oztemiz80 ' Alıntı:Konya SMMMO dan mesaj geldi
Aynen şöyle
Stajyerlerimize duyuru: Finansal muhasebe dersi sınav komisyonu eğitmeni değişmiştir.bilgilerinize...
[/quot
çok güzel haber bu..
oztemiz80 ' Alıntı:Konya SMMMO dan mesaj geldi
Aynen şöyle
Stajyerlerimize duyuru: Finansal muhasebe dersi sınav komisyonu eğitmeni değişmiştir.bilgilerinize...
laleparıltı ' Alıntı:arkadaşlar komisyonda kalma süresi 2 yıl.yusuf sürmenin daha bir yılı dolmadiki zaten.ve bence o istifa edecek bir adam degil.anca görevine son verilirse ayrılır.
laleparıltı ' Alıntı:valla meslek hukukundan aklımda kalan komisyon üyeleri 2 yıl için seçilirdi.benim notlarımda öyle yazdıgını hatırlıyorum notları arkadaşıma verdim tegit edemiyorum.fakat netten meslek kanununa baktım 2 yıl gibi net bir ibare yok.bu konuyu araştırıcam.yusuf hocanın ayrılıp ayrılmadıgını pazartesi net ögrenecegim.
komisyonun kalma süresi 3 dönem (1 yıldır) 3 dönemde bir ya komisyonun tamamı ve ya bir kısmı değişir yada 1 yıl daha devam ederlerlaleparıltı ' Alıntı:arkadaşlar komisyonda kalma süresi 2 yıl.yusuf sürmenin daha bir yılı dolmadiki zaten.ve bence o istifa edecek bir adam degil.anca görevine son verilirse ayrılır.
hakan_alt ' Alıntı:gitti ama benimde tılıma mal oldu temmuz/2010 da 7/6 yapmıştım ki o zaman geçtğime emindim 36 geldi aralık/2010 ilk sınava göre çok daha iyiydi buna rağmen 35 geldi itiraz ettim değişen olmadı tabii şimdi diyorumki allahından bulsun ahirette iki elimde yakasında hem maddi kayıp hem manevi hakkımı helal etmiyorum