Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

oztemiz80 ' Alıntı:
Konya SMMMO dan mesaj geldi

Aynen şöyle

Stajyerlerimize duyuru: Finansal muhasebe dersi sınav komisyonu eğitmeni değişmiştir.bilgilerinize...
[/quot

çok güzel haber bu..

25.Şubat 2011 tarihini her yıl kulamak lazım stajerlerin y.s.den kurtuluş günü olarak

gitti ama benimde tılıma mal oldu temmuz/2010 da 7/6 yapmıştım ki o zaman geçtğime emindim 36 geldi aralık/2010 ilk sınava göre çok daha iyiydi buna rağmen 35 geldi itiraz ettim değişen olmadı tabii şimdi diyorumki allahından bulsun ahirette iki elimde yakasında hem maddi kayıp hem manevi hakkımı helal etmiyorum

oztemiz80 ' Alıntı:
Konya SMMMO dan mesaj geldi

Aynen şöyle

Stajyerlerimize duyuru: Finansal muhasebe dersi sınav komisyonu eğitmeni değişmiştir.bilgilerinize...

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

Diğer odalara sormak lazım aslında, TESMER'e de tabii; neden komisyonla ilgili bilgi veremiyorlarmış diye; gizlilik esası nereden çıkmış diye.

arkadaşlar komisyonda kalma süresi 2 yıl.yusuf sürmenin daha bir yılı dolmadiki zaten.ve bence o istifa edecek bir adam degil.anca görevine son verilirse ayrılır.

laleparıltı ' Alıntı:
arkadaşlar komisyonda kalma süresi 2 yıl.yusuf sürmenin daha bir yılı dolmadiki zaten.ve bence o istifa edecek bir adam degil.anca görevine son verilirse ayrılır.

Komisyon üyelerinin görevde kalma sürelerinin iki yıl olduğunu belirten maddeyi buraya alıntılayabilir misiniz rica etsek?

valla meslek hukukundan aklımda kalan komisyon üyeleri 2 yıl için seçilirdi.benim notlarımda öyle yazdıgını hatırlıyorum notları arkadaşıma verdim tegit edemiyorum.fakat netten meslek kanununa baktım 2 yıl gibi net bir ibare yok.bu konuyu araştırıcam.yusuf hocanın ayrılıp ayrılmadıgını pazartesi net ögrenecegim.

laleparıltı ' Alıntı:
valla meslek hukukundan aklımda kalan komisyon üyeleri 2 yıl için seçilirdi.benim notlarımda öyle yazdıgını hatırlıyorum notları arkadaşıma verdim tegit edemiyorum.fakat netten meslek kanununa baktım 2 yıl gibi net bir ibare yok.bu konuyu araştırıcam.yusuf hocanın ayrılıp ayrılmadıgını pazartesi net ögrenecegim.

2 yıllık süre odaların ya da brlğin yönetim,denetim kurulu ,displn kurulu üyeleri ile ilgliydi benm de aklımda kalan bu....

laleparıltı ' Alıntı:
komisyonun kalma süresi 3 dönem (1 yıldır) 3 dönemde bir ya komisyonun tamamı ve ya bir kısmı değişir yada 1 yıl daha devam ederler

hakan_alt ' Alıntı:
gitti ama benimde tılıma mal oldu temmuz/2010 da 7/6 yapmıştım ki o zaman geçtğime emindim 36 geldi aralık/2010 ilk sınava göre çok daha iyiydi buna rağmen 35 geldi itiraz ettim değişen olmadı tabii şimdi diyorumki allahından bulsun ahirette iki elimde yakasında hem maddi kayıp hem manevi hakkımı helal etmiyorum

Aynı olay benimde başımdan geçti sizden tek farkım sadece temmuzda 34 gelmişti. Yazının altına imzamı atıyorum.

arkadaşlar nihayet kesin bi bilgi geldi en azından konya odasından hepimiz bi şüphe içindeydik. tabiki hakkımızı helal etmiyoruz hele bedava ruhsat veren sisteme hiç hakkımı helal etmiyorum. ama şu adamı da gönderdiklerinden dolayı çok sevindim.

zirve kardeş bu msj size mi geldi.
konyadaki stajer arkadaşa sordum böyle bir msj gelmedi diyor.acaba herkese göndermediler mi konya stajerleri içinden.

konya stajeri olupta msj almayan arkadaş varmış.
biraz önce sordum yok öyle bir msj gelmedi dedi. arkadaşalara da bir sorayım ama onlara gelse söylerlerdi dedi. araştırıp döneceğim dedi.

konya smmm odasını arasak bilgi verirler mi acaba

hayır ama burda mesaj gelenler yazdı zaten ben konyada değilim. konyada olan biri yazdı buraya herhalde gelmeyen bi mesajı tutup da buraya yazmaz.