusuf Sürmen in numarasıymış. facebookta bir arkadaş yazmış
phoboss ' Alıntı:bende aradım oda başkanını yusuf hoca gitmedi dedi.söylentılere kulak asmayın dedi
phoboss ' Alıntı:bende aradım oda başkanını yusuf hoca gitmedi dedi.söylentılere kulak asmayın dedi
OZZYY ' Alıntı:arkadaşlar ys istifa etmiş ayrıca yeni gelen hoca yarı türk yarı isvicreliymiş dönem sonu işlemlerini seviyormuş reeskont karşılık ayırma amortisman sevdiği konularmış notuda çok bolmuş ism size göndereceğim iini öğrendiğim zaman ayrıca herkes kafasından birşeyler yazmasın oda bakanına sordum yok ayrılmamş diyen arkadaş oda isminide söyle bizde soralıl yücel bey bizi neden kandırsın herkese başarılar benimde tek dersim muhasebe ve son ii hakkım