Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?
şimdi bende sana söylerdim kimden öğrendiğimi ama söz verdim sana şu kadarını söleyeyim bende direkt tesmerden öğrendim bu durumda ikimizden biri yalan sölüyor ama şu var adamın gittiğini burda yücel beyin ismini vererek bile sölediler onun için gelipde pişmiş aşa su katma derim sanatayka ' Alıntı:hakan_alt ' Alıntı:ben kaldığımı öğrenince hemen aynı gün inretnetten kitabını aldım 1 haftadır çalışıyordum kitabına, dün sabah haber geldi ve gittiğini söylediler bende kitabı attım bi kenara eski çıkmış sorulara çalışmaya başladım gitmedi diyenler insanları yanıltmasınlar ben düne kadar gidip gitmediği hakkında hiç bir şey söylemedim hatta gittiğine ihtimal bile vermiyordum eğer kesin olmazsa burdaki insanları kandırmak için bu yalanı söylemem çünkü hepimiz yarın belkide meslekdaş olucaz bu yüzden diğer arakdaşlarıma faydalı olcağına inandığım bu bilgiyi burda sizinle paylaştım herkese mart sınavında başarılar diliyorum ama inşallah itarazda geçerizde mart sınavına girmeyiz.
ben sürmen devam derken bilgi kaynağınıda yazdım tesmer bu hafta yön.kurulu toplantısı yaptı ve çıkan sonuç bu, benim burda kimseyi yanıltma gibi bir niyetim yok ayrılıp ayrılmama konusuna gelince bence çok önemli soruları ortada sonuçlarda ortada...