Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

tayka ' Alıntı:
hakan_alt ' Alıntı:
ben kaldığımı öğrenince hemen aynı gün inretnetten kitabını aldım 1 haftadır çalışıyordum kitabına, dün sabah haber geldi ve gittiğini söylediler bende kitabı attım bi kenara eski çıkmış sorulara çalışmaya başladım gitmedi diyenler insanları yanıltmasınlar ben düne kadar gidip gitmediği hakkında hiç bir şey söylemedim hatta gittiğine ihtimal bile vermiyordum eğer kesin olmazsa burdaki insanları kandırmak için bu yalanı söylemem çünkü hepimiz yarın belkide meslekdaş olucaz bu yüzden diğer arakdaşlarıma faydalı olcağına inandığım bu bilgiyi burda sizinle paylaştım herkese mart sınavında başarılar diliyorum ama inşallah itarazda geçerizde mart sınavına girmeyiz.

ben sürmen devam derken bilgi kaynağınıda yazdım tesmer bu hafta yön.kurulu toplantısı yaptı ve çıkan sonuç bu, benim burda kimseyi yanıltma gibi bir niyetim yok ayrılıp ayrılmama konusuna gelince bence çok önemli soruları ortada sonuçlarda ortada...
şimdi bende sana söylerdim kimden öğrendiğimi ama söz verdim sana şu kadarını söleyeyim bende direkt tesmerden öğrendim bu durumda ikimizden biri yalan sölüyor ama şu var adamın gittiğini burda yücel beyin ismini vererek bile sölediler onun için gelipde pişmiş aşa su katma derim sana

arkadaşlar dün tesmer komisyonu toplanmış ve bütün odalar finansal muhasebe dersinden şikayetci olmuşlar ayrıca turmomda ruhsat alımının düştüğünü bildirmiş ama komisyondan sonuç ne çıktı onu bilmiyorum inş gitti bu ys

yahu benim anlamadığım her ikinizde tesmerden öğrendiğinize göre biri gitti biri gitmedi nasıl diyebiliyor iyice sarpasardı bu iş bazı arkadaşlar gittiği yada gitmediği önemli değil dersimize çalışalım demiş iyi demiş hoş demiş de bu üçüncü girişim olacak bu adam temmuz da faciaydı aralık ondan da beterdi mart nasıl olur allah bilir. millete bedavadan ruhsat bizlere gelince sürmen efendiyle uğraş bu kadar işin gücün arasında bu kadar strese gir sınava gir hazırlan sonuç yine hüsran bence bu adamın gidip gitmediği çok önemli.

gittiii bu adam herkes kimden bilgi aldığını yazsın hadi buyrun kim yalan söylüyor ortaya çıksın

sürmen allah seni bildiği gibi yapsın yüzün hiç gülmesin bu kadar insanın vebaline giriyorsun

hakan_alt ' Alıntı:
tayka ' Alıntı:
hakan_alt ' Alıntı:
ben kaldığımı öğrenince hemen aynı gün inretnetten kitabını aldım 1 haftadır çalışıyordum kitabına, dün sabah haber geldi ve gittiğini söylediler bende kitabı attım bi kenara eski çıkmış sorulara çalışmaya başladım gitmedi diyenler insanları yanıltmasınlar ben düne kadar gidip gitmediği hakkında hiç bir şey söylemedim hatta gittiğine ihtimal bile vermiyordum eğer kesin olmazsa burdaki insanları kandırmak için bu yalanı söylemem çünkü hepimiz yarın belkide meslekdaş olucaz bu yüzden diğer arakdaşlarıma faydalı olcağına inandığım bu bilgiyi burda sizinle paylaştım herkese mart sınavında başarılar diliyorum ama inşallah itarazda geçerizde mart sınavına girmeyiz.

