Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?
adam kafamıza nasıl yerleşmişse artık herşeyden şüphelenir olduk mesaj gelmiş işte konya odasından daha bu kadar net bi bilgiyi nerden alacağız zaten gittiğine dair bir çok arkadaş da aldıkları bilgilere dayanarak gittiğini söyledi burda. şahsen ben artık bu işe kesin gözüyle bakıyorum. kurtulduk....
arkadaşlar konya smmm odasını aradım güvenlik görevlisi çıktı evet dün öyle konuşuyorlardı ama saat 14 :00 ararsanız tam bilgi alırsınız dedi güvenlik görevliside böyle diyorsa artık kurtulduk inş ......... hocasından
bende aradım biraz önce konya smmm odasını galiba aynı güvenlik görevlisi ile görüşmüşüm benada aynı bilgiyi verdi. şu an personnel yok dedi 2 saat sonra falan şeref bey gelir kesin bilgiyi ondan alırsınız dedi. dün böyle bir söylentinin olduğunu söyledi.
KONYA SMMM ODASININ WEB SİTESİNDE
ODA BAŞKANININ NAİL ŞANLIYI ZİYARET ETTİĞİNİ YAZIYORDU. BELKİ BU ZİYARET SIRASINDA KESİN BİLGİ ALMIŞ OLABİLİR.
YOKSA NEDEN DİĞER ODALARDAN SES YOKKEN (İSMMMO VE ANKARASMMMO GİBİ) KONYA SMMM ODASI BÖYLE BİR BİLGİ PAYLAŞIMI YAPSIN.
arkadaşlar ben sivas dan aradım konya smmm odasını ve aynı güzenlik görevlisinden şeref beyi ardım...şükürler olsun bırakmışşş şeref beyin numarası 0535 688 37 44
Hayırlı olsun ,inşallah hepimiz için ben dün den itibaren geçmiş yıl çözmeye başladım sürmeni bıraktım bi kenara Allah utandırmasın ,hepimize kolay gelsin.
ben bir bağlantı kuramadım ama arkadaşım hepimiz aynı durumdayız lütfen biraz güvenin insanlara hepimiz için hayırlısı olsun inş bu iş bu sefer bitti hepimiz birbirimize dua edelim allah yardımcımız olsun amin........
hepinize bu güzel bilgiyi bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. inşallah lokum gibi sorular da sınavda bizi bekliyordur ;D ;D ;D, sevindiğimize değer ve bu defa emeklerimizin karşılığını alabiliriz umarım
şeref beyle bizzat konuştum arkadaşlar.özellikle sordum siz stajyerlerinize pala gitti diye mesaj attınızmı diye ettık dedi ve ben sivas smmm odasında arıyorum dedim saolsun alaka gösterdiii... adamın numarasını yazdım; 0535 688 37 44 pala gitti arkdaşlar kurtuldukkkkk inanmayan arkadaşlara saygım var onlarda gittiğine alışacakkk))))))))))))