ben sürmen devam derken bilgi kaynağınıda yazdım tesmer bu hafta yön.kurulu toplantısı yaptı ve çıkan sonuç bu, benim burda kimseyi yanıltma gibi bir niyetim yok ayrılıp ayrılmama konusuna gelince bence çok önemli soruları ortada sonuçlarda ortada...
şimdi bende sana söylerdim kimden öğrendiğimi ama söz verdim sana şu kadarını söleyeyim bende direkt tesmerden öğrendim bu durumda ikimizden biri yalan sölüyor ama şu var adamın gittiğini burda yücel beyin ismini vererek bile sölediler onun için gelipde pişmiş aşa su katma derim sana
arkadaş isteyen istediğine inanır ben daha önce %90 gidecek diye duymuşken bugün devam kararı olduğunu öğrendim inşallah benim kaynaklarım yanılmıştır... temennim gitmesi herkesin ki gibi ;)

OZZYY ' Alıntı:
gittiii bu adam herkes kimden bilgi aldığını yazsın hadi buyrun kim yalan söylüyor ortaya çıksın
bende zaten gittiğini sölüyorum ayrıca ben duymadım direkt kendim öğrendim ama birileri çıkıp gitmedi diyolar buna canım sıkılıyo burdan bir sürü insan ys stresi yaşıyor sınava az kaldı insanlar çalışıyor ve ys.nin gitmiş olması büyük bir moral veriyo insanlara ben bunun için kızıyorum

hakan_alt ' Alıntı:
OZZYY ' Alıntı:
bende zaten gittiğini sölüyorum ayrıca ben duymadım direkt kendim öğrendim ama birileri çıkıp gitmedi diyolar buna canım sıkılıyo burdan bir sürü insan ys stresi yaşıyor sınava az kaldı insanlar çalışıyor ve ys.nin gitmiş olması büyük bir moral veriyo insanlara ben bunun için kızıyorum
kardeş benim lafım sana değil yeter artık biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun bu önemli bir konu bizi bu hallere düşürenlere hakkım haram olsun olurda ruhsatı alırsam en yakın odamdan başlamak üzere bu çektirdiklerinin acısını alacam yeter artık

ne zman kesinleşecek bu ben bugün bir ilin smmm oda başkanıyla görüştüm aradı sordu değişen bişiy yok dendi teyit için başka sağlam kaynağı aradık evet yusuf sürmen devam dendi değişiklik yokj tek değişen hoca geçen dönem maliyet hocası idi yeni hoca yurdakul çaldağ

şuan katüden hocanın kendisine ulaşmaya çalışıyorum engeç pazartesi yazacağım net olarakk kesin kaynakk

hadi buyur burdan yak bronzi beni teyit etti

arkadaşlar boşverin yusuf sürmen gitmişmi gitmemiş mi, ders çalışın, aslında ben sizin yerinde olsam gitmesini istemezdim. Onun tarzı belli oldu, yeni gelecek olanın tarzını biliyomusunuz. Son hakkı olanlarda iyi çalışmamışlarsa daha hakları varsa girmesin. Dersine iyi çalışan geçer.

İstanbuldan arkadaşlar, Yahya Arıkan Gaziosmanpaşa Odasında toplantıda akşamda yemek veriyor. Merak mı ediyorsunuz? Bırakın forumda o şunu yazmış. Gidersiniz direk sorarsınız. Olmadı yıllardır bu işin içindesiniz mutlaka tanıdığınız bir SMMM vardır. O sorsun öğrensin. Komisyon değişti diyoruz kimse inanmıyor duyarsınız benim gibi kendi kulaklarınızla inanırsınız daha ne diyeyim

Ben nasıl öğrendim;
Çalıştığım şirketin denetimini yapan şirketin mali müşaviri oda da görev almış biri. Rica ettim benim için çok önemli %100 gittiyse ben bu sınava gireceğim dedim.O da benim yanımda İstanbul Odasında tanıdığı kurullardan birinde halen görev yapan üst düzey yetkili ile görüştü. Komisyon değişti cevabını aldı bana iletti. Bu kadar. Bende gittim sınav parasını yatırdım. Ama yinede çalışırken Yusuf Sürmen tarzı sorulara da çalışmayı ihmal etmiyorum. Son hakkı olan girmesin kardeşim. Kumar oynamasın.

yok mu ankarada bi dlikanlı gaziye gidip ismi geçen hocaya soracak yada bi kaç kişi toplanım türmoba yada tesmere gidip soracak adam yokmuu o kadar öldümü bu ankaralı lar millett başbakana yumurta atıyoo biz stajerler bi tesmere türmoba gidip bi bilgiyi alamıyoruzz ankaralılar uyuyomusunuzz nerdesinizz

çalışam çalışamlımda bütün muhasebe aleminin a dediğine sürmen b diyor neye göre kimin kitabından çalışacaz zaman kalmadı yusufa göre çalışamlım gaziye göre çıksın gaziye göre çalışalım yusufa göre çıksınn yatıralım paraları girmeyelim tesmer tam bi arpalık olmuşş paraları kimin yediği belli değil biz enayiliğimize doymalyım smmm staj sınav kanununda bu üyelerin adı gizli tutulur diye bişi yok avukatlar olsa ortalık ayağa kalkmıştı bizde tık yok bize müstehak meslek yerlerde zaten

Adres :
KTÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - İşletme Bölümü

email : [email protected]
tel : (0462) 377 33 16

fax : (0462) 325 72 81

arayıp sorsak ne der acaba, gerçi o cesareti toplarmıyım bilemiyorum..:)

BRONZİ ' Alıntı:
yok mu ankarada bi dlikanlı gaziye gidip ismi geçen hocaya soracak yada bi kaç kişi toplanım türmoba yada tesmere gidip soracak adam yokmuu o kadar öldümü bu ankaralı lar millett başbakana yumurta atıyoo biz stajerler bi tesmere türmoba gidip bi bilgiyi alamıyoruzz ankaralılar uyuyomusunuzz nerdesinizz

gidince bilgi verirler mi sanıyorsunuz kaç defa tesmeri aradım bu konu hakkında bilgi veremiyoruz diyorlar. mali müşavire bile arattırdım. gitsek no olacak komisyon üyelerinin gizliliği esasına göre yine bilgi veremeyiz diyecekler. ha ama çok isterseniz ben ankaradayım yanıma bi kaç arkadaş daha gelirse burdan ayarlayalım gidip görüşelim sizin hatırınız için çok önemli değil ama bi sonuca ulaşabileceğimizi düşünmüyorum. bunu yüksek yerlerde tanıdığı olan arkadaşların araştırıp söylemesi lazım ancak o şekilde sonuca gideriz.

fıstık ' Alıntı:
Adres :
KTÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - İşletme Bölümü

email : [email protected]
tel : (0462) 377 33 16

fax : (0462) 325 72 81

arayıp sorsak ne der acaba, gerçi o cesareti toplarmıyım bilemiyorum..:)

Dalga geçecek ne diyecek. Zaten 3 sınavdır dalgasını geçmiyormu? Her neyse. G.Osmanpaşa Odası yemeğinde olacak SMMM arkadaşıma rica ettim Oda başkanına soracak. Madem gitmedi diye bir söylenti var bende işkillendim.Parayı yatırdım ama %1 ihtimal varsa gitmediği konusunda girmem ben sınava..Kimseyede tavsiye etmem..Adamlar 4 yanlışla zar zor 50 alıyor. Neyse bilgi alırsam paylaşırım.

sürmenin gittiğini idaa eden arkadaşlar yeni hocanın ismini açıklayabilirlermi?

şahsen ben gitmediğini bizzat paladan öğrensem buraya yazmazdım milletin morelini bozarak okadar vebal altına girmezdim. inşallah gitmiştir karaktersiz adam